Hlavní obsah

Povinná četba pro pány. Takhle z vás budou lepší milenci!

Foto: conrado, Shutterstock.com

Foto: conrado, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Už jste slyšeli o tahitském orálním sexu, díky kterému dámské rozkroky vlhnou o dost rychleji? Tenhle manuál postelového nadsamce zajistí, že se ve vaší přítomnosti všechny milenky budou cítit naprosto fantasticky!

Článek

Být ten nejlepší z nejlepších. Vlastně nic moc složitého. V postelového boha se proměníte během několika okamžiků, nicméně transformace nezačíná až v ložnici, ale naopak mimo ni. A to přímo u vás, pánové!

Shoďte nadbytečná kila

Sex a tuk dohromady moc nejdou a rozhodně v tom nehrají roli jen estetické důvody. Obezita je nejčastější příčinou vzniku cukrovky, většina lidí s nadváhou má také vysoký krevní tlak a to jsou vedle psychiky nejčastější viníci poruch erekceNavíc vyšší hladiny tělesného tuku mohou vést ke snížení hladiny testosteronu a to také nechcete. V první řadě tedy zhubněte.

Endokrinologové potvrzují, že po snížení tělesné hmotnosti se významně zvýší hladina testosteronu, primárního mužského hormonu, která u pánů začíná klesat již po 30. roce věku. Testosteron ovlivňuje chuť na sex, stará se o silnější erekci i energii (nejen na milostné pokusy).

Nebuďte jako utržení ze řetězu

Tak dobře, už se ve svém těle po zhubnutí cítíte lépe a je to z vás cítit. Co teď? Nechoďte hned na věc, nevrhejte se na partnerku jako na kořist, ale nejdřív si ji nalaďte. Je to jako v autě. Taky se nerozjíždíte na trojku. Zařaďte jedničku a udržujte intimitu! Napište jí přes den, že se na ni těšíte. Pohlaďte ji bez erotického záměru. Nabídněte jí, ať si dá vanu a zatím připravte večeři. Usilujte o to, aby měla méně povinností a mohla se uvolnit. Ženskou největší erotogenní zónou je totiž mozek a některé vaše laškovné signály pro předehru nejsou vhodné! 

Do dlaní kápněte trochu nějakého mazadla a promněte její ztuhlý krk, dolní část zad a co nejčastěji i hýždě, což jsou vlastně zevní pánevní svaly. Podpoříte krevní oběh a znásobíte relaxační účinky. (Smyslná masáž zadku. Jak na ni?) Jo – a se svojí masérskou kvalifikací si nedělejte starosti. Lepší nějaká (neprofesionální) masáž než vůbec žádná.

Foto: Photographee.eu, Shutterstock.com

Pod pojmem sex si mnozí lidé představují jen pohlavní styk, patří k němu ale i zkoumání druhého kousek po kousku a odhalování erotogenních zón Foto: Photographee.eu, Shutterstock.com

Měňte techniky

Dráždění prsou je nesmírně vzrušující, vždyť se díky tomu vyplavuje oxytocin, hormon lásky a důvěry. Citlivost bradavek však ovlivňuje menstruační cyklus, proto nejdřív zjistěte, co si v danou chvíli můžete a nemůžete dovolit. Ne vždy se dají praktikovat ty samé techniky. Lehký dotyk a jemné sání není totéž co laškovné kousání a tahání, které těsně před červenými dny bolí.

Při mazlení se taky nesoustřeďte jen na samotnou bradavku. Prsou se začněte dotýkat ze strany a pomalu se propracovávejte ke dvorci a blíž je středu. Mimochodem, nejcitlivější část tohoto tmavšího koláčku se nachází mezi dvanáctou a druhou hodinou (bráno z pohledu pozorovatele, kdy dvanáctka je nejblíže k bradě).

Zkoušejte různé pozice

Rozšiřování repertoáru různých sexuálních pozic nejen zvyšuje zájem o milování, ale také může pomoci překonávat problémy od zvětšujícího se bříška v těhotenství po příliš velký penis. Vždy přihlédněte k tomu, jak se milenka cítí a všímejte si řeči jejího těla. Pokud vydává zvuky, jako například „ssssss“, nehraje si na hada, ale cítí bolest. Pak pozici změňte. A taky se s ohledem na jejich náročnost poctivě střídejte. Čtvrthodinka v poloze na koníčka u žen sice dává zabrat stehnům a spaluje kalorie, ale po ní to chce nějakou oddechovku.

Zajistěte silnější orgasmy

K ženskému vyvrcholení dochází nejčastěji při stimulaci klitorisu, proto je přilepení mužského jazyka na ženský poštěváček tak vyhledávané. Je tu však jedna věc, která odděluje učně od mistrů. Běžně si pánové lehávají před milenčin rozkrok a jdou na něj zepředu. Jenže vinou toho nepokryjí celou citlivou oblast od konečníku po špičku klitorisu. Brání jim totiž brada.

Ti zdatnější, ke kterým odteď můžete patřit i vy, spoléhají na takzvanou Kivinovu metodu neboli techniku tahitského orálního sexu, která je považována za nejspolehlivější cestu k dosažení orgasmu až u 80 % žen. Jak na to?

Milenku uložte na záda jako obvykle a požádejte ji, aby roztáhla nohy a pokrčila je. Vy si nelehněte před ní, nýbrž mírně z boku vůči jejímu rozkroku. (Její noha spočívá na vašem rameni.) Pak drážděte klitoris ze strany. Nejdřív z jedné, následně i z druhé. (Jedna ze stran je totiž citlivější.) Jelikož je tenhle způsob ústní stimulace účinnější, ženy při něm dosahují vyvrcholení rychleji, snadněji a intenzivněji. Nejde vám zrovna o tohle?

Reklama

Načítám