Hlavní obsah

Julia Roberts oblékla šaty s potiskem George Clooneyho. Slavní, kteří nosí na oblečení své kolegy

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

I beze slov pochopíte, co chtěli výběrem svého oblečení říct. Móda je dokonalým způsobem, jak se vyjádřit, a nemusí to být jen oklikou. Které hvězdy daly jasně najevo, koho obdivují?

Článek

Od šatů se zarámovanými fotkami George Clooneyho přes triko s princeznou Dianou až po legíny s Ryanem Goslingem. Podívejte se na módní počiny celebrit, které mluví samy za sebe.

Julia Roberts

Jak ukázat, že jste přišli podpořit kolegu bez toho, abyste otevřeli pusu? Třeba jako herečka Julia Roberts, která se na nedávném předávání cen Kennedy Center Honors objevila v šatech s velmi nevšedním potiskem. Model, který pro ni vytvořil kreativní ředitel hravé značky Moschino Jeremy Scott, zdobily zlatě zarámované fotky George Clooneyho, které mapovaly celou jeho kariéru. Herec si na akci přebíral cenu za celoživotní přínos americké kultuře a s parťačkou, se kterou si zahrál v letošní komedii Vstupenka do ráje, se potkal před dvěma dekádami na natáčení Dannyho parťáků.

Foto: Profimedia.cz

Herečka by mohla z fleku předsedat fanklubu George ClooneyhoFoto: Profimedia.cz

Jan Bendig

Velikánům české hudby vzdal poctu zpěvák Jan Bendig, který přišel na letošní šedesátý ročník Slavíků v modelu potištěném předchozími vítězi této ankety. Místa měl na to dost – kromě obleku měl ještě dlouhý plášť, přehozený přes ramena. Velkolepý model pro něj připravila návrhářka Debbie Brown.

Foto: Profimedia.cz

Karel Gott, Lucie Bílá, Miro Žbirka, Naďa Urbánková, Hana Zagorová… Na modelu české návrhářky najdete všechny pěvecké legendy pohromaděFoto: Profimedia.cz

Brooke Shields

Ikona osmdesátých let neskrývá obdiv nad módním stylem, životním přístupem a elánem interiérové designérky Iris Apfel, která v létě oslavila sto jedna let. Pokud ji neznáte, můžete si pustit dokument s výstižným názvem Iris z roku 2014.

Foto: Profimedia.cz

Pro excentrickou módní ikonu má slabost polovina světa a s ní i herečka Brooke ShieldsFoto: Profimedia.cz

Rihanna

Pricezna Diana, o které se mluvilo jako o královně lidských srdcí, není ani pětadvacet let po své smrti zapomenuta. Na tričkách se objevuje často a jedno takové vlastní i módu milující zpěvačka Rihanna. K princezně z Walesu si „oblékla“ jen ultra vysoké kozačky, které hvězdě v podstatě suplovaly kalhoty.

Foto: Profimedia.cz

Princezna Diana nezůstává jen v našich srdcích, ale i šatních skříních. Triko s její fotkou nosí i RihannaFoto: Profimedia.cz

Jennifer Lopez

I celebrity mají své idoly. Zpěvačka Jennifer Lopez má za sebou (a věříme, že i před sebou) úspěšnou kariéru a rozhodně má být na co hrdá. I ona ale má ke komu vzhlížet – její oblíbenou zpěvačkou je Barbra Streisand, která má na kontě osm cen Grammy. JLo si proto nemohla nechat ujít kolekci značky Coach, která před dvěma lety přišla s řadou ozvláštněnou potisky pop-artového umělce Richarda Bernsteina.

Foto: Profimedia.cz

Zpěvačka Jennifer Lopez se netají tím, že má ve svém playlistu (i šatníku) Barbru StreisandFoto: Profimedia.cz

Justin Bieber

Je tady někdo fanouškem kultovního filmu E.T. - Mimozemšťan z počátku osmdesátých let? Justin Bieber hrdě zvedá ruku. Zpěvák má slabost nejen pro něj, ale i jeho hvězdu Drew Barrymore, kterou si na tričko natiskl rovnou několikrát. A dokonce je pod značkou Drew House, kterou spoluvlastní, prodával. Na vysvětlenou – Drew není jen křestní jméno herečky, ale i zpěvákovo prostřední jméno.

Foto: Profimedia.cz

Justin Drew Bieber natiskl malou Drew Barrymore na trička své značkyFoto: Profimedia.cz

Elizabeth Banks

Pokud jste platonicky zamilované do herce Ryana Goslinga, stoupněte si do řady. Třeba za Elizabeth Banks, kterou si můžete pamatovat třeba z filmů Hunger Games. Blondýnka pobavila fotkou svých legínů, díky kterým se prý může chlubit, že byla s hollywoodským idolem v posteli.

Foto: Profimedia.cz

Pravidelně obsazuje příčky nejatraktivnějších mužů světa. Že má Ryan Gosling něco do sebe, vidí i herečka Elizabeth BanksFoto: Profimedia.cz

Ryan Gosling

Tahle kauza je stará šest let, ale stojí za to ji připomenout. Když si herec Ryan Gosling oblékl triko s malým Macauley Culkinem, nemohl tušit, co právě rozpoutal. Herec byl jeho krokem tak poctěn, že si nechal vyrobit tričko s Ryanem nosícím jeho portrét a vyfotil se v něm (sám) doma. A protože má Gosling smysl pro humor (a možná zrovna dokoukal film Počátek), udělal to samé. Oblékl si triko, na kterém má Macauley triko s Ryanem, který má triko s malým Macauleym… Podrobný popis už je ale nad naše síly – pokud si chcete tohle módní vyznání obdivu užít, posouvejte ve fotce šipku doprava.

Reklama

Načítám