Hlavní obsah

Róba s holým zadkem, nepadnoucí overal i přetékající korzet. Co vynesly hvězdy na hudební ceny

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Předávání amerických hudebních cen ovládla zpěvačka Taylor Swift, která odcházela s náručí plnou cen. Gratulujeme! V čem ale ona i její kolegové z branže na slavnostní akci přišli? Podívejte se, kdo to tentokrát (ne)vychytal.

Článek

Včerejší večer patřil jubilejnímu 50. ročníku amerických hudebních cen AMA, o jejichž vítězích rozhodují, na rozdíl třeba od Grammy, sami fanoušci na internetu. Které hvězdy se dočkaly ocenění a v čem na velký večer přišly?

Taylor Swift

Zpěvačka, která před pár týdny vydala album Midnights, byla nominována v šesti různých kategoriích a ve všech zvítězila! Stala se královnou večera, na poli módy ovšem nevyhrála. Overal značky The Blonds byl sice osázený kamínky, střihem ani barvou ale dojem neudělal.

Foto: Profimedia.cz

Zpěvačce se povedlo nevídané: Uspěla ve všech kategoriích, ve kterých byla nominována!Foto: Profimedia.cz

Machine Gun Kelly

Ke zpěvákovi se tentokrát netulila jeho partnerka Megan Fox a přiblížit se k němu nemohl ani nikdo jiný. Potetovaný blonďák totiž přišel v obleku značky Dolce & Gabbana, který mu byl spíchnutý na míru. A nebyl by to on, aby neměl něco extra! Sako i kalhoty zdobily dlouhé hřebíky. Raper získal cenu jako nejoblíbenější rockový umělec a v hlasování porazil i oblíbenou kapelu Imagine Dragons.

Foto: Profimedia.cz

Extravagance je jeho druhé jméno. Zpěvák si mohl být jistý, že mu jeho osobní prostor nikdo nenarušíFoto: Profimedia.cz

Pink

Držitelka tří cen Grammy na akci dorazila v blyštivých vintage šatech legendárního návrháře Boba Mackieho. V 60. a 70. letech oblékal všechny velké hvězdy a jednou z jeho prvních prací byl návrh ikonických šatů Marilyn Monroe, ve kterých zpívala Happy Birthday prezidentu J. F. Kennedymu.

Foto: Profimedia.cz

Zpěvačce Pink není co vytknoutFoto: Profimedia.cz

Meghan Trainor

Zpěvačka ve svém největším hitu All About That Bass oslavuje ženské křivky (písničku přezpívala Ewa Farna jako Boky jako skříň) a umí si vybrat návrháře, kteří dělají totéž. Třpytivý kalhotový kostým by jí mohla závidět i panenka Barbie – je od Michaela Costella, který obléká i spoustu plnoštíhlých hvězd.

Foto: Profimedia.cz

Zpěvačka Meghan Trainor v růžovém kostýmu, odvážně oblečeném na holém těleFoto: Profimedia.cz

Anitta

Brazilská zpěvačka se stala nejoblíbenější latinskoamerickou zpěvačkou roku a večer si užívala v černobílých flitrovaných šatech značky Mugler, které byly transparentní na opravdu nečekaných místech. Ze které strany se vám model líbí víc?

Foto: Profimedia.cz

Róba Mugler je rozhodně neotřelá, detail na pozadí je ale zbytečný a šatům ubírá na eleganciFoto: Profimedia.cz

Ellie Goulding

Britská popová zpěvačka vsadila stejně jako spousta jejích kolegyň na kamínky, místo šatů si ale oblékla kombinaci krátkého topu a sukně. V kompletu značky Philosophy di Lorenzo Serafini vypadala krásně a na jedničku byly zvolené i doplňky.

Foto: Profimedia.cz

Zpěvaččin styling byl bezchybný a moc jí to slušeloFoto: Profimedia.cz

Bebe Rexha

Tuto Američanku s albánskými kořeny považuje redakce hudebního týdeníku Billboard za jako jednu z největších popových ikon současnosti. Neumí totiž jen zpívat, ale i psát písničky: stojí například za hitem The Monster, jímž v roce 2013 okouzlili fanoušky EminemRihanna. Na slavnostní večer se oblékla jako opravdová hvězda do obřích červených šatů s volány.

Foto: Profimedia.cz

Bebe Rexha obléká stylista hvězd Law Roach, který vybral šaty od čínské couture značky BuerlangmaFoto: Profimedia.cz

Dove Cameron

Zpěvačka a bývalá Disney star vyhrála cenu jako nejlepší nová interpretka roku 2022. Při výběru oblečení zůstala věrná svému stylu: vsadila na rebelskou kombinaci dlouhé sukně a korzetového topu návrháře Marca Jacobse. Sukně byla vyrobená z dekonstruovaných bund. Dekonstrukce v módě odkazuje na proces výroby a ukazuje ji zevnitř – modely častokrát zůstávají cíleně nedokončené a s odhalenými švy.

Foto: Profimedia.cz

Dove Cameron si oblékla sukni sofistikovaně „spíchnutou“ z bundFoto: Profimedia.cz

Tinashe

Když dva dělají totéž, není záruka, že skončí se stejným výsledkem. Outfit této americké zpěvačky mnozí přirovnávali výše zmíněnému modelu Dove Cameron. A není divu – hvězdy se shodly na jednom korzetu a obě přišly ve značce Marc Jacobs. Stejný nápad měly i s černou sukní a rukavičkami. Zatímco ale Dove Cameron sáhla po neotřelé sukni, Tinashe na sebe strhla pozornost přetékajícím dekoltem.

Foto: Profimedia.cz

Tohle se nepovedlo. Viditelně malý korzet zpěvačce deformoval prsaFoto: Profimedia.cz

Latto

Od americká rapperky, která byla nominována na hip hop umělkyni roku, fanoušci nic střízlivého nečekali. Na předávání cen přišla jen ve sešněrovaném body a v černém závoji, do kterého se nechala celá ovázat. Pokud do toho chtěla jít naplno, budiž, ale mohla vklouznout do jiných bot. Její lodičky byly vtipně neviditelné, umělý vinyl ale s jemným závojem příliš nekorespondoval.

Foto: Profimedia.cz

Raperka Latto si vystačila s body a závojemFoto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám