Hlavní obsah

Schody místo fitka: Díky těmto cvikům zpevníte stehna, lýtka i kotníky

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jeden z nejlepších venkovních tréninků? Běh okořeněný cviky na schodech. S trenérkou jsme pro vás připravili sérii cviků, ke kterým potřebujete jen dobré boty, trochu odhodlání a také pěkné počasí, jež nám pořád přeje!

Článek

Věřte, nebo ne, ale venkovní schody se mohou stát skvělým místem na trénink pro dolní polovinu těla. Hodí se ho zařadit, pokud patříte mezi milovníky běhu, ale samozřejmě se do něj můžete pustit i samostatně. Trenérka Kristýna Kozubíková dala dohromady pět cviků, kterými posílíte stehna i kotníky a zároveň budete trénovat stabilitu.

Počet vyskákaných schodů si zvolte podle aktuální kondice a vždy udělejte alespoň dvě série, abyste vystřídali strany. Cviky provádějte dynamicky, ale hlídejte si vždy správné provedení. Vše se dozvíte ve videu!

Trénink na schodech

  1. Chozené výpady
  2. Chůze v dřepu
  3. Výskoky z dřepu
  4. Přeskoky na jedné noze
  5. Výběh schodů

Jak často a co cvičit, abyste zhubli

Pohyb je při hubnutí vaším velkým spojencem! Zjistěte, jak často při hubnutí cvičit. Hubnout se dá nejen ve fitku, ale i během, chůzí či plaváním. Mrkněte na nejlepší videa pro cvičení nejen na hubnutí doma!

Reklama

Načítám