Hlavní obsah

Nevadí, když s ním teď budu chodit já? Slavní, kteří hledají partnery mezi svými kolegy

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přestože to tak možná nevypadá, showbyznysový rybníček není zase tak velký. Osoby se stejnými zájmy či profesemi to k sobě navíc přirozeně přitahuje. A tak se samozřejmě stává, že mnozí umělci najdou lásku u někoho, kdo dříve žil s jejich kolegou či kolegyní.

Článek

Není vůbec výjimečné, že slavní lidé randí, nebo si dokonce berou jiné slavné lidi. Pohybují se totiž ve stejném prostředí, a proto k sobě mají blízko. Jenže všechny vztahy nevydrží, a tak mnohdy následují docela zajímavé šarády, které dokážou vztahy pořádně okořenit.

Jan Kraus (68)

Manželství české herečky a výtvarnice Jany Krausové (68) se slavným moderátorem trvalo od 80. let až do roku 2006 – tehdy se oficiálně rozvedli, i když pár netvořili už delší dobu. Její manžel se totiž při natáčení televizního snímku Trio (1995) zamiloval do kolegyně Ivany Chýlkové (58) a ona jeho city opětovala. V té době ovšem randila s hercem Karlem Rodenem (59). Ten se dal po rozchodu dohromady právě s Janou Krausovou, ale vztah jim – na rozdíl od druhé dvojice – nevydržel. Mezi všemi ovšem panují přátelské vztahy, protože nemají rádi dusno ani napětí.

Foto: Profimedia.cz

Všichni spolu vycházejí dobře. Vlevo Jana Krausová a Karel Roden na premiéře filmu Krásno, kde oba v roce 2014 hráli. Vpravo Jan Kraus a Ivana ChýlkováFoto: Profimedia.cz

Ivo Pavlík (✝84)

Před zpěvačkou Heidi Janků (59), která mu po boku stála až do jeho smrti v roce 2017, byla manželkou tohoto hudebníka zpěvačka Věra Špinarová (✝65). Příčinou rozpadu jejich vztahu byla muzikantova nevěra a Heidi Janků si dlouhodobě stojí za tím, že ona není ta osoba, která by manželství rozvedla: koneckonců si Iva Pavlíka vzala až léta po jeho rozvodu. Postupně si k sobě obě zpěvačky našly cestu a nakonec spolu měli všichni tři přátelské vztahy.

Foto: Profimedia.cz

Přátelské a otevřené vztahy: zleva Heidi Janků, Ivo Pavlík, jeho exmanželka Věra Špinarová a Adam Pavlík (47), Věřin a Ivanův synFoto: Profimedia.cz

Tereza Ramba (32)

Zajímavé životní situaci čelila i česká herečka, která je nyní k vidění například v čerstvé komedii otce a syna Svěrákových Betlémské světlo. A zamilovanou dvojici tu hraje s Vojtěchem Kotkem (34), s nímž jako teenagerka chodila, a v oceňovaných Vlastnících (2019) představovali manželský pár. A třebaže jim láska nevyšla, mají pěkný vztah – a dokonce prý nejsou jen přátelé, ale rodina.

Při natáčení pohádky Peklo s princeznou (2009) zase přeskočila jiskra mezi herečkou a druhým ze snowboarďákůJiřím Mádlem (35). Ani tihle dva spolu nezůstali, ale i je pojí přátelství a pracovní povinnosti. Naposledy si spolu zahráli manžele v Deníčku moderního fotra (2021).

Foto: Profimedia.cz

Všichni tři si spolu zahráli v komedii Rafťáci (2006). Vlevo Tereza Ramba s Vojtěchem Kotkem, vpravo s Jiřím MádlemFoto: Profimedia.cz

Justin Bieber (28)

O vztahu zpěváka se zpěvačkou Selenou Gomez (29) se mluvilo už v roce 2009, oficiálně ho ovšem potvrdili až o dva roky později. Fanoušci je sice milovali, ale jim to moc neklapalo – během let prošli několika rozchody a opětovnými návraty. Nakonec se vztah slepit nepodařilo a zpěvačku vystřídala modelka Hailey Baldwin (25), kterou muzikant pojal za manželku v roce 2018. Selena Gomez zpětně označila vztah se zpěvákem za toxický a uvedla, že v něm byla obětí emocionálního týrání.

Foto: Jaguar PS, DFree, Shutterstock.com

Selena Gomez a Justin Bieber (vlevo) se nerozešli zrovna v dobrém. Zatímco on si našel novou partnerku (vpravo s manželkou Hailey), o zpěvaččině současném milostném životě se toho moc nevíFoto: Jaguar PS, DFree, Shutterstock.com

Orlando Bloom (45)

Výčet slavných partnerek populárního herce by mohl být pořádně dlouhý, ale o většině jmen, jako je například herečka Jennifer Aniston (53), se jen spekuluje. Jisté ovšem je, že byl mezi lety 2010 a 2013 ženatý s modelkou Mirandou Kerr (38) a momentálně je zasnoubený se zpěvačkou Katy Perry (37). S každou má jedno dítě a všichni dohromady prý vycházejí skvěle. Modelka dokonce uvedla, že zatímco její exmanžel je pro ni jako (prý dost často otravný) bratr, jeho partnerku miluje. Společně tráví oslavy i dovolené.

Foto: DFree, Tinseltown, Shutterstock.com

Vlevo Orlando Bloom s Mirandou Kerr, vpravo s Katy Perry. Mezi trojicí panují tak přátelské vztahy, že spolu dokonce jezdí na dovolenou. Spojují je hlavně děti, o jejichž blaho jim jde předevšímFoto: DFree, Tinseltown, Shutterstock.com

Jakub Prachař (38)

V uměleckých vodách často loví i oblíbený český herec a hudebník. Několik let byla po jeho boku herečka Martha Issová (41), která uvedla, že se rozešli v lásce. V roce 2013 se oženil s modelkou Agátou Hanychovou (36). Rozchod v roce 2020 ovšem vůbec idylický nebyl, a přestože spolu mají dceru Miu (4), jeden pro druhého moc dobrých slov nemají. Nyní je s herečkou Sarou Sandevou (24), s níž ho dalo dohromady natáčení seriálu Dvojka na zabití (2021).

Foto: Profimedia.cz

Vlevo Jakub Prachař s dnes již bývalou manželkou Agátou Hanychovou, vpravo jako čerstvě zamilovaný se Sarou SandevouFoto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám