Hlavní obsah

Pan Božský a další osudové lásky: Slavní milovníci, kterým trvalo, než skončili s tou pravou

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Krouží kolem sebe a všem z jejich okolí i divákům u obrazovek je jasné, že jsou jeden pro druhého stvoření. Jim to ale trvá… Důvod je samozřejmě jasný, scenáristé potřebují udržet napětí, tudíž nemohou hlavní hrdiny spárovat hned a napořád. Kteří pánové ze seriálů působili nedostupně a nepřístupně, ale nakonec vše dobře dopadlo?

Článek

Ona ho má ráda, on ji také, ale pořád jim do toho něco nebo někdo leze a vy si můžete nervozitou nehty okousat. Jak to, že nevidí, že k sobě patří? Proč mají pocit, že spasí svět, když budou rozumní a nebudou za svoji lásku bojovat? Dnes slaví narozeniny Patrick Dempsey, představitel doktora McDreamyho, který byl životní láskou doktorky Meredith Grey. To bylo dílů, kdy k sobě hledali cestu…

Chirurgové * McDreamy

Představitel: Patrick Dempsey

To se tak den před nástupem do práce seznámíte v baru s fajn chlápkem, vyspíte se s ním a tím to pro vás končí. Jenže se z něj vyklube váš šéf. Právě to se stalo Meredith Grey (Ellen Pompeo) a Dereku Shepherdovi, kterému se přezdívalo McDreamy (neboli McVysněný). Dlouho se snažili předstírat, že je to k sobě netáhne, že jsou profíci a kolegové. Pak dali citům volný průběh, jenže se objeví jeho zákonitá manželka… Bylo to komplikované a hodně se u toho zachraňovaly životy. Nakonec se vzali, stali se i rodiči, ale ač seriál stále pokračuje, Meredith už v něm je sama. Její McVysněný odešel a seriál Chirurgové pokračoval dál.

Foto: Profimedia.cz

Práce se jim pletla do vztahu, vztah se jim pletl do práce. Dva tvrdohlaví a obětaví lidé, skvělí chirurgové, které nakonec rozdělila opravdu až smrtFoto: Profimedia.cz

Sex ve městě * Pan Božský

Představitel: Chris Noth

Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker) a její pan Božský, to je jedna z největších a nejsložitějších televizních romancí všech dob. Novinářka zkoumající sex a vztahy v New Yorku a bohatý podnikatel jsou pro sebe stvoření. Ale to by bylo moc snadné, oba museli dospět a jejich vztah dozrát. Několikrát se rozešli, on se oženil s jinou a ona prožila několik vážných vztahů. Ale vždy je to k sobě táhlo.

A když se zdálo, že ona našla jiného pravého, a dokonce kvůli němu opustila milovaný New York, uvědomil si pan Božský, co je v sázce, a přijel si pro ni. Dojemnou scénou končil původní seriál. Ve filmu pak došlo na zásnuby a svatbu, kterou ženich odpískal a tolikrát slepené srdce opuštěné nevěsty rozbil znovu na tisíc kousků. Nakonec se vzali a nemohli být šťastnější. I je nakonec rozdělila až smrt.

Foto: Profimedia.cz

Zpočátku ho milovala víc a on o exkluzivitu nestál, během let si ale uvědomil, co v ní máFoto: Profimedia.cz

Super drbna * Chuck Bass

Představitel: Ed Westwick

Blair Waldorf (hrála ji Leighton Meester) je královna střední školy, stylová a pyšná intrikánka, dcera bohatých rodičů. Všechny holky s ní chtějí kamarádit, ona po svém boku snese jedinou – Serenu van der Woodsen (hrála ji Blake Lively). Všichni kluci s ní chtějí chodit, ona ve skutečnosti patří jedinému. Její vyvolený je ovšem komplikovaná osobnost. Chuck Bass je syn milionáře a na první pohled ho zajímají jen peníze a vztahy na jednu noc. Ve skutečnosti má traumata z dětství a jeho pravou láskou a slabinou je Blair. Jejich vztah prochází kotrmelci, ona se dokonce i vdá za jiného. Nakonec ale vše dobře dopadne, řeknou si ano a stanou se rodiči malého Henryho.

Foto: Profimedia.cz

Kromě toho, že diváci fandili jejich lásce, zbožňovali i styl oblékání této dvojiceFoto: Profimedia.cz

Kravaťáci * Harvey Specter

Představitel: Gabriel Macht

Seriálový právník Harvey Specter pro své klienty udělá cokoli, ale co se týče žen, dlouho se zdá, že o vážný vztah nestojí. Má svou práci, nádhernou kancelář a před ní u stolu nádhernou sekretářku Donnu Paulsen (Sarah Rafferty) – pravou i levou ruku, nejlepší kamarádku, ženu, které absolutně věří a která pro něj udělá cokoli. Dlouho trvá, než si přiznají, že chemie mezi nimi je něco speciálního a jsou jeden pro druhého stvoření. Ale fanoušci seriálu Kravaťáci se v závěrečné sérii dočkali: Harvey s Donnou si řekli ano.

Foto: Profimedia.cz

Donna Paulsen ví všechno o všech a Harvey Specter si je vědom, jaký poklad v ní máFoto: Profimedia.cz

Emily in Paris * Gabriel

Představitel: Lucas Bravo

Skončila třetí série populárního seriálu a jsme pořád tam, kde jsme byli. Američanka Emily Cooper (Lily Collins) stále miluje Paříž a Paříž miluje ji. Tam je vše v pořádku. Ale co Gabriel, nejvíc sexy kuchař široko daleko? Bydlí ve stejném domě, krouží kolem sebe, dokonce už došlo i na sex, ale nakonec se fešák Gabriel vrátil ke své Francouzce Camille a i Emily se vodí za ruku s jiným. Konec třetí série přinesl další nečekaný zvrat a hlavní hrdinové jen smutně svěsili ramena. A i když si řekli, že se mají rádi, zdá se, že překážky, které jim osud klade do cesty, neumějí překonat. A budou nadále kamarádi.

Foto: Profimedia.cz

Američanka, která okouzlila Paříž a obzvlášť jednoho Francouze… Diváci už teď nedočkavě čekají na čtvrtou sériiFoto: Profimedia.cz

Upíří deníky * Damon Salvatore

Představitel: Ian Somerhalder

Byla jednou dívka Elena Gilbert (Nina Dobrev) a ta si oblíbila dva kluky najednou – Damona a Stefana (Paul Wesley) Salvatorovy. Už to je velký problém, a navíc jsou to bratři a upíři k tomu. Jeden hodný a druhý na první pohled spíš grázl, který ovšem, když šlo o Elenu, měkl jako máslo na slunci. Do jejich propletence zasahovali lidé, upíři, vlkodlaci, dvojníci… A protože seriál měl hodně sérií, měla Elena dost času, aby se rozmyslela, ke komu ji to táhne víc. A stejně tak její upíři, protože bylo jasné, že jeden z nich bude zraněný a naštvaný. Nakonec láska zvítězila nad nenávistí, Stefan se pro bratra obětoval a on tak mohl se svou láskou žít šťastně a spokojeně.

Foto: Profimedia.cz

Představitelé hlavních rolí tvořili pár i ve skutečnosti a chemie mezi nimi byla neskutečnáFoto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám