Hlavní obsah

Hollywoodští krasavci a jejich pejsci. Čí mazlíček má statisíce sledujících a stravuje se vegansky?

Foto: Profimedia.cz

Chris Evans se svým čtyřnohým parťákem Dodgerem Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Víte, co je za den? A ne, středa není plnohodnotnou odpovědí. Dnešek je Mezinárodním dnem domácích mazlíčků! Slavit určitě bude i spousta hollywoodských drsňáků, kteří si bez svých parťáků už neumí představit život. Kdo z nich má pejska z útulku a čí čtyřnohý kamarád nasbíral statisíce sledujících na Instagramu?

Článek

Že je pes nejlepším přítelem člověka? Následující pánové by vám toto rčení podepsali. A ačkoli se objevují ve filmech nebo vyhrávají jedno mistrovství světa za druhým, nic jim neudělá radost více než „obyčejný“ den strávený na procházce, pláži nebo v pohodlí domova se svým čtyřnohým kamarádem. Seznamte se se slavnými pejskomily a dejte nám vědět, jestli jste déle koukali na roztomilá zvířátka nebo na jejich majitele.

Orlando Bloom (45) a Buddy

Hvězda Pirátů z Karibiku dnes určitě nezapomene potřást tlapkou svému parťákovi Buddymu. Toho si pořídil před dvěma lety jen pár měsíců poté, co přišel o svého miláčka Mightyho. Orlando Bloom ho nosil všude s sebou, a když se pudlík ztratil, dělal všechno možné i nemožné pro to, aby se našel. Po týdnu pátracích akcí pak na sociální sítě napsal, že pejsek bohužel nežije. Čtyřnohého kamaráda od té doby nenosí jen v srdci, ale i na hrudi – právě sem si nechal jméno Mightyho vytetovat.

Foto: Profimedia.cz

Z Mightyho se stala malá celebrita. Orlando Bloom bez něj neudělal ani krokFoto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Herec prohlásil, že Mightyho mu sice nikdo a nic nenahradí, péče o nového mazlíčka Buddyho mu ale naplnila srdceFoto: Profimedia.cz

Hugh Jackman (54) a Allegra

Život si bez čtyřnohých kamarádů neumí představit ani Hugh Jackman, který před dvěma měsíci přišel o francouzského buldočka Dalího. Útěchou mu je, jak sám říká, Dalího psí ségra Allegra (kříženec pudla a teriéra), kterou si rodina pořídila před osmi lety jen chvíli před Vánoci. A mimochodem, tou rodinou nemyslíme jen jeho dvě téměř dospělé děti, ale i ženu Deborru-Lee (66), se kterou letos oslavil krásných šestadvacet let od svatby.

Foto: Profimedia.cz

Představitel Wolverina se svými mazlíčky – Dalím, který nedávno zemřel (vlevo), a AllegrouFoto: Profimedia.cz

Liam Hemsworth (32) a Dora

Zarytý pejskomil je i Liam Hemsworth, který je nejmladší ze tří bratrů. Herectví se věnuje i jeho bratr Chris (39), kterého můžete znát jako Thóra, a Luke (41), který se objevil ve sci-fi seriálu HBO Westworld. Liam má australského labradoodla (křížence labradorského retrívra a pudla) Doru, kterou si před sedmi lety vzal s Miley Cyrus (29) z útulku. Se zpěvačkou se dlouhá léta scházel a rozcházel a půl roku byli dokonce manželé. Jako partnerům jim to ale nevyšlo.

Druhého pejska, francouzského buldočka, si opět adoptoval s přítelkyní. S modelkou Gabriellou Brooks (36) randil poslední tři roky, v létě se ale pár rozešel.

Foto: Profimedia.cz

Partnerky jsou pryč, pejsci zůstali. Minimálně ve střídavé péčiFoto: Profimedia.cz

Lewis Hamilton (37) a Roscoe

Britský pilot Formule 1 a mnohonásobný mistr světa bude Mezinárodní den domácích mazlíčků slavit se svým anglickým buldokem Roscoem, se kterým tráví maximum volného času. Kamkoli může, bere parťáka s sebou, klidně i na závody a výlety do zahraničí. Pes si u jeho fanoušků získal takovou oblibu, že mu založil účet na Instagramu a pozor – Roscoe už má více než 660 000 sledujících (kdo z nás tohle může říct?). Jeho majitel z něj také před dvěma lety udělal vegana, jako je on sám, a přísahá, že se od té doby výrazně zlepšily jeho problémy s dechem i celková kondice. K desátým narozeninám dokonce Roscoe dostal speciální veganský dort!

Foto: Profimedia.cz

Roscoe si umí vydělat téměř dvacet tisíc korun za den. Tolik prý dostává za reklamy, do kterých se přes konkurzy dostal. Lewis Halmiton ho nechal zapsat do agentury a po těžké práci ho samozřejmě odmění oblíbenými pamlskyFoto: Profimedia.cz

Chris Evans (41) a Dodger

Chris Evans si pejska Dodgera přivezl z natáčení filmu Velký dar (2017). Jejich společné setkání by přitom lépe nesepsal ani scénárista. Jedna z posledních scén se natáčela v útulku, kde se pohybovali reální psi, kteří čekali, až se jich někdo ujme. Herec se do jednoho z nich ihned zamiloval a domů už odcházel plus jedna. Od té doby je tahle dvojka nerozlučná a i Dodger se – stejně jako Roscoe – dostal do reklamy. Spolu se svým hvězdným majitelem propagoval psí krmivo.

Foto: Profimedia.cz

Hvězda Marvelovek se ujala útulkového pejska Dodgera. A ano, smí mu i do posteleFoto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám