Hlavní obsah

Divoký pár na black listu, kalhotky české herečky a ochotné hvězdy: momenty z KVIFF minulých ročníků

Foto: Michal /TUREK MAFRA / Profimedia

Foto: Michal /TUREK MAFRA / Profimedia

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na karlovarský filmový festival se sjíždějí áčkové, béčkové i céčkové celebrity. Koncentrace slavných osob i redaktorů společenských rubrik bývá vysoká a diváci se mohou vždy těšit na nějakou hollywoodskou hvězdu. Na které momenty se vzpomíná ještě po letech?

Článek

Zahájení 56. ročníku Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary je na spadnutí. Tato velká společenská událost není jen záležitost kinematografie, a fanoušci se proto netěší pouze na přehlídku zajímavých snímků, ale také na to, co zajímavého či skandálního akce přinese. Připomeňte si zajímavé okamžiky minulých ročníků.

Kontroverzní Johnny Depp (59)

Loňský ročník, který se konal po covidové pauze, navštívila hollywoodská hvězda první velikosti. Její příjezd rozpoutal rozporuplné reakce – herec totiž v té době platil za agresora, který bil svou nyní již exmanželku Amber Heard (36). Nedávno skončený soudní proces ukázal, že situace zdaleka nebyla jednoznačná. Přestože reakce na Deppův příjezd byly různé, našly se široké zástupy fanoušků, kteří stáli dlouhé fronty na podpis. A herec se k nim choval opravdu skvěle. Trpělivě se s nimi fotil, rozdal desítky autogramů, vtipkoval a vystupoval velmi skromně.

Foto: Michal /TUREK MAFRA / Profimedia

Fanoušky, kteří mu zůstali věrní i potom, co začal přicházet o role, odměnil Johnny Depp svou upřímnou pozornostíFoto: Michal /TUREK MAFRA / Profimedia

Módní kreace Jitky Čvančarové (44)

Karlovarský festival představuje pro oblíbenou českou herečku příležitost, jak se trochu odvázat a vynést opravdu extravagantní modely. Vloni se hojně diskutovalo o honosné blankytné róbě, která byla vytvořena z velkého množství látky, a několik dnů se v souvislosti s festivalem málem nemluvilo o ničem jiném. Dech všem vyrazila hvězda ovšem už v roce 2017, kdy na zahájení zvolila fuchsiové šaty s úchvatným dekoltem, z něhož se jí drala ňadra. A nebyla na pozornost sama: tanečník Petr Čadek (43) si po manželčině boku vždy pyšně vykračoval.

Foto: Profimedia.cz

Jitka Čvančarová rozhodně ví, jak na sebe na červeném koberci strhnout veškerou pozornost. Vlevo jsou šaty z loňského ročníku a vpravo z roku 2017Foto: Profimedia.cz

Rozdováděná Eva Holubová (63)

Rok 2016 pořádně okořenila uznávaná česká herečka. Zatímco spodní prádlo ukazují celebrity většinou omylem nebo „jako náhodou“, ona si při pózování fotografům sama od sebe neváhala nadzvednout sukni a ukázat přítomným sexy podvazky a také část kalhotek. Šlo o akci luxusní značky šampaňského a hereččina dcera Karolína Holubová, která na ní byla také přítomna, se nestačila divit.

Foto: Profimedia.cz

Hereččina dcera dobře zná maminčin smysl pro humor, a tak se jistě dobře pobavilaFoto: Profimedia.cz

Šoumen John Travolta (68)

V roce 2013 si Vary podmanil další slavný charismatický americký herec. I on se skoro až do úmoru zdravil s nadšenými fanoušky a působil jako velký pohodář. Mimo jiné se také postavil před téměř tři tisíce diváků letního kina a před projekcí legendární Pomády (1978) všem zatančil. Do Varů přiletěl i se synem Benjaminem (11) a dcerou Ellou Bleu (22), a dokonce se s nimi nechal vyfotit, což nebývá u hvězd chránících si soukromí zvykem.

Foto: Jan Handrejch / Právo / Profimedia

John Travolta je zkrátka slušňák a svých fanoušků si vážíFoto: Jan Handrejch / Právo / Profimedia

Rvačka Agáty Hanychové (37)

O zatím největší skandál se v roce 2012 postarala česká modelka a ostře sledovaná celebrita spolu se svým tehdejším přítelem Mirkem Dopitou (37). Dvojice se pustila do fotografa, když se je v noci snažil v centru města fotit opilé: Mirek Dopita ho napadl, vzal mu fotoaparát a snad došlo i ke zničení paměťové karty. Skončil za to před soudem, odkud odešel s podmínkou. V několika následujících letech se potom ve Varech neukázali, protože se podle dostupných informací ocitli na takzvaném black listu.

Foto: Profimedia.cz

S Mirkem Dopitou má modelka syna Kryšpína (10), ale už několik let netvoří párFoto: Profimedia.cz

Související témata:

Načítám