Hlavní obsah

Snadná a levná jídla pro děti, která jim budou chutnat

Foto: Tomáš Rubín

Foto: Tomáš Rubín

Zůstali jste kvůli uzavření škol ze dne na den doma se svými dětmi a nevíte, co jim narychlo přichystat k obědu nebo ke svačině? V našem článku najdete recepty na jednoduchá, levná a rychlá jídla. Zachutnají vašim dětem klasické karbanátky nebo francouzské brambory?

Článek

Když zůstanete neplánovaně ze dne na den s dětmi doma, je to vždy komplikace. A my vám chceme ulehčit alespoň s tím, co dětem uvařit, aby jim chutnalo a vám zabrala příprava jídla co nejméně času i peněz.

Polévka

Polévka je grunt, říkávají naše babičky. A mají pravdu. Chutná polévka zahřeje, pokud je krémová, můžete ji použít i jako hlavní chod. Jakou uvaříte vašim dětem?

Oběd takřka bez masa

Co dětem vařit, když doma nemáte maso, třeba jen kousek klobásy nebo slaniny? Budete se divit, kolik skvělých jídel se dá připravit třeba z brambor nebo těstovin.

Oběd s masem

Milují vaše děti maso? Zkuste jim připravit tyhle dobroty z mletého masa, vepřového nebo z kousku slaniny.

Svačina nebo dezert

Sladkou tečku děti milují. Ať už si pro ně vyberete dezert smažený, vařený nebo nepečený, jsme přesvědčeni, že budou nadšené.

Ať chutná vám i vašim dětem. A pokud hledáte ještě nějaké levné jídlo, zkuste: Zapečené brambory s rýží nebo Smažená kuřecí stehýnka.

Reklama

Související témata: