Hlavní obsah

Spím jen s vdanými ženami. Co na tom tyhle muže tak láká?!

Foto: 4 PM production, Shutterstock.com

Foto: 4 PM production, Shutterstock.com

Reklama

Aktualizováno

Že se lidé dopouští nevěry, není žádná novinka. Ale proč někteří single muži randí zcela cíleně jen se zadanými? Je to vzrušení z toho, že děláte něco, co se nemá? Nebo je sex se zadanými lepší? Nebo je to jednoduše proto, že vdaní či ženatí nelační po závazcích?

Článek

Tyhle otázky vrtali hlavou i britské expertce na sex a vztahy Tracey Cox, a tak se tří mužů, kteří spí právě jen a jen s vdanými ženami, zeptala. A tohle jí odpověděli.

Na vztah nemám čas

Rich (29) žije ve velkoměstě a veškerou pozornost věnuje budování své kariéry. Na vážný vztah podle svých slov nemá vůbec čas, proto se zaregistroval na webové stránce, kde hledají zadaní lidé povyražení. Takhle funguje už dva roky.

„Stýkat se s vdanými ženami jsem začal hned po škole. Pracoval jsem v bance a trávil tam dlouhé hodiny. Práce byla únavná, jenže pokud chcete vydělat peníze a kariérně postoupit, musíte si tímhle projít. Řekl jsem si, že tomu dám pět let. Znamená to nemít moc svůj život, a vztah už vůbec ne,“ vysvětluje Rich. Zároveň prý ale nechce ženám lhát, slibovat jim lásku, jen aby je dostal do postele. „Tohle mi přijde v rámci možností upřímnější, nehrozí, že si vzájemně ublížíme, protože je od začátku jasné, jak se věci mají.“

Foto: 4 PM production, Shutterstock.com

Zakázané ovoce nejlépe chutná. To platí i pro nevěruFoto: 4 PM production, Shutterstock.com

Přiznává ale, že vědomí, že děláte něco zakázaného, je sexy. „Každý, kdo byl někdy nevěrný, to ví. Tohle prostě u vztahu, který je povolený, neucítíte,“ tvrdí Rich.

Odpustit nevěru? Tohle je na tom nejtěžší.

Překvapuje ho ale, jak málo žen cítí vinu. „Přistupují k tomu jako k odměně za to, že jsou dobrými matkami, nebo že trpí muže, kteří je ignorují, nebo jsou na ně zlí. A byli byste překvapení, kolik žen má od svých protějšků povolení k záletům.“

Zamilování se prý nebojí. Silné city se ho dotkly jen jednou, k ženě, s níž se stýkal asi půl roku. „Vdávala se mladá a svého muže milovala, ale jen jako kamaráda. Měli spolu děti a nechtěla ničit rodinu. Jednou mi řekla, že ale kvůli mně manžela opustí. Jenže pak mi došlo, že nechci potkat budoucí matku svých dětí na seznamce pro zadané. Až budu připravený usadit se, což bude během pár let, prostě si najdu někoho normálně,“ plánuje Rich.

Odmítám se vzdát svobody

John (38) žije v centru Londýna a vztahy s vdanými ženami udržuje posledních sedm let. Za život měl jen jeden vážný vztah, když mu bylo 24 let. A i ten trval pouhých sedm měsíců, protože monogamie není nic pro něj.

„Nemám žádné potěšení z toho být jen s jedním člověkem. Zkoušel jsem to a nesnášel jsem to. Vždycky ženy zklamu, protože nemám rád míru intimity, po které ony touží,“ svěřuje se John. Při randění se svobodnými ženami se vždy cítil pod tlakem. Věděl, že po pár týdnech každá přemýšlí, jak vážně to s ní myslí, jestli chce děti, zda by byl dobrý manžel a otec a podobně.

Foto: fizkes, Shutterstock.com

John se jako tatínek zatím nevidí, a tak chodí zásadně se zadanýmiFoto: fizkes, Shutterstock.com

Na seznamku pro zadané šel poprvé, když mu bylo asi třicet. „I tam jsem se bál, že to budou ženy, které jen hledají způsob, jak utéct z nešťastného manželství, jak najít náhradu za špatného manžela. Ale to se nestalo. Od té doby takto spím asi se čtyřmi ženami za rok a většina z nich je spokojená, že jde jen o sex, což si vyjasníme hned na začátku,“ upřesňuje John.

Stále miluju svou mrtvou ženu

David (63) je drobný podnikatel. Jeho žena zemřela před třemi lety a on má stále pocit, že najít si novou lásku by byla zrada vůči ní. Ale zároveň mu chybí sex. „Ženil jsem se v devatenácti a po boku své ženy jsem prožil přes 40 let. Stále mám zlomené srdce, stýská se mi a neustále myslím na to, jak moc mi chybí. Nahradit ji jinou ženou nedokážu. Ale zjistil jsem, že i když moje rodina, děti a přátelé dokáží uspokojit mou potřebu lásky, chybí mi sex. A prostě jsem nechtěl po zbytek života jen masturbovat.“

Několik jeho kamarádek mu nabídlo jakési přátelství s výhodami. To ho šokovalo. „Moc dobře věděly, jak moc jsem svou ženu miloval. Navíc, jak bych mohl mít sex s někým, kdo ji znal a koho znala ona?“ nechápe David.

Foto: Rawpixel.com, Shutterstock.com

I stesk po zemřelé manželce může být důvodem, proč vám vyhovuje žena, která patří jinémuFoto: Rawpixel.com, Shutterstock.com

Když mu kamarád poradil seznamku pro zadané, odmítal to. „Moje manželství pro mě bylo svaté a představa, že spím s něčí ženou a nějaký chudák doma sedí s parohy, které mu společně nasazujeme, se mi příčila.“ Pak ale zjistil, že na těchto stránkách je spousta žen, jejichž muži trpí různými zdravotními problémy a nemohou mít sex. Někteří svým ženám zálety povolují. „A to jsou ženy, s nimiž se vídám,“ tvrdí David.

Pravidelný kontakt udržuje se dvěma ženami, přičemž jedna není jen partnerkou na sex, ale i velmi dobrou přítelkyní. „Její manžel má Parkinsona a je výrazně starší než ona. O tom, že má bokovku, ví, ale žádné detaily znát nechce. Ona ho velmi miluje a nikdy ho neopustí a já si toho u ní hodně cením,“ uzavírá David.

Reklama

Související témata:

Načítám