Hlavní obsah

Rajčatová bruschetta

Hodnocení:
(67)
Foto: Greta Blumajerová
Doba přípravy
15 minut
Doba vaření
neuvedeno
Náročnost
nízká

Vyzkoušejte rajčatovou bruschettu, do které můžete, pro zdokonalení, přidat také sušená rajčata.

Ingredience pro:
4 porce
  • 4 rajčata
  • 2 stroužky česneku
  • 1 hrst bazalky
  • sůl
  • 8 plátků toastového chleba
Článek

Postup

Krok 1: Pokrájejte na malé kousky omytá rajčata, v misce je promíchejte s na jemno nakrájeným česnekem, osolte a přidejte natrhané lístky bazalky (můžete pokrájet i sušená rajčata).

Krok 2: Když máte směs hotovou, dejte ji alespoň na hodinu odpočinout do lednice. Poté si nasucho opečte na pánvi nebo v troubě toastový chléb a ještě teplý ho potřete rajčatovou směsí.

Z čerstvých rajských jablíček si můžete připravit také rajčatovou salsu.

ynezorPumanzeSaNyknalC

Reklama

Sdílejte článek

Seznam.cz zavádí tlačítko Líbí se

Dejte redakci i ostatním čtenářům vědět, jaký obsah stojí za přečtení.

Články s nejvyšším počtem Líbí se se budou častěji zobrazovat na hlavní stránce Seznamu a přečte si je více lidí. Nikomu tak neuniknou zajímavé zprávy.