Hlavní obsah

Slavní, kterým bylo během kariéry řečeno, že mají zhubnout

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

I když existují snahy to změnit, stále je svět celebrit místem, kde se lpí na dokonalosti. Řeší se vzhled a také váha. Tlak na štíhlost může ovšem slabším povahám způsobit psychické problémy. Těmto celebritám bylo v minulosti řečeno, že mají zhubnout.

Článek

Celebrity musí bohužel počítat s tím, že jejich vzhled budou hodnotit úplně všichni, ačkoli v posledních letech začíná převládat trend, že ani je nemá právo nikdo soudit. Nezřídka se pak slavné dámy doslechnou, že jsou na parametry Hollywoodu nebo módních přehlídek tlusté. A to přesto, že je jejich váha zcela zdravá a normální.

Jennifer Lawrence (31)

Na akci na podporu žen v roce 2017 slavná herečka promluvila o ponižujících praktikách Hollywoodu, kterých byla sama obětí. V začátcích kariéry po ní prý filmoví producenti chtěli, aby zhubla téměř sedm kilo během pouhých dvou týdnů. Jedna producentka ji také postavila nahou do řady s pěti dalšími nahými ženami, které byly mnohem hubenější než ona, vyfotila je a řekla Jennifer, aby fotku používala jako motivaci pro svou dietu. Herečka zpětně lituje, že se za sebe tehdy nepostavila a nechala se sebou zacházet tímto způsobem.

Tihle na sobě loni pořádně zamakali. Koukněte na ten rozdíl.

Foto: Profimedia.cz

Váhu herečka momentálně vůbec neřeší, protože se těší na prvního potomkaFoto: Profimedia.cz

Amy Schumer (40)

Že má zhubnout, bylo americké herečce a komičce řečeno před natáčením snímku Vykolejená (2015), ve kterém hrála hlavní roli a také k němu napsala scénář. Od někoho z tvůrčího týmu si musela vyslechnout, že jakmile má herečka přes 140 liber, což je asi 63,5 kilo, diváky z ní bolí oči. Herečka kvůli tomu tedy nějaká kila shodila, ale prý by to už neudělala.

Foto: Profimedia.cz

Kvůli filmu trochu zhubla, ale pořád nesplňovala přísné hollywoodské parametryFoto: Profimedia.cz

Jennifer Aniston (52)

Kdyby nezhubla čtrnáct kilo, pravděpodobně by si nezahrála postavu Rachel v seriálu Přátelé (1994–2004). O tom je přesvědčená sama americká herečka. Před lety jí totiž její agent řekl, že jestli se chce prosadit v Hollywoodu, musí zhubnout, a herečka mu dala za pravdu. Prý tehdy nedostávala příliš rolí, protože byla poněkud oplácaná. Dnešním měřítkem se to zdá téměř neuvěřitelné.

Foto: Profimedia.cz

Jennifer Aniston jsme snad nikdy neviděli s kily navíc, přesto je prý v začátcích kariéry mělaFoto: Profimedia.cz

Sophie Turner (25)

Na herečku byl vyvíjen velký tlak, když natáčela seriál Hra o trůny (2011–2019), kde si zahrála postavu Sansy Stark. Během natáčení se jí prý zpomalil metabolismus a ona začala přibírat. Z televizního studia se začaly ozývat hlasy, že by měla nabraná kila shodit, což herečka nepříliš dobře nesla. S nátlakem, který na ni byl vyvíjen a který ji psychicky ničil, jí pomohla až terapie.

Foto: Profimedia.cz

Kritika její postavy a následné deprese ji donutily hledat pomoc u psychologa Foto: Profimedia.cz

Jennifer Lopez (52)

Zatímco nyní jsou její křivky, a zejména pověstný zadeček, obdivované, v začátcích kariéry byla americká zpěvačka a herečka tlačena do hubnutí. Lidé z branže jí prý říkali, že jestli chce být úspěšná, měla by se pár kil zbavit. Herečka se ale rozhodla, že bude svá. Na ženských křivkách neviděla nic špatného a k hubnutí se nenechala přesvědčit.

Foto: Profimedia.cz

Pevné bříško nemá herečka a zpěvačka zadarmo. Tvrdě na sobě maká v posilovněFoto: Profimedia.cz

Kelly Clarkson (39)

Americká zpěvačka čelila po porodu dcery šikaně ze strany novinářky. Sloupkařka Katie Hopkins o ní napsala: „Ježíš, co se to stalo? Snědla snad všechny doprovodné zpěváky?“ Zpěvačka se ovšem touto kritikou nenechala semlít a postavila se jí čelem. Prohlásila, že ji nezajímá, co si lidé myslí o její váze, že je zdravě sebevědomá, cítí se dobře a záleží jí hlavně na její rodině.

Foto: Profimedia.cz

Z poporodních kil si zpěvačka prý nedělalaFoto: Profimedia.cz

Tyra Banks (48)

O svých ne vždy příjemných zkušenostech z vysokého modelingu mluvila americká topmodelka již několikrát. Svěřila se například s tím, že jí kdysi představitelé modelingové agentury, která ji zastupovala, vytiskli seznam návrhářů s nadpisem: Tyru si nenajmou kvůli bokům! Bolestivý okamžik prožila také na přehlídce v Miláně, kde zaslechla švadleny, jak o ní říkají, že je tlustá. Přitom na svou výšku skoro metr osmdesát vážila asi 57 kilo. Agenti po ní chtěli, aby dala dolů ještě aspoň 4 kila. Postupem času si modelka podobné řeči přestala brát k srdci a zjistila, že může být úspěšná, i když ta kila neshodí.

Foto: Profimedia.cz

Některým byly v minulosti trnem v oku modelčiny bokyFoto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám