Hlavní obsah

Pád při cestě na pódium pro Oscara i zrada vysokých lodiček: plánované i nečekané karamboly slavných

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Promenádu na červeném koberci či vystupování na pódiu mají celebrity v popisu práce a nutno podotknout, že některé si své vteřiny slávy náležitě užívají. Jenže ač se to nezdá, tato místa mohou být i pořádně nebezpečná. V minulosti se stala dějištěm mnoha karambolů.

Článek

Je to jejich chvíle. Míří na ně fotoaparáty a kamery, a tak chtějí samozřejmě vypadat co nejlépe. Jenže někdy se i slavným lidem lepí smůla na paty a místo nacvičených póz jsou na červeném koberci nebo na pódiu zachyceni v dost krkolomných pozicích.

Petr Vančura

Český herec a dlouholetý partner Jana Ciny předvedl kousek, za který by se nemuseli stydět ani profesionální kaskadéři. Červený koberec na udílení Českých lvů v roce 2019 vedl po strmých schodech pražského Rudolfina. Herci v jednom momentu ujela noha a on se svalil na zem v kombinaci roznožky a kotoulu. Naštěstí se mu nic nestalo a pobavil i sám sebe – pád umístil i na sociální sítě. V komentáři zmínil, že nebyl opilý, ale že za to může nová kluzká lakýrka.

Foto: Profimedia.cz

Petr Vančura by mohl zvážit kariéru kaskadéra. O rok později na lvech také uklouzl, ale opět to zvládl bravurněFoto: Profimedia.cz

Amy Schumer

Americká komička na sebe ráda strhává pozornost a podařilo se jí to v roce 2015 na výročním galavečeru časopisu Time, kde se skácela přímo pod nohy veleslavného páru. Kim Kardashian a rapper Kanye West zrovna pózovali fotografům a dramatický pád, který byl nahraný a měl sloužit k pobavení, ocenili pouze znuděnými výrazy a tím, že se rychle přesunuli jinam. Rapper navíc zapomněl, jak se chová gentleman, a komičce ani nenabídl ruku, aby jí pomohl vstát.

Foto: Profimedia.cz

Kim Kardashian lehce udiveně sleduje, jak jí Amy Schumer padá k nohámFoto: Profimedia.cz

Selena Gomez

Oblíbenou zpěvačku zradily na loňském udílení cen Sdružení filmových a televizních herců (SAG) lodičky na vysokém jehlovém podpatku. Zvrtly se jí nohy a ona dopadla koleny na zem a sbírat ji musel člen ochranky. Slavná žena se následně rozhodla, že už nebude nic riskovat, boty si zula a na akci pobíhala bosá. A předávala tak i cenu na pódiu.

Foto: Profimedia.cz

Podpatky jsou někdy sebevražedná zbraň. Selena Gomez to nakonec vyřešila: vyrazila bosa. Pod dlouhými šaty to ani nebylo poznatFoto: Profimedia.cz

Jennifer Lawrence

Jít si pro prvního Oscara a upadnout? To zní jako zlý sen. Ale tahle herečka, které se někdy říká královna trapasů, si ho prožila i ve skutečném životě. Když v dlouhé róbě mířila na pódium pro sošku za výkon ve filmu Terapie láskou (2012), upadla na schodech. Cítila se tak trapně, že si na chvíli musela zakrýt obličej. Rozhodně to ale nebyl její první ani poslední karambol – problémy s rovnováhou je totiž proslulá. Například o rok později se na Oscarech opět skácela, tentokrát při promenádě po červeném koberci.

Foto: Profimedia.cz

Chvíli to vypadalo, že má Jennifer Lawrence v plánu se pro cenu doplazitFoto: Profimedia.cz

Jan Kraus

V jednu chvíli si to oblíbený herec a moderátor štrádoval po pódiu přivítat diváky na volbě slovenské Miss pro rok 2009 a za okamžik jim zmizel z dohledu. Přehlédl totiž okraj velkého otvoru v pódiu a zahučel dolů. Přestože pád včetně zvukového doprovodu vypadal děsivě, moderátor se během několika okamžiků vyhoupl zpátky nahoru a publiku sdělil, že toto zvláštní entrée trénoval několik dní. Zvládl to jako dokonalý profesionál!

Emma Thompson

Po zemi se před zraky všech přítomných poválela i britská herečka a scenáristka v roce 2013, kdy se účastnila obřadu zanechání otisků nohou a rukou v divadle v Los Angeles. U tvorby otisků předvedla pořádné divadlo a spoustu grimas a nakonec to ještě vyšperkovala, když neudržela rovnováhu a skácela se na stranu. Nebo si možná jen lehla, aby si na chvíli odpočinula od pózování.

Foto: Profimedia.cz

Emma Thompson si ze sebe umí udělat legraci a při výrobě otisků dělala všelijaké pózyFoto: Profimedia.cz

Načítám