Hlavní obsah

Luxusní i retro drinky, za které by se nestyděl ani barman. Udělejte si stylový silvestr!

Foto: vm2002, Shutterstock.com

Foto: vm2002, Shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Užijte si vstup do nového roku na příjemné vlně koktejlů a míchaných drinků. Přinášíme nejlepší recepty na slavnostní nápoje, krémové likéry i želé panáky. Inspirujete se?

Článek

Chystáte se letos trávit silvestrovský večer doma, ale přece jen byste si dali k pití něco ostřejšího – třeba jako v baru? Není nic snazšího! Inspirujte se našimi recepty, pusťte se do míchání a pak si během oslav vychutnejte skvělé nápoje.

Na bublinkové vlně

Bublinky jsou na silvestra základ. Ať už si dáte sekt „jen tak“, nebo milujete koktejly s bublinkami, v každém případě je dobré vědět, jak šumivé víno správně nachladit.

Klasické míchané koktejly

Lákají vás míchané drinky s alkoholem? Namixovat můžete nápoje podle slavných receptů, jako je Aperol, Mojito nebo Tequila Sunrise, případně řízný Long Island Ice Tea.

Krémové likéry a koňaky

Nepotrpíte si na objemné drinky? Malá sklenka s luxusním krémovým nápojem zastoupí i dezert. Proč si tedy nezamlsat i na silvestrovské party…

Koktejly a panáky jako želé

Chcete zaujmout rodinu i hosty? Nabídněte jim nápoje ve formě malého želé. Říkává se mu také jelly nebo jello shot. Jde o výborné a zábavné bonbony pro dospělé. Jen pozor, aby po nich nesáhly děti! A ani vy to s nimi nepřehánějte…

Jak vyrobit pomerančové jelly shoty s příchutí tequily či vodky krok za krokem

Načítám