Hlavní obsah

Muž, co si dělá těhotenský test i očichávání špinavého prádla aneb Spolubydlící, které nechcete

Foto: Antonio Guillem, Shutterstock.com

Foto: Antonio Guillem, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sousedy si člověk nevybírá, ale spolubydlící ano. A je potřeba být opravdu velmi ostražitý. Protože nechcete, aby se vám stalo to, co těmto lidem. Jejich spolubydlící, to je noční můra!

Článek

Spolubydlení je celkem běžný způsob, jak se v mládí osamostatnit. Ideální je, když bydlíte třeba s kamarády či sourozenci, jednoduše s lidmi, které dobře znáte a můžete si věřit. Někdy to ale nejde a vy se ocitnete v jednom bytě s někým, kdo se sice možná zdál normální, ale nakonec se bydlení s ním změní v noční můru. Na sociální síti Whisper se lidé svěřili s tím, co s děsivými spolubydlícími prožili. A věřte, že to vážně nechcete! Proti tomu je špehování, když se někdo převléká nebo sprchuje, jen slabý odvar.

Úchylka na cizí oblečení?

Jedna z uživatelek aplikace napsala, že se stěhovala okamžitě poté, co přistihla spolubydlícího, jak očichává její špinavé oblečení. Nejhorší prý ale byla jeho reakce, když byl přistižen: „Jen se otočil, podíval se na mě a řekl, že hezky voním.“

Podobný zážitek má i jiný účastník diskuse, i když to bere trochu s nadhledem: „Přistihl jsem spolubydlícího, jak očichává moje kraťasy. Mám být znepokojen?“ I další přispívající se svěřil, že třebaže od začátku věděl, že je spolubydlící tak trochu divný, přece jen toho na něj bylo už moc, když ho načapal, jak očichává jeho zpocený sportovní dres.

Co je moje, není tvoje!

Vzájemně si vypomoct, třeba si něco půjčit, to je v rámci společného bydlení v pořádku. Proč třeba nedat parťákovi trochu kávy, když mu zrovna došla… Ale jsou věci, které se jednoduše nepůjčují! „Přistihla jsem spolubydlící, jak nosí moje spodní prádlo. Bylo to takové porušení soukromí! Ať si proboha koupí svoje kalhotky!“ rozčílila se jedna žena v diskusi.

Ale může být ještě hůř – třeba když si spolubydlící půjčí vaši sexuální pomůcku. Ano, i to se stalo, a dívka, která se s zážitkem svěřila, byla v takovém šoku, že ani nevěděla, co říct: „Prostě jsem se jen mlčky otočila a odešla.“

A co když si někdo půjčí vaši postel? „Dnes jsem našla spolubydlící, jak má sex s přítelem v mojí posteli. Co to, sakra, je? Má přece svoji postel!“ rozčílila se jiná účastnice diskuse.

Foto: Kostikova Natalia, Shutterstock.com

Půjčíš mi trochu kafe nebo cukru? Mýdlo či zubní pastu? Jasně! Ale moje spodní prádlo nech na pokoji…Foto: Kostikova Natalia, Shutterstock.com

Tohle vážně nečekáte…

Ovšem existují situace, které se zcela vymykají běžnému myšlení. Věci, které jednoduše nečekáte, že by se mohly vůbec kdy stát. „Načapal jsem spolubydlícího, jak si dělá těhotenský test. A ano, je to muž!“ napsal jeden z diskutujících. Šokovaná byla i dívka, která nachytala spolubydlícího (opět muže), jak si zkouší její sexy prádlo.

Ovšem nejhorší zážitek má nejspíš žena, která přistihla spolubydlící, jak masturbuje nad jejím albem s fotografiemi. „Je to album, kde jsou fotky z mládí mého otce, který je už deset let po smrti,“ upřesnila, co spolubydlící tak nažhavilo.

Tihle spolubydlící, to je peklo. Ale nepříjemnosti se mohou stát, také když zůstanete po rozvodu v jednom bytě. Je to nejhorší možné řešení!

Reklama

Načítám