Hlavní obsah

Slavní spolubydlící: Proč žila Emma Thompson s gigolem a kdo odposlouchával Štěpána Kozuba

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

I celebrity byly někdy nuceny sdílet domov s někým jiným. Důvodem byly nejen finance, ale také třeba příprava na roli či ohromné přátelství. Jaké zážitky mají z tohoto období?

Článek

Spolubydlení není žádný med – po čase si totiž můžete lézt pořádně na nervy. Na druhou stranu si člověk může užít spoustu legrace a vzpomínky na toto období mu vydrží celý život. Celebrity by mohly vyprávět.

Emma Thompson (63) a Daryl McCormack (29)

Zatímco jiní herci využívají k prolomení ledů před natáčením intimních scén takzvané koordinátory intimity (ano, taková profese existuje), britská herečka a její irský kolega na to šli jinak. Potřebovali odbourat stud před natáčením snímku Hodně štěstí, pane Veliký (2022), a tak se rozhodli, že to vyřeší originálně. V rámci přípravy na natáčení spolu trávili čtyři týdny veškerý volný čas a bydleli v jednom bytě. Navíc spolu s režisérkou pořádali nahé dýchánky, při nichž popisovali svá těla a překonávali tak stud.

K čemu takové přípravy? Emma Thomson totiž hraje pětapadesátiletou vdovu, která nikdy neměla orgasmus, a herec ztvárnil gigola, jehož si najala, aby dohnala mezery ve svém sexuálním životě. Ve filmu se spolu mazlí, souloží a v reálu stojí šedesátiletá Thomson úplně nahá před velkým zrcadlem.

Foto: Profimedia.cz

A vyplatilo se, ve filmu je jejich blízkost patrnáFoto: Profimedia.cz

Brad Pitt (58) a Jason Priestley (52)

Brad Pitt, kterého můžete momentálně vidět v kinech v akčním filmu Bullet Train (2022), a Jason Priestley, který se proslavil jako Brandon Walsh v seriálu Beverly Hills 90210 (1990–2000), spolu kdysi v rámci úspory peněz sdíleli jeden příbytek v Hollywoodu. Přežívali prý na instantních polévkách. Jeden druhého také hecovali k netradičním výzvám – soutěžili například v tom, kdo vydrží déle bez sprchy nebo bez holení.

Foto: Profimedia.cz

Zleva: Brad Pitt a Jason Priestley. Herci si dávali ne zrovna hygienické výzvyFoto: Profimedia.cz

Robin Ferro (26) a Štěpán Kozub (26) 

Čeští herci a členové komické skupiny Tři tygři spolu nejen studovali na Janáčkově konzervatoři v Ostravě, ale také spolu v době studií bydleli. No a protože žertíky, to je jejich, vzájemně si trochu ztrpčovali život. Kupříkladu když Štěpán Kozub zrovna prožíval své poprvé se svou nynější manželkou, Robin Ferro mu do pokoje nastražil odposlechy, takže intimní chvilka ve dvou měla nevítaného účastníka navíc.

Foto: Profimedia.cz

Zleva: Robin Ferro a Štěpán Kozub. Přátelství z dob studií jim vydrželo, a dokonce spolu pracujíFoto: Profimedia.cz

Danny DeVito (77) a Michael Douglas (77)

Nejen stejný věk, ale také dlouholeté přátelství pojí tyto dva americké herce. V minulosti měli společné i bydlení a prý si ho náramně užívali a zpětně to považují za magické časy. I přesto, že Danny DeVito v té době randil se svou budoucí ženou a ani Michael Douglas nežil v celibátu. Ponožka na klice prý vždy zajistila dostatek soukromí.

Foto: Profimedia.cz

Zleva: Danny DeVito a Michael Douglas. Tihle dva by se snad samou láskou rozmačkaliFoto: Profimedia.cz

Ryan Gosling (41) a Michelle Williams (41)

Iniciativa, aby tito dva herečtí kolegové bydleli nějakou dobu spolu, vzešla od režiséra filmu Blue Valentine: Milostný příběh (2010). Ztvárnili v něm manželský pár a režisér chtěl, aby se do svých rolí co nejvíce vžili. Měsíc strávili ve svém filmovém domě, kde slavili například Vánoce nebo narozeniny, aby si vybudovali společné vzpomínky. Žili tam ovšem jen během dne, na noc odcházel každý domů. Samozřejmě že se hned spekulovalo, jestli spolu něco měli, oni to ale popírali.

Foto: Profimedia.cz

Herci měli za úkol se sblížit, aby byl výsledek co nejautentičtějšíFoto: Profimedia.cz

Matt Damon (51) a Ben Affleck (52)

Přátelit se začali už jako děti na základní škole a v devadesátých letech spolu bydleli, což bylo velmi praktické, protože dávali dohromady scénář ke snímku Dobrý Will Hunting (1997). Ben Affleck prozradil, že si pronajali dům na pláži, kde pořádali mejdany pro stovky lidí. Potom jim ale došly peníze, takže se museli přesunout do levnějšího bytu. Bydliště několikrát změnili v závislosti na tom, co si zrovna mohli vzhledem k finanční situaci dovolit.

Foto: Profimedia.cz

Zleva: Matt Damon a Ben Affleck. Momentálně spolu natáčejí snímek s pracovním názvem Untitled NikeFoto: Profimedia.cz

Dianna Agron (36) a Lea Michele (35) 

Herečky spolu bydlely v době, kdy natáčely seriál Glee (2009–2015), což je přivádělo do zajímavých situací. V rámci svých rolí se totiž neměly zrovna v lásce, dokonce soupeřily o stejného kluka a často se hádaly. Negativní náladu si ale prý domů nenosily. Lea Michele v rozhovoru například zavtipkovala, že se na place nejprve pohádaly a potom si doma řekly: No, nebyla to dneska zábava? Pojďme si upéct sušenky. Spojovala je také skutečnost, že se obě stravovaly vegansky.

Foto: Profimedia.cz

Zleva (dvě uprostřed): Dianna Agron a Lea Michele – veganky a kamarádkyFoto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám