Hlavní obsah

Necudný Halloween: Hvězdy, které vsadily na minimum oblečení a maximum kůže

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Můžeme to říct na plnou pusu? Halloweenské party jsou pro spoustu celebrit dokonalou záminkou k oblečení minima a ukázání maxima. K čemu promyšlené kostýmy, když stačí sáhnout po sexy spodním prádle?

Článek

Některé hvězdy si dají na halloweenském kostýmu opravdu záležet a klidně si ze sebe udělají legraci (jako královna převleků Heidi Klum coby princezna Fiona). Pak je ale spousta takových, které od svého party oblečku chtějí jediné – aby zakrýval co nejméně. Předvečer všech svatých berou jako ideální příležitost pro to, aby šly ven legálně polonahé. Kdo si místo sladkostí vykoledoval pozici v našem seznamu nejodhalenějších hvězd, navíc tak trochu ve stylu sado-maso?

Alexia Bailey (22)

Tanečnice a bývalá královna krásy za letošní halloweenský kostým příliš neutratila. Lepicí páska s nápisy caution (pozor nebo nebezpečí) se dá sehnat za něco málo přes padesát korun, a pokud byste s ní stejně jako ona šetřily, rozhodně vám bude stačit jen jedna.

Foto: Profimedia.cz

Před čím se nás Alexia Bailey snaží varovat?Foto: Profimedia.cz

Claudia Alende (26)

Zpěvačka a příležitostná herečka se oblékla do červeného latexu a nutno podotknout, že nejvíce materiálu padlo na kozačky. Myslíte, že jejím cílem byla miliontá první verze sexy ďáblice?

Foto: Profimedia.cz

Jediné, co tematicky připomíná Halloween, jsou v tomto případě zelenočerné nehtyFoto: Profimedia.cz

Hailey Bieber (25)

Od téhle modelky jsme čekali víc. Zatímco její manžel Justin Bieber (28) šel za plyšového Keksíka z dětského pořadu Sezame, otevři se, který běží už od roku 1969 a patří k nejdéle vysílaným televizním show na světě, jeho žena se trhla a ven vyrazila v kostýmu, který pojmenovala upírka Versace.

Foto: Profimedia.cz

Když upírka, tak v podprsence a minisukni, míní Hailey BieberFoto: Profimedia.cz

Megan Fox (36)

Vyzývavost je její druhé jméno. Když tahle sexy herečka dokoledovala se svými třemi dětmi, vyrazila na party s rapperem Machine Gun Kellym (32). Se svým protějškem stihla rovnou dva halloweenské večírky a v obou případech vsadila na kartu nahoty. Poprvé se oblékla do latexového spodního prádla a nechala se vést na řemínku svým knězem, podruhé šla za Pamelu Anderson a držela se za ruku s falešným Tommy Leem. Oba kostýmy přitom vzbudily rozporuplné reakce – lidem vadil kontext náboženské tematiky i fakt, že si Megan Fox po vzoru Pamely nechala šňupat a olizovat „kokain“ z prsou.

Foto: Profimedia.cz

Sado-maso kostým nejvíce ocenil Machine Gun Kelly, který se pasoval do role gotického knězeFoto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Pár se inspiroval Pamelou Anderson a Tommy Leem, kteří v nachlup stejném oblečení pařili v Las Vegas v roce 1995. Bylo to měsíc po jejich plážové svatbě v MexikuFoto: Profimedia.cz

Anastasia Karanikolaou (25)

O Stassie toho moc nevíme. Kromě toho, že je to nejlepší kamarádka Kylie Jenner (25), nebojí se oblékat (nebo svlékat?) a má pro ni velkou slabost rapper Kanye West (45) neboli Ye. Tohle jí nicméně stačilo k tomu, aby si vybudovala silnou pozici influencerky s instagramovým účtem, který sleduje téměř jedenáct milionů (!) followerů.

Foto: Profimedia.cz

Nebýt krve vytékající z koutku úst, jen těžko byste poznali, že jde na halloweenskou partyFoto: Profimedia.cz

Amber Rose (39)

Modelce se dostalo pozornosti poté, co se objevila ve videoklipu Kanye Westa Put On (2008). S rapperem dva roky randila a byl to právě on, kdo jí dohodil kampaň pro značku Louis Vuitton, po které podepsala smlouvu s modelingovou agenturou. Později se vdala za rappera Wiz Khalifu (35), po roce ale Amber Rose podávala žádost o rozvod, po kterém vydala knihu How to Be a Bad Bitch. Kniha je nadneseně pro všechny mrchy, které chtějí za každých okolností dosáhnout svého. Ve vztazích, lásce i sexu.

Foto: Profimedia.cz

Modelka se na Halloween rozhodla odhalit jednu jedinou oblastFoto: Profimedia.cz

Rita Ora (31)

Zpěvačka není žádnou velkou party girl a od svatby s režisérem a hercem Taikou Waititim (47) to platí dvojnásob. Před dvěma lety se ale podělila o fotku v sakra odvážném kostýmu, ke které napsala: „Na Halloween jsem neměla nic v plánu, ale když jsem viděla všechny ty oblečky, dostala jsem FOMO a rozhodla se být za ďábelskou zahradnici, která pije o samotě čaj.“

Foto: Profimedia.cz

Rita Ora kostým poskládala z vlastních zásob a jako správná Britka si v něm dala čajFoto: Profimedia.cz

Demi Lovato (30)

Zpěvačka a bývalá Disney Star prohlásila, že je fluidní a nechává se znovu oslovovat v ženském rodě. Ani ona s odhalováním nikdy neměla problém a její pět let starý halloweenský převlek je toho důkazem. Demi Lovato se oblékla za sexy policistku, od které by si asi kdekdo nechal dobrovolně dát pokutu.

Foto: Profimedia.cz

Když policistka, tak v síťovaný punčocháčích a latexuFoto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám