Článek
Postup
01.
Těstoviny uvařte ve vroucí osolené vodě na skus. Mleté maso osolte, opepřete a v hlubším hrnci zprudka orestujte na troše olivového oleje. Zalijte vývarem a asi 15 minut poduste pod pokličkou.
02.
V pánvi orestujte plátky česneku, přidejte houby, sůl, kmín a muškátový oříšek a houby nechte změknout.
03.
K masu přidejte scezené těstoviny, houby, nasekanou petrželku a pár kapek olivového oleje a promíchejte.
Houby na každém kroku
Houby jsou teď v plné sezoně! Košíky se plní, les voní a nastal ideální čas si je dopřát v co nejvíce podobách.
- Polévky: Kulajda | Krkonošské kyselo | Valašská kyselica | Bramboračka
- Omáčky: Nakyselo | Snadná smetanová | Z lišek | K masu i knedlíku
- Chutně po našem: Řízky | Karbanátky | Guláš | Hubník | Bramboráky | Smaženice