Hlavní obsah

Vaříme a pečeme s kedlubnou: levné a chutné recepty

Foto: Elena Trukhina, Shutterstock.com

Foto: Elena Trukhina, Shutterstock.com

Reklama

Není nad to, připravit rodině skvělé jídlo ze sezonní zeleniny. K jaru a létu vždy patřila a patří kedlubna. Vychutnejte si naše kedlubnové recepty i vy.

Článek

Neumíte si představit jarní vaření bez kedlubny? My také ne. Pojďte si s námi přichystat kedlubnový salát, uvařit lahodnou polévku, smíchat rychlou pomazánku, nebo naložit kedlubnu na podzimní a zimní časy. Zaručujeme, že všechny naše dobroty vám budou chutnat.

Kedlubnový salát

K jaru a létu patří saláty všeho druhu. Jejich příprava nezabere moc času a jsou lehčí než těžká jídla, kterými jsme se sytili v zimě. Jakému salátu dáte přednost?

Kedlubnová polévka

Pro milovníky polévek máme hned několik tipů. Naše krémové variace můžete využít jako předkrm k obědu, nebo i jako jídlo, které díky své konzistenci zasytí stejně jako hlavní chod.

Kedlubnová pomazánka

Když chcete rychlé jídlo, sáhnete po pomazánce? Zcela souhlasíme a garantujeme vám, že po kedlubnové pomazánce se jen zapráší...

Zapečená a smažená kedlubna

Placičky všeho druhu prostě milujeme. Přidejte se k nám, anebo si přichystejte luxusní jídlo v pobě plněných kedluben. Uvidíte, že kombinace kedlubny a mletého masa vás mile překvapí.

Kedlubnové zelí i nakládané kedlubny

Ke klasice české kuchyně patří kedlubnové zelí. Vyměňte projednou zelí kysané a zkuste to s kedlubnou. A když budete v tom krájení, připravte si sklenice a kedlubnu zalijte nálevem. V zimě se vám tahle vitaminová bomba bude hodit.

Jak pěstovat kedlubny

Milujete recepty ze sezonní zeleniny? Pak pro vás máme recepty s růžičkovou kapustou, bramborové recepty nebo recepty z pórku.

Reklama

Související témata:

Načítám