Hlavní obsah

Sexuální život podle měsíce narození

Foto: PinkCoffee Studio, Shutterstock.com

Foto: PinkCoffee Studio, Shutterstock.com

Reklama

Beran, Býk, Kozoroh či třeba Ryby. Mnoho lidí věří, že znamení zvěrokruhu vypovídá o osobnosti člověka, jeho povaze i chování v posteli. Totéž se ale dá říct i o měsíci, ve kterém jste narozeni. Patříte k vášnivým hráčům, nebo konzervativním stydlínům?

Článek

Ano, je to tak. Lidé narození v některých měsících touží po dráždivějším a smyslnějším sexu než ti druzí. Sedí tahle typologie od ledna do prosince i na vás a na vaše sexuální partnery?

Leden

Ne, že by se milenci, kteří přišli na svět v lednu, nemohli odvázat a sexuálně spustit, to ne. Jen kvůli svému konzervativnějšímu přístupu potřebují správné načasování i náladu. Je na nich sympatické, že nepatří k jedincům, pro které je sex prvoplánová zábava. Do ložnice pouštějí jen partnery, ke kterým skutečně něco cítí.

Únor

Tito lidé vyhledávají milostná dobrodružství a jsou vášniví, ale potřebují přitom i emocionální spojení. Chtějí se svému milenci plně oddat – se vším všudy. Pak u nich nic není nemožné, klidně i výprask rákoskou.

Foto: sakkmesterke, Shutterstock.com

Pozor na únorové zrozence. Dají vám úplně všechno a všechno také chtějí zpátkyFoto: sakkmesterke, Shutterstock.com

Březen

Březnoví zrozenci považují postel za svoji svatyni. Relaxují v ní, milují se, meditují – cokoli je libo. Pokud mají toho správného, smyslného a hravého partnera, rádi posouvají své fyzické, sexuální i duchovní limity. Milování je pro ně důležité.

Duben

Pro duben je charakteristická jedna vlastnost: živočišnost. Dubnoví milenci patří k sexuálně vášnivějším a výraznějším. Když mají sex, oddávají se mu plnými doušky, a to hlavně ze začátku vztahu, kdy je všechno intenzivní a nové. Pokud už partnerství nefunguje, erotický stimul obvykle hledají jinde.

Květen

Květnoví lidé si šijí bič sami na sebe: touží totiž po naprosté dokonalosti a splynutí těl i duší. Vyžadují předehru i dohru, vykreslují si, že se do milování ponoří tak, že neuvidí, neuslyší… Hrozně se snaží, aby všechno klaplo na výbornou, proto se trápí, když něco selže. Prožité trapasy je sužují dlouhé roky.

Červen

V mládí vyzkouší všechno, co se mu nabízí, a v dospělosti tomu není jinak. Člověk narozený v červnu má divokého ducha, sex miluje, a pokud má po svém boku spřízněnou duši, není co řešit. Svoji pozornost zaměří na erotický vztah a ten buduje. Fyzická i emoční blízkost je pro něj přímo živá voda.

Foto: LightField Studios, Shutterstock.com

Červnoví milenci sex milují, ale je důležité, aby si našli spřízněnou dušiFoto: LightField Studios, Shutterstock.com

Červenec

U lidí narozených v červenci má zásadní vliv citové spojení s partnerem v kombinaci s hlubokými sympatiemi. Nevyhledávají jednorázová dobrodružství, milence musejí nejdříve poznat. Když už se jim někdo dostane pod kůži, neexistuje snad nic, co by pro miláčka neudělali. Sex na Sněžce? Jak je libo!

Srpen

Paličatý, svérázný, svůj... Do nitra tohoto milence vede dlouhá cesta. Aby se odvázal, potřebuje trochu srazit hřebínek (a ego). Urazí ho, když ho poučujete nebo kritizujete, málokterý srpnový zrozenec snese otevřený hovor o sexu a osobních potřebách. Je s ním těžké pořízení už jen proto, že si na všechno chce přijít sám. Máte na to trpělivost?

Září

Konzervativní i vášniví. Zářijoví lidé jsou od každého něco. Záleží, koho vedle sebe mají. Stejně jako lidé narození v lednu nebo červenci nejdříve hledají spřízněnou duši, teprve pak sexuální uspokojení. A třebaže jim chvíli trvá, než se odvážou a odevzdají, umějí to! A bývají věrní.

Říjen

Romantika, svíčky, opojné vůně, předehra, dobré víno. Říjen si sex nejlépe vychutná, když má správné rekvizity. Tito milenci jsou emotivní a sentimentální, dělá jim dobře jen tak ležet v náruči druhého, když už je po všem. Pšt, nerušit!

Foto: NDAB Creativity, Shutterstock.com

Říjen plodí romantické a sentimentální milence, tak je nevylekejteFoto: NDAB Creativity, Shutterstock.com

Listopad

Nesobecký, vášnivý a hračička. Listopad se rád baví, zkouší nové věci, ale nikdy ne na úkor druhých. Vždy hledá správnou techniku, která uspokojí oba. Radost má, když má partner orgasmus a on může být u toho. Uvítá i vysoké podpatky!

Prosinec

Lidé narození v prosinci se tváří odtažitě a konzervativně. Navenek to vypadá, že toho v posteli moc nepředvedou. A je to do jisté míry pravda. Prosincoví zrozenci totiž potřebují nabudit a trochu vyprovokovat – ideální je pro ně hraní rolí. A pak je s nimi opravdu zábava.

Reklama

Související témata:

Načítám