Hlavní obsah

Tarotový horoskop na březen: Jaro přinese změny v práci, konflikty, ale i nové lásky

Foto: Dean Drobot, Shutterstock.com

Foto: Dean Drobot, Shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nejkratší měsíc roku je u konce a březen klepe na dveře. Na jaro se po mdlé, studené zimě těší nejspíš všichni. Bude k vám první jarní měsíc laskavý?

Článek

Březnový úplněk nadejde 25. a Měsíc při něm zasvítí ve znamení Vah. Kromě toho bude tento úplněk ještě extra speciální, dojde při něm k zatmění Měsíce. Co nám přinese do života? Kromě neklidu a nespavosti jistě také touhu po harmonii a klidu, všichni budeme chtít, aby věci tak nějak přirozeně pěkně plynuly, a Luna tomu bude naštěstí nahrávat. Co se týká zdraví, pozor hlavně na ledviny. Počasí může klamat, nenechte je prostydnout, a i když sluníčko svítí, pořádně si záda zabalte. Vysedávání na zahrádkách tak nějak „předčasně“ může být osudové. Jaké plány má březen pro vaše znamení zvěrokruhu?

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Vztahy – Hvězda: Vaše vztahy se už nějakou dobu vyvíjí velmi příznivě a tento stav bude nadále pokračovat. Máte nadějné vyhlídky a na obzoru není nic, co by je mělo v dohledné době jakkoli narušit, užívejte si klid a harmonii.

Zdraví – 7 mečů: Snažíte se zadupat do země počínající zdravotní problémy, které se hlásí o slovo, jako by to mohlo něco vyřešit. Nedělejte to, ony stejně dřív nebo později vylezou na povrch. Raději je začněte rovnou řešit.

Práce – 8 pohárů: Kariérně se připravte na loučení, kdy s těžkým srdcem opustíte něco, do čeho jste vložili hromadu energie. I to k životu a práci patří a za chyby se bohužel platí. Příště budete poučenější a moudřejší, každý zádrhel je vlastně příležitostí.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Vztahy – 4 hole: Březen bude velmi poklidný – možná až trochu nudný, ale to vlastně ve vztazích neškodí. Ponesete se na vlnách obyčejného štěstí, problémy přebolí, všechno pošlape, jak má, když se to vezmete kolem a kolem, ideální stav.

Zdraví – 8 holí: Hýbejte se, zaměřte se na rozvoj zdravého životního stylu a začněte sportovat, jaro je k tomu přece jako dělané. Je čas dostat se do formy a zbavit se po zimě získaných kil a tuků, jež vám pomalu začínají dělat problémy.

Práce – 4 meče: Kariérně bohužel v současné chvíli stagnujete, nemůžete pokračovat kupředu tempem, na které jste zvyklí. Budete muset tuto pasivní dobu nicnedělání přijmout, zatnout zuby a ještě chvíli vydržet, i taková období v životě jsou.

Foto: MMD Creative, Shutterstock.com

Býci, vyberte si vhodný sport a jděte do toho naplnoFoto: MMD Creative, Shutterstock.com

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Vztahy – 2 hole: Karta konfliktu, která znamená, že vaše vztahy nebudou v březnu ani trochu duhovou pohádkou. Musíte učinit rozhodnutí, do kterého se vám nechce. Rozsekněte to, uleví se vám a posunete se kupředu.

Zdraví – Mírnost: Jak praví název karty, držte se zkrátka a zmírněte všechny škodlivé zlozvyky, které už se třesou, až vám to vrátí i s úroky. Vrhněte se do sportu, ale zase se nesnažte o nic dramatického, spíše kondiční cvičení.

Práce – Kolo štěstí: Do vašeho života se řítí zásadní změna, která ho obrátí vzhůru nohama – ať už se rozhodnete změnit kariérní směřování nebo vás čeká povýšení na vyšší pozici, jděte do toho! Změny jsou teď pro vás vždy pozitivní.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Vztahy – 7 pohárů: Začátek jara vám do cesty přivede hned několik lidí, kteří by mohli být vaším potenciálním partnerem či partnerkou. Nesnažte se sepisovat si seznamy plusů a minusů, tohle je přece záležitost srdce, rozhodujte se intuitivně.

Zdraví - 5 pohárů: Budete se muset vyrovnat s psychickými problémy v podobě depresí nebo úzkostí. Dokud na tom budete špatně, nepodaří se vám najít řešení a cestu ven. Vyhledejte pomoc, neodkládejte to, duševní zdraví je stejně důležité jako to fyzické.

Práce – 8 mečů: V poslední době čím dál tím častěji čelíte nesmyslným zákazům a příkazům. Pocit omezení vás frustruje, jako byste v ničem neměli slovo a pravomoc rozhodovat. Záleží jen na vás, jestli se ozvete nebo zatnete zuby, počítejte však v obou případech s následky.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Vztahy – 5 mečů: Čekají vás bohužel poměrně zbytečné konflikty, které vznikají proto, že jste podráždění a přetažení a hádáte se na potkání. Myslete na to, že vítězství v uměle vyvolané hádce vám nepřinese nic, jen stres navíc. Potlačte trochu své ego a hned bude klidněji.

Zdraví – 2 hole: Ocitnete se ve stavu trochu jako na houpačce, jeden den se budete cítit skvěle, druhý už tolik ne. Pracujte na své imunitě a nepřetěžujte se, teď není čas na velké sportovní výkony, spíš se musíte dát do kupy.

Práce – 2 pentakly: Věci jsou v procesu, zvažujete svoje možnosti a příležitosti i současnou finanční situaci. Na stole před sebou máte několik možných cest, volte moudře. Připravte se, že bude možná potřeba kompletní reorganizace vašeho pracovního bytí.

Foto: GaudiLab, Shutterstock.com

Panny zvýší produktivitu práce, až si lépe zorganizují úkolyFoto: GaudiLab, Shutterstock.com

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Vztahy – Královna pohárů: Citově se nacházíte na velmi dobrém, bezpečném místě. Obklopili jste se blízkými, kterým na vás doopravdy záleží, starají se o vás a vy o ně. Držte si je u sebe, tahle podpůrná síť je v životě nedocenitelná.

Zdraví – Císařovna: Překypujete zdravím a cítíte se nejlépe za dlouhou dobu. Veškerá únava, útlum, bolesti, to všechno je pryč, jako by neduhy rozpustily první paprsky jarního slunce. Budete zkrátka plni síly, tak si tyto chvíle vychutnávejte.

Práce – Císař: Udělejte si ve všem pořádek. Dejte svým dnům nějakou strukturu a řád, všechno si rozplánujte. Teprve pak se vám zvýší produktivita, věci vám půjdou od ruky, až se nebudete stačit divit, stačí k tomu prostě větší organizovanost.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Vztahy – Slunce: Čeká vás nový začátek – ať už to je obnovený vztah s někým z minulosti, nový romantický vztah nebo napravený konflikt v rodině. Máte se na co těšit, tak si chvíle štěstí užívejte, březen vám bude nakloněn.

Zdraví – Eso mečů: Zaměřte se na své duchovno a práci, kterou je potřeba odvést zevnitř. Psychohygiena není sprosté slovo, fyzické zdraví vyvěrá z toho duševního. Nepodceňujte ho, naopak. Meditujte, vizualizujte, zkrátka cokoli je potřeba.

Práce – Král pohárů: Nejdále vás nyní dostane slušné a velmi kultivované jednání. Netlačte se kupředu hlava nehlava, klidně se držte v pozadí, vše dobře promýšlejte a jednejte s elegancí a rozvahou. Nenechte se vyprovokovat.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Vztahy – 3 poháry: Březen pro vás bude měsícem přátelství a posilování vztahů mimo milostné pole. Máte kolem sebe skupinu lidí, o které se můžete opřít, znovu si to potvrdíte a zažijete s přáteli mnoho hezkých chvil, na něž budete dlouho vzpomínat.

Zdraví – 5 mečů: Dávejte si pozor na nohy, konkrétně hlavně na problémy s křečovými žilami. Hýbejte se, nestůjte dlouho, a když to jde, nohy nahoru. Jedete také ve zlozvyku nacpávat se sladkým a tišit zimní chmury. Zkuste z toho vybruslit.

Práce – 3 pentakly: Utvrdíte se v tom, že pilná práce nese svoje ovoce. Vaše snaha se vám teď vrátí, úspěšně uzavřete kapitolu a sklidíte pochvaly a budete mít prostor pustit se s vervou zase do něčeho nového.

Foto: fizkes, Shutterstock.com

Březen je pro Štíry měsícem přátelstvíFoto: fizkes, Shutterstock.com

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Vztahy – Velekněžka: Přišel čas upozadit své ego a začít poslouchat ostatní. S empatií nejdál dojdete. Snažte se druhé pochopit, když se vám otevřou, a uchovávejte jejich tajemství. Důvěra je klíčová a posune vaše vztahy na novou úroveň.

Zdraví – Věž: Až příliš se přetěžujete, fyzicky i duševně, chcete od sebe zkrátka moc. Riskujete, tlačíte sami sebe do extrémní situace. Změňte životosprávu a celkové chování ke svému tělu, než bude pozdě a složíte se.

Práce – Blázen: Právě teď je ideální čas pustit se do projektu, o kterém dlouho sníte, nebo změnit práci a najít si tu vaši vysněnou. Zkrátka improvizujte a důvěřujte své intuici, i když zní její našeptávání bláznivě, březen vám bude přát.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Vztahy – 9 pohárů: Když se vám v životě děje něco dobrého, je potřeba se zastavit a opravdu to docenit, protože nic netrvá věčně. Oceňte své blízké, pochvalte si to, co mezi sebou máte, jak moc si rozumíte, jak je vám spolu dobře.

Zdraví – Rytíř mečů: Ačkoli v březnu dost často marodíte, jak se mění počasí z chladnějšího na teplejší, letos vás čeká zdravotně velmi poklidný měsíc a vyřešení i nějakých dlouhodobějších potíží. Využijte toho, že jste plní sil, a užívejte jaro velkými doušky.

Práce – 8 mečů: Máte v sobě jakýsi vnitřní blok, který vás nutí uzavírat se před okolím – čímž efektivita vaší práce samozřejmě klesá, protože komunikace je v týmu klíčová. Snažte se o pozitivní přístup a otevřete se světu.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vztahy – 3 meče: Jde bohužel o kartu zlomeného srdce, rozchodů, rozvodů a rozepří. Nečekejte tedy na poli vztahů nic pěkného, naopak bolestivou pravdu a náročné zkoušky. Hledejte útěchu v jiných oblastech života, někdy to tak prostě je.

Zdraví – 2 poháry: Tato karta pro březen předpokládá problémy s trávicí soustavou a zažíváním. Odlehčete jídelníček a brzy vám bude lépe. Lepšímu trávení napomůže i více pohybu a sportu, budete se cítit jako znovuzrození.

Práce – Síla: Máknete si v březnu zejména fyzicky – připravte svaly, čeká vás fyzická námaha. Ukažte svou vytrvalost i pevnou vůli, nenechte se jen tak něčím odradit a výsledek bude stát za to.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Vztahy – 4 pentakly: Jste velmi opatrní, někdy až příliš, nechce se vám riskovat a toužíte po stabilitě, bojíte se opuštěnosti. Na partnera máte velké nároky, až nepřiměřené, tak pozor na to – ať ho svou péčí nezadusíte, to je taková rybí specialita.

Zdraví – 6 holí: Na svém zdravotním stavu pečlivě pracujete a pečujete o sebe – pokračujte v tom, budete sklízet ovoce. Jste v kondici, cítíte se skvěle a vaše tělo je vám vděčné za péči, kterou mu věnujete.

Práce – Král holí: Dávejte si pozor na svého šéfa / nejbližší nadřízené, tento měsíc na vás bude extra bedlivě dohlíženo, víc než kdy jindy, tak nezaváhejte. Předveďte, co ve vás vězí, sebejistota a nadšení budou po zásluze odměněny.

Horoskop na každý den pro vaše znamení najdete na Proženy.cz.

Související témata:

Načítám