Hlavní obsah

Co předpovídají tarotové karty na září? Berani by si měli pohlídat zdraví, Rakům hrozí rozchod

Foto: Look Studio, Shutterstock.com

Foto: Look Studio, Shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V září nás čeká úplněk až na samotném jeho konci - dvacátého devátého. Luna bude svítit ve znamení Berana. Co přinese devátý měsíc roku právě vašemu znamení? To nám prozradí tarotové karty.

Článek

Luna v Beranu v září znamená ze zdravotního hlediska hlavně pozor na hlavu – hrozí větší nebezpečí migrén a bolestí hlavy i těm, kteří na ně normálně netrpí. Kromě toho všem dojde poměrně rychle se vším trpělivost a budeme jako na jehlách. Znamení Berana umocňuje agresivitu, netrpělivost a zkratkovité jednání, tak to mějte na paměti, než uděláte něco, co nepůjde odčinit. Co čeká právě vaše znamení v oblastech vztahů, zdraví a kariéry?

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Vztahy – 9 pohárů: Když se vám v životě děje něco dobrého, je potřeba se zastavit a opravdu to docenit, protože nic netrvá věčně. Považujte si svých blízkých, oceňte to, co mezi sebou máte, jak moc si rozumíte, jak je vám spolu dobře.

Zdraví – královna pentaklů: Zdravotní potíže často odkládáte tak dlouho, až vám zcela přerostou přes hlavu. Ukažte svou dospělost, objednejte se na preventivní prohlídky a začněte řešit to, co vás pálí, zvlášť na podzim bude i bez zanedbávání zdravotních potíží dost.

Práce – královna holí: Na vašem pracovišti se schyluje ke komunikačním problémům, které bude mít na svědomí panovačná a dominantní osoba, jež si uzurpuje až moc prostoru a moci. Snažte se věci vyřešit v klidu, ale nebojte se stát za svým.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Vztahy – 10 mečů: Poslední dny a týdny vynesly na povrch mnoho problémů, které potichu bublají ve vztazích s vašimi nejbližšími. Je potřeba postavit se jim čelem a vyřešit je, i když se možná vztahy posunou a změní, nakonec budou kvalitnější.

Zdraví – Slunce: Žádné zdravotní potíže vás v září nečekají, tady si můžete oddechnout. Samozřejmě pokud se k sobě budete chovat dobře a celkově zodpovědně, žádné hloupé riskování.

Práce – eso mečů: Konečně dostanete příležitost ukázat, co skutečně umíte a zvládnete, a zrealizovat samostatně vizi, kterou dlouho nosíte v hlavě. Bude to vyžadovat mnoho úsilí. Pusťte se do toho a vydejte ze sebe všechno.

Foto: fizkes, Shutterstock.com

Slabinou Býků budou v září vztahyFoto: fizkes, Shutterstock.com

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Vztahy – Velekněžka: Otevřete oči i uši a vnímejte, co lidé kolem vás říkají, co si přejí, co jim vadí. S empatií nejdál dojdete. Snažte se druhé pochopit, když se vám otevřou, a uchovávejte jejich tajemství.

Zdraví – 8 mečů: V září vás čekají nepříjemné zdravotní obtíže, které vám na nějakou dobu přinesou do života nutnost omezení. Smiřte se s tím. Klid v duši a mysli přinese klid i tělu a všechno se zlepší. Je třeba znát své možnosti.

Práce – 3 pentakly: Pracujete velmi pilně a odhodlaně a výsledky se začínají sice pomalu, ale jistě dostavovat. Získané znalosti a kvalifikace vám přinesou odměnu, pochvalu či povýšení, musíte jen vydržet!

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Vztahy – 3 meče: Jde bohužel o kartu zlomeného srdce, rozchodů, rozvodů a rozepří. Nečekejte na poli vztahů nic pěkného, naopak bolestivou pravdu a náročné zkoušky. Hledejte útěchu v jiných oblastech života.

Zdraví – král mečů: Myslete na svoje duševní zdraví a posilujte hlavně hlavu a mysl – křížovky, sudoku nebo třeba rébusy se postarají o to, že vám to bude pořád skvěle pálit. Tímto směrem zaměřte i doplňky stravy.

Práce – Spravedlnost: Tento měsíc se rozhodně na kariéru zaměřte, vložte do ní energii a postavte ji na první místo. Dejte však pozor i na rovnováhu mezi volnem a povinnostmi, s vybitými baterkami nic nedokážete. Rozptýlí vás však od vztahových problémů.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Vztahy – král pentaklů: Obklopili jste se zajímavými a spolehlivými lidmi, nové vztahy nijak aktivně nevyhledáváte, nepotřebujete se nově přátelit ani si hledat drahou polovičku. Září bude zkrátka o spokojenosti.

Zdraví – 8 holí: Snažte se pustit s plnou chutí do aktivního života a sportu, tím svému zdraví prospějete vůbec nejlépe. Pravidelná procházka či běh nadělají zázraky, poděkuje vám tělo a v nadcházejícím podzimu i posílená imunita.

Práce – 7 holí: V tomto měsíci nadejdou chvíle, kdy se budete muset obhájit, zachovat se asertivně a stát si za svým. Je to zkouška, ukažte, že víte, co děláte, že se rozhodujete podloženě. Nenechte se zviklat.

Foto: PeopleImages.com - Yuri A, Shutterstock.com

Spokojenost, ta bude vládnout v devátém měsíci znamení LvaFoto: PeopleImages.com - Yuri A, Shutterstock.com

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Vztahy – 4 hole: Vaše vztahy teď potřebují hlavně otevřenost a upřímnost – díky tomu budou vzkvétat a harmonicky se vyvíjet. Nepřetvařujte se, nic před nikým netajte, stejně to není váš styl, tak se budete cítit jistě ve své kůži.

Zdraví – Velekněžka: Září si pro vás po zdravotní stránce přichystalo kdejaké nástrahy, dbejte na prevenci a ochranu svého zdraví, ať překonáte tento měsíc bez úhony. Zaměřte se i na psychiku – neuzavírejte se v sobě, řekněte si o pomoc, pokud ji potřebujete.

Práce – 8 pohárů: V práci přichází okamžik loučení, kdy s těžkým srdcem opustíte něco, do čeho jste vložili hromadu energie. I to k životu a práci patří a za chyby se bohužel platí. Příště budete poučenější a bezpochyby moudřejší.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Vztahy – Kolo štěstí: V září se vám na poli mezilidských vztahů může stát cokoli. Věci se budou vyvíjet naprosto nepředvídatelně, Kolo štěstí je kartou náhody a osudu. Možná vám někoho ze života vezme, ale možná vám také někoho nového a okouzlujícího přivede do cesty.

Zdraví – rytíř holí: Vrháte se do příliš velkého množství věcí s až příliš velkým zápalem. Bude vám chybět energie, protože se přetěžujete. Dejte si čas na odpočinek a načerpání sil, ať se definitivně nepřetáhnete, hrozí vám vyhoření.

Práce – páže holí: Do cesty se vám připlete zajímavý návrh, který ve vás vyvolá nadšení. Projevte odvahu i svůj upřímný zájem a pusťte se do díla, mohlo by předurčovat kariérní úspěchy po mnoho následujících měsíců.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Vztahy – Luna: Ve vašem nejbližším vztahu se objevila přetvářka, kterou je potřeba prohlédnout, abyste mohli pokračovat vpřed. Zbavte se nejistoty a klamu, bez iluzí se vám bude žít lépe, i když vám to možná nejprve ublíží. Lži nejsou dobrým základem ničeho.

Zdraví – Věž: Příliš se přetěžujete, fyzicky i duševně, chcete od sebe zkrátka moc. Riskujete, tlačíte sami sebe do extrémní situace. Změňte životosprávu a celkové chování ke svému tělu, než bude pozdě.

Práce – Viselec: Někdy je třeba uznat porážku, protože ani libovolné množství vynaložených sil s projektem nepohne. Poučte se z neúspěchů a naučte se nechat věci být, ačkoli je to pro vás Štíry extrémně obtížné.

Foto: baranq, Shutterstock.com

Štírům v práci nejspíš něco neklapneFoto: baranq, Shutterstock.com

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Vztahy – 5 mečů: Ve vztazích vám vázne komunikace, máte problém vyjádřit to, co chcete, ale stejně tak naslouchat druhým. Je potřeba zapracovat na vzájemném porozumění s lidmi kolem vás, než se věci zbytečně zkomplikují.

Zdraví – 4 hole: Dlouhodobější potíže, které vás v poslední době provázejí, se konečně dají na ústup a vy pocítíte neskutečnou úlevu a uvolnění. Žádné nové zdravotní problémy zatím nejsou v dohledu, ale prevenci nezanedbávejte.

Práce – 9 holí: Na pracovním poli musíte vynaložit jistou sebekázeň – neprokrastinujte, ačkoli k tomu okolnosti třeba svádí. Buďte bdělí a ostražití, hlídejte si nové příležitosti, ať vás neminou. Nenechte se ubíjet jednotvárností ani dalšími nepříjemnými aspekty vaší práce.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Vztahy – Svět: Začíná pro vás nová éra, a to velmi optimisticky. Září pro vás bude plné šťastných událostí a radosti, nové energie, kterou budete sdílet s vašimi blízkými. Máte před sebou tolik možností.

Zdraví – Hvězda: Dejte si pozor na nějaký nepěkný úraz, vaše nohy, a zvláště kotníky, jsou nyní náchylné na nejrůznější zlomeniny a pohmožděniny. Choďte hezky opatrně. Jinak budete v kondici na jedničku.

Práce – 10 pentaklů: Po prázdninách rychle zase naskočíte do pracovního tempa, které vám dodá pocit jistoty a stability. Návrat ke každodenní rutině vás potěší, kromě toho si v září také majetkově polepšíte.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vztahy – 4 pentakly: Ve vztazích budete velmi opatrní, nechce se vám riskovat a toužíte po jistotě a stabilitě, bojíte se opuštěnosti, což se vám jakožto Vodnářům opravdu nestává často. Na svého partnera máte velké nároky, někdy až nepřiměřené.

Zdraví – Vůz: Pokud nyní napnete všechny síly, povede se vám něco změnit – klidně i zdravotní problém či zlozvyk, co vás dlouhodobě trápí. Teď je ta správná chvíle na sobě zapracovat, tak zajděte na všechny odkládané prohlídky.

Práce – rytíř mečů: Získáte pocit, že vás chtějí v práci nahradit, že si pořídili novější a lepší model, kterému nesaháte ani po kotníky. Nenechte se vykolejit, je jasné, že energie má víc nováček, ale vy zase víte, co a jak. Uplatněte zkušenosti!

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Vztahy – 5 mečů: Září bude měsícem hádek a zbytečných konfliktů způsobených spíše obecnou blbou náladou z podzimních plískanic a konce dovolených než reálnými problémy. Snažte se krotit, zbytečně kazíte náladu sobě i ostatním.

Zdraví – 5 pohárů: Hrozí vám psychické problémy, protože citlivě reagujete na počasí a přicházející podzim. Zvláště pokud máte historii spojenou s depresivní chorobou, neváhejte a najděte odbornou pomoc dřív, než bude pozdě a chmury se naplno rozjedou.

Práce – Císařovna: Po pracovní stránce se vám však bude dařit báječně, kreativita z vás jen prýští, a pokud dáte prostor své nespoutané fantazii, všechno půjde jako na drátkách. Jen se do věcí nezaberte příliš, deadliny jsou pořád deadliny.

Načítám