Hlavní obsah

Vlasové proměny slavných žen: Kdo v roce 2022 přešel z blond na brunetu a opačně?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Každý den nabízí příležitost ke změně. A co teprve, když se těch dnů sejde 365! Které hvězdy letos usedly do kadeřnického křesla s přáním úplně jiného účesu? Prohlédněte si s námi nejvýraznější vlasové proměny a vyberte nejzdařilejší.

Článek

Rok 2022 se blíží ke konci, tak je nejvyšší čas rekapitulovat. Které celebrity podstoupily v minulých měsících největší změnu image? A čí nové já byste ohodnotili nejvyšším počtem bodů?

Kim Kardashian

Přípravy na letošní ročník Met Gala Kim Kardashian opravdu nepodcenila. Kvůli květnové akci, na kterou si půjčila ikonické šaty po Marilyn Monroe, držela drastickou dietu, a aby se slavné blondýnce co nejvíce přiblížila, nechala se odbarvit na platinu. Radikální proměna trvala dlouhých čtrnáct hodin, Kim si ale nový odstín ihned zamilovala. „Asi chvíli zůstanu blondýnkou,“ pronesla nejslavnější členka klanu Kardashianů. A světlovlasá je i dnes, více než půl roku poté. S čím podle vás přijde v příštím roce?

Foto: Profimedia.cz

Před a po: Kim Kardashian přešla na druhou stranu a po vzoru Marilyn Monroe se obarvila na blondFoto: Profimedia.cz

Kristen Stewart

Na podzim se k vlasové změně odhodlala i herečka Kristen Stewart, která podobný účes nosila už před dvanácti lety ve filmu The Runaways, kde hrála rockovou legendu Joan Jett. Polodlouhé vlasy v odstínu teplé blond vyměnila za trendy shaggy mullet, který zpopularizovala zpěvačka Miley Cyrus.

Foto: Profimedia.cz

Před a po: Herečka, která se díky filmu Stmívání stala slavnou doslova přes noc, radikálně změnila barvu i délku vlasůFoto: Profimedia.cz

Sydney Sweeney

Blonďaté vlasy ji charakterizovaly stejně jako postavu Cassie, kterou si zahrála v seriálovém hitu Euforie. O to více všechny překvapilo, že se se slovy „Konečně se vracím k Sydney OG (original = původní),“ obarvila na hnědo. V příštím roce by si herečka měla zahrát v remaku filmu Barbarella, který na konci šedesátých let proslavil Jane Fondu, tak si počkejme, jestli se k blond zase nevrátí.

Foto: Profimedia.cz

Před a po: Sbohem, blond barvo! Herečka Sydney Sweeney se vrátila ke svému přirozenému odstínuFoto: Profimedia.cz

Karlie Kloss

Modelky svou image mění jen zřídkakdy a pro samotnou Karlie Kloss byly blond vlasy součástí obchodní značky. Po celá léta si je pečlivě zesvětlovala – její přirozenou barvou je světle hnědá. Velkou změnu udělala hned na začátku roku, kdy se na veřejnosti poprvé objevila coby brunetka. Tmavá barva ji provázela celým rokem a zatím to vypadá, že je s ní maximálně spokojená.

Foto: Profimedia.cz

Před a po: Supermodelka Karlie Kloss už není blondýnkouFoto: Profimedia.cz

Aubrey Plaza

Herečka, kterou můžete znát z právě odvysílané druhé série Bílého lotosu, byla na listopadovém předávání cen Gotham k nepoznání. Známá tmavovláska se totiž na červeném koberci objevila coby blondýnka s módním odstínem creamy blond, který dokonale kombinuje teplé i studené tóny. Vlasová proměna ovšem nevychází z hlavy seriálové Harper – herečka musela ke kadeřníkovi kvůli novému filmu.

Foto: Profimedia.cz

Před a po: Herečka Aubrey Plaza musela ke kadeřníkovi povinně – vyžadovala to její nová roleFoto: Profimedia.cz

Anketa

Komu podle vás nové vlasy nejvíce sluší?
Kim Kardashian
13,5 %
Kristen Stewart
10,4 %
Sydney Sweeney
58,6 %
Karlie Kloss
8,7 %
Aubrey Plaza
8,8 %
Celkem hlasovalo 1189 čtenářů.

Reklama

Načítám