Hlavní obsah

5 nejúčinnějších cviků na břicho

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nemusíte dělat sklapovačky do omdlení. Vyzkoušejte raději těchto pět cviků, které jsou o něco zábavnější a břicho vám pěkně zpevní a viditelně vyrýsují.

Článek

Když se řekne cviky na břicho, asi se vám hned vybaví staré dobré sklapovačky a plank. Nicméně pokud je nebudete dělat správně, budete cviky akorát tak přetěžovat zádové svaly a „buchty“ na břiše nikde. U posilování břišních svalů je nejdůležitější forma provedení a je vždy lepší cvik dělat pomalu a správně než do půl minutu vtěsnat co nejvíc opakování.

S trenérkou Kristýnou Soukupovou jsme se zaměřili na pět cviků, které jsou na tuhle problematickou partii nejúčinnější. Pamatujte – pokud chcete viditelné svaly, cvičte především ty šikmé břišní. A na ty jsme se ve videu zaměřili. Budete dělat různé variace na plank, šikmé sklapovačky nebo medvěda na všech čtyřech.

Cviky na břišní svaly

  1. Ruka na koleno -
  2. Sklapovačky na boku -
  3. Plank na straně -
  4. Medvěd -
  5. Vytáčení v medvědovi -

Jak často a co cvičit, abyste zhubli

Pohyb je při hubnutí vaším velkým spojencem! Zjistěte, jak často při hubnutí cvičit. Hubnout se dá nejen ve fitku, ale i během, chůzí či plaváním. Mrkněte na nejlepší videa pro cvičení nejen na hubnutí doma!

Reklama

Související témata:

Načítám