Hlavní obsah

Z ledna udělejte měsíc sexu!

Foto: oneinchpunch, Shutterstock.com

Foto: oneinchpunch, Shutterstock.com

Reklama

Aktualizováno

Vánoční svátky za námi, do Valentýna daleko. Jakkoli se leden může jevit jako nudný měsíc, nabízí spoustu příležitostí k nevšedním milostným zážitkům. Překvapíte partnera grapefruitem?

Článek

Cukroví, oslavy, alkohol, stres a nedostatek spánku si na začátku ledna mohou vybírat svoji daň. Možná se cítíte malátně, neatraktivně a unaveně natolik, že svůj milostný život odsouváte do pozadí. Žádný strach, tenhle měsíc se dá proměnit v divokou erotickou jízdu i navzdory překážkám. Zkusíte tyhle tipy?

1. Zahalte se

Pokud spolu jste už nějaký ten pátek, nesvlékejte se. Tedy aspoň ne úplně. Oblečte si sukni a zapomeňte kalhotky. Do ložnice obujte sexy podpatky, rozepněte knoflíček košile a při sexu si ji nechte na sobě. Polonahá silueta je víc sexy než svlečené tělo: aktivuje fantazii, urychluje vzrušení a zvyšuje produkci pohlavních a milostných hormonů.

2. Mějte tajemství

Ještě vás nenavštívila tetička z Moravy a taky se potřebujete věnovat práci... To je pořád něco! Svůj časový handicap vyrovnejte příslibem vášnivého románku. Dohodněte se s partnerem, že si v určitý den dopřejete luxus společného času a několik hodin nevylezete z postele. Je to vaše malé spiklenecké tajemství, které si můžete připomínat šibalským mrknutím oka. Postupně tak vystupňujete vzrušení na maximum.

3. Zakažte si sex

Leden jako měsíc milování bez milování. To má být vtip? Vůbec ne. Jen místo toho, abyste prožívali jeden scénář stále dokola (líbání, předehra, používání prstů a jazyků, pak pronikání penisu do pochvy), uzavřete dohodu, že se po daný čas vzdáte kontaktu svých klínů. To znamená, že můžete dělat všechno možné, jen ne souložit.

Díky tomu se rázem stanete vynalézavější a kreativnější. Zatoužíte i po erotických pomůckách a s nimi spojených jiných formách uspokojení. V únoru si zase zakažte jednu ze svých oblíbených milostných pozic. Není nic rajcovnějšího, když víte, že se na koníčka nebo v misionáři milovat prostě nemůžete…. Jak ďábelské!

4. Kouzlete s grapefruitem

Sexpertka Auntie Angel z Chicaga kdysi přišla se zajímavou technikou, která muže přivádí k nejintenzivnějším orgasmům. Vše, co potřebujete, je grapefruit, v tuto dobu běžně dostupný v každém supermarketu. Ano, skutečně.

Grapefruit rozpulte, odřízněte obě jeho strany a ponechte si pouze středovou část. Poté vyřízněte otvor o stejné velikosti jako penis vašeho partnera. Grapefruit nasaďte na ztopořený pyj a posuňte jej až dolů, dokud nesedí na jeho základně. Dopřejte svému milenci orální sex a přitom grapefruitem jezděte nahoru a dolů. Jeho dužina připomíná pochvu, vůči penisu má lepší přilnavost a je „přirozenější“ než ruka.

Foto: ECOSY, Shutterstock.com

Grapefruit umí věci! Předem je ale dobré vědět, zda nemá miláček alergii na citrusyFoto: ECOSY, Shutterstock.com

5. Neohlížejte se na denní dobu

V 10 hodin dopoledne. V 15 hodin odpoledne. Už jste někdy měli sex právě v tuhle dobu? Udělejte něco, co je neobvyklé, a vymaňte se z běžné denní rutiny. Dělá to věci mnohem zajímavější. Stačí, když se s partnerem sejdete třeba krátce před obědem. „Zakázaná“ rychlovka vám připomene období bezstarostnosti a volnosti, ty slastné roky, kdy jste ještě nebyli mámou a tátou, ale milenci na střední škole.

6. Využívejte lascivní rekvizity

Páska přes oči okamžitě změní vaše zaměření na potěšení. Když nevidíte, zintenzivníte činnost ostatních smyslů. Začněte tím, že se posadíte na židli. Se zakrytýma očima a pouze v kalhotkách si osahejte její obliny, všímejte si struktury dřeva a záhybů. Požádejte partnera, aby vás u toho sledoval a na pár minut spojil svůj jazyk s vaším klitorisem.

7. Nechte si na sobě ponožky

Ponožky jsou prý to první, co by ze sebe člověk měl sundávat, neboť když stojí nahý naproti svému milenci a nemá na sobě víc než tenhle kousek oblečení, působí směšně. Naproti tomu bylo prokázáno, že chlad je velkou překážkou orgasmu a nošení ponožek patří k rychlým způsobům, jak tělo během předehry zahřát, a to u mužů i žen. Jdete do toho?

Reklama

Načítám