Hlavní obsah

Nejlepší kámošky Hollywoodu aneb Slavné filmové gangy

Foto: John Shearer - GettyImages.com

Foto: John Shearer - GettyImages.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nejlepší kamarádi Hollywoodu? O tento post může bojovat hned několik dvojic, jejichž přátelství trvá už dlouhá léta. A vede blond duo ze seriálu Beverly Hills 90210!

Článek

Některé spojil seriál, jiné stejná branže. Nejlepšími kámoškami Hollywoodu, které teď hýbou popkulturou, jsou Taylor Swift a Selena Gomez. V devadesátkách to byly Donna a Kelly alias Tori Spelling a Jennie Garth, které se kamarádí i třicet let poté. Vyznejte se v hollywoodských kamarádských vztazích.

Taylor, Selena & spol.

Taylor Swift má v Hollywoodu několik neméně slavných kamarádek – rovnou celý gang. Většina z nich účinkovala v jejím klipu Bad Blood. Patří mezi ně Karlie Kloss, Cara Delevingne, Gigi Hadid, Jaime King, Lorde a také Selena Gomez.

A právě Selena a Taylor jsou nyní největší BFF (best friends forever = nejlepší kamarádky navždy) Hollywoodu. Selena se totiž Taylor zastala pod videem, kde ji Hailey Bieber zesměšňuje. V podstatě je to Taylor + Selena proti Hailey + Kylie Jenner. Jedna druhou „pomlouvají“ přes sociální sítě a jak se zdá, záporačky tu jsou Kylie a Hailey. Dokazuje to i fakt, že Selena Gomez se stala se svým instagramovým účtem nejsledovanější ženou a naopak Kylie i Hailey množství fanoušků ubylo. Chcete znát „konkrétní útoky“? Nechcete. Je to jako na základní škole a možná se v tom už nevyznají ani samy slavné dámy.

Foto: Profimedia.cz

Gang Taylor Swift: Zleva Gigi Hadid, Martha Hunt, Hailee Steinfeld, Cara Delevingne, Selena Gomez, Taylor Swift, Serayah McNeill, Mariska Hargitay, Lily Aldridge, Karlie Kloss.Foto: Profimedia.cz

Holky, co spolu chodí, si spolu zazpívaly na Taylořině koncertu v roce 2018:

Jennie & Tori

Holky z Beverly Hills 90210 zůstaly kamarádkami, a rovnou těmi nejlepšími. Natáčení seriálového hitu započalo v roce 1990 a Donna (Tori Spelling) a Kelly (Jennie Garth) zůstaly v kontaktu i o tři dekády později. Je to jedno z těch přátelství, která vzniknou v pubertě a přetrvají do dospělosti.

Foto: Profimedia.cz

Tori Spelling a Jennie Garth v lednu 2023.Foto: Profimedia.cz

Nyní je herečkám přes padesát, mají svoje rodiny, Tori je pětinásobná máma a Jennie má tři dcery, a spoustu času tráví společně. Dokonce spolu tvoří podcast s názvem 9021OMG, kde vzpomínají na natáčení slavného seriálu. To je nostalgie!

Reese, Laura & spol.

Parta hereček, které také spojilo společné natáčení. Seriál Sedmilhářky byl úchvatný a z velké části na to mělo vliv především herecké obsazení. Zoë Kravitz, Shailene Woodley, Nicole Kidman, Reese Witherspoon a Laura Dern si zahrály hlavní hrdinky v dramatickém seriálu, který diváky napínal až do poslední chvíle. Před kamerou byly jejich vztahy napjaté, ve skutečnosti je to pravý opak a jedna na druhou nedají dopustit.

Foto: Profimedia.cz

Laura Dern, Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Zoë Kravitz a Shailene Woodley.Foto: Profimedia.cz

Podle počtu instagramových příspěvků jsou největšími přítelkyněmi Reese Witherspoon a Laura Dern, které se potkaly už při natáčení dobrodružného dramatu Divočina (2014).

Jennifer & Courteney & Lisa

Rachel, Monica i Phoebe jsou v seriálu Přátelé (1994–2004) osobnostně naprosto odlišné, přesto se kamarádí. Svoje pouto ale předstírat nemusely: Jennifer Aniston, Courteney Cox a Lisa Kudrow jsou si blízké i téměř 20 let od poslední klapky seriálu. Nedávno doprovodily seriálovou Monicu v její velký den – slavila svoji hvězdu na chodníku slávy. Courteney Cox je velká kamarádka také s Laurou Dern a i ona ji přišla na akci podpořit.

Foto: Profimedia.cz

Zleva: Jennifer Aniston, Courteney Cox a Lisa Kudrow na chodníku slávy koncem února 2023.Foto: Profimedia.cz

A následující společnou fotkou celé jejich skupinky zahájila svoje působení na Instagramu Jennifer Aniston. „Nyní jsme i instagramoví PŘÁTELÉ,“ napsala k snímku. Nahoře vidíte Joeyho alias Matta LeBlanca, vedle Courteney Cox, pak Rosse alias Davida Schwimmera a dole Lisu Kudrow, Jennifer a Chandlera, kterého si zahrál Matthew Perry:

Josh & Alyson

Fanoušky vždy potěší, když se hlavní protagonisté dají dohromady i v reálu, jak to bylo třeba v případě akčního snímku Pan a paní Smithovi s Bradem PittemAngelinou Jolie. A také je samozřejmě těší, když spolu začnou kamarádit. A to platí pro Alyson Hannigan a Joshe Radnora. Zahráli si nejlepší kamarády Teda a Lily v seriálu Jak jsem poznal vaši matku, který se vysílal v letech 2005 až 2014. Kromě toho byli v hlavních rolích Neil Patrick Harris (Barney), Cristin Milioti (Tracy), Cobie Smulders (Robin) a Jason Segel (Marshall) a všichni jsou si podle všeho blízcí.

Foto: Profimedia.cz

Fanoušci seriálu Jak jsem poznal vaši matku moc dobře vědí, o koho se na fotce jedná. Zleva: Neil Patrick Harris, Cobie Smulders, Josh Radnor, Alyson Hannigan a Jason Segel v roce 2012, kdy si převzali cenu za nejoblíbenější televizní seriál.Foto: Profimedia.cz

Alyson Hannigan a Josh Radnor si vyrazili nedávno na oběd a jako důkaz přidali společné selfie na Instagram:

Pokud jste seriálový hit Jak jsem poznal vaši matku nesledovali, vřele doporučujeme. Jaké seriály jsou pro vás nejlepší podle znamení horoskopu?

Reklama

Načítám