Hlavní obsah

Pobřežní hlídka po letech. Z Davida Hasselhoffa je sedmdesátník. Jak vypadá on i další plavčíci?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ženy o něm snily, muži mu záviděli. V 90. letech, kdy seriál Pobřežní hlídka hltali diváci po celém světě, byl David Hasselhoff obrovská hvězda. Nejvíc sexy záchranář, kterého si jen dokážete představit! Dnes je mu rovných 70 let. Jak se změnil? A co další krasavci v červených plavkách?

Článek

Miliony žen snily, že se topí a ze spárů smrti je vytrhne umělé dýchání některého ze sexy plavčíků ze seriálu Pobřežní hlídka (1989–2001). Hlavní hvězdou byl vypracovaný David Hasselhoff s uhrančivým pohledem a klukovsky kudrnatými vlasy, ale i ostatní plavčíci stáli za hříšné myšlenky.

A dnes je ze sexy záchranáře sedmdesátník. Jak mu přibývající roky svědčí a jak vypadají ostatní seriáloví krasavci? Posuďte sami!

David Hasselhoff

Kariéru odstartoval tenhle 192 cm vysoký krasavec v nekonečném seriálu Mladí a neklidní (1973–1980), ale proslavil ho až Knight Rider (1982–1986). Role soukromého detektiva Michaela Knighta, který neohroženě bojuje proti zločinu a pomáhá mu v tom mluvící sporťák K.I.T.T., z něj udělala hvězdu. A jako záchranář Mitch Buchannon se stal sexsymbolem.

Co se týče soukromého života, úplně poklidný nebyl. Je dvakrát rozvedený a několik let se potýkal se závislostí na alkoholu, což byl i důvod rozpadu jeho druhého manželství, na čas měl dokonce zakázaný styk s dcerami. Exmanželka totiž u soudu prokázala, že pije opravdu hodně: několikrát skončil v nemocnici s otravou či v bezvědomí po úraze, který si v opilosti způsobil. Až tohle herce donutilo k léčbě a od té doby se od alkoholu drží dál.

Foto: Profimedia.cz

Fešák s ostře řezanými rysy Mitch Buchannon… Herci rozhodně nelze upřít, že si mužný vzhled a formu udržuje i s přibývajícími roky Foto: Profimedia.cz

David Charvet

V roce 1992 vyrazil na konkurz na seriál Pobřežní hlídka a vyhrál. Získal roli záchranáře Matta Brodyho a diváci si ho zamilovali. Po pěti letech na vlastní přání odešel – dostal totiž nabídku na další, dnes už legendární seriál, a to Melrose Place (1992–1999). Jenže diváci si jeho postavu neoblíbili, a tak po dvou letech spáchala sebevraždu. Herec byl jednou ženatý a má dvě děti, ale v roce 2020 se s herečkou a fitness cvičitelkou Brooke Burke rozvedli.

Foto: Profimedia.cz

Herec výrazně zmužněl, ale klukovsky pomněnkové oči mu zůstalyFoto: Profimedia.cz

David Chokachi

Hrál Codyho Madisona, sexy blonďáka s očima modrýma jako samo moře. Mezi záchranáři se objevil v roce 1995 a jeho postava nakonec nahradila odcházejícího Davida Charveta. V roce 1999 ale i on svlékl červené plavky a přijal roli ve fantasy seriálu Witchblade (2001). Nebyl to ani zdaleka takový úspěch jako Pobřežní hlídka, a i když se i nadále objevuje v různých seriálech a filmech, předešlé slávy se mu už nikdy nedostalo. A moc se toho neví ani o jeho soukromém životě, od roku 2004 je ženatý a má dceru.

Foto: Profimedia.cz

Už to není ten okouzlující blonďák s mužnou hrudí, ale přesto ani dnes mu určitý sex-appeal upřít nelzeFoto: Profimedia.cz

Jaason Simmons

Hrál záchranáře Logana Fowlera – dříče, který komplikuje práci týmu neuváženými rozhodnutími a porušováním pravidel a také poněkud intrikuje. To byste do toho roztomilého vlasatého mladíčka neřekli, že? Každopádně herec časem dozrál, mladinkého záchranáře byste v něm dnes poznali asi jen těžko. A soukromý život? Přestože v době Pobřežní hlídky o něm snila kdejaká dívka, štěstí by po jeho boku asi nenašla. V roce 2008 veřejně oznámil, že je gay.

Foto: Profimedia.cz

Z udělaného hocha dospělým a šaramantním mužem, tak by se dala popsat proměna Jaasona SimmonseFoto: Profimedia.cz

Parker Stevenson

Hrál Craiga Pomeroye, právníka, který se vzdal své advokátní kanceláře, aby mohl být plavčíkem na plný úvazek. Nebyl to typický hezoun, spíš prototyp hodného a čestného chlapa. Fanoušky ale rozhodně měl! I když se později objevil i v seriálu Melrose Place a v několika filmech, ani on už slávu Pobřežní hlídky překonat nedokázal. Je jednou rozvedený, přičemž jeho bývalou manželkou je slavná herečka Kirstie Alley, s níž adoptoval dvě děti. Je podruhé ženatý.

Foto: Profimedia.cz

I Parker Stevenson si udržel jiskru až do sedmdesátkyFoto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám