Hlavní obsah

Julia Roberts slaví 55: Vždy elegantní, nikdy nudná! Co z jejího šatníku můžou odkoukat zralé ženy?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Julia Roberts. To není jen Pretty Woman, ale i řada dalších skvělých rolí. A také věhlasný široký úsměv, jímž sympatická herečka rozhodně nešetří. A jak to dnešní oslavenkyně umí s módou? Potrpí si na styl plný elegance a uhlazenosti, ale nikdy to není nuda!

Článek

Dnes slaví Julia Roberts 55. narozeniny, ale jen málokdo by jí je hádal. Na kontě má Oscara za roli v dramatu Erin Brockovich (2000), tři Zlaté glóby a nespočet dalších nominací. Je majitelkou snad nejhezčího hollywoodského úsměvu a má pověst příjemné a skromné celebrity bez hvězdných manýrů. Poklidný je i její soukromý život. Je jednou rozvedená a posledních 20 let žije v manželství s kameramanem Danielem Moderem (53), s nímž má tři děti: sedmnáctiletá dvojčata Hazel a Phinnaeuse a patnáctiletého Henryho.

A vypadá to, že stejně jako její život je i její módní vkus střídmý a vyrovnaný. Nepotrpí si na výstřednosti ani nijak extra odhalující modely, sází na klasiku, jednoduché střihy a decentní detaily. A rozhodně se jí to vyplácí!

Elegance s nápadem

Herečka nemohla chybět na nedávném charitativním plese, který pořádala nadace manželů Clooneyových. Taková akce vyžaduje slavnostní oděv, ale ne vždy to musí být klasická velká večerní. Důkazem je tento model, který je tvořen kompletem dlouhé sukně, blůzy a saka značky Burberry. Černá barva se postará o sofistikovanost, klasické střihy o eleganci a barevný vzor na blůze a saku o hravost, jež dodá modelu na originalitě.

Foto: Profimedia.cz

Stačí pár barev a z černé nudy je originální elegantní modelFoto: Profimedia.cz

Černobílá klasika

V roce 2019 na udílení Cen filmových kritiků se hvězda objevila v netradičním kalhotovém kostýmu. Bílé společenské kalhoty nad kotníky daly vyniknout štíhlým nohám a vršek, který střihově trochu připomínal pánský frak, se postaral o potřebnou eleganci a slavnostní nádech. Tak akorát hluboký dekolt, klasické lodičky a výrazný náhrdelník pak dodaly modelu na ženskosti.

Foto: Profimedia.cz

Model inspirovaný klasikou, ale šmrnc rozhodně nepostrádáFoto: Profimedia.cz

Vesele barevná

Herečka sice miluje klasické střihy a eleganci, ale neznamená to, že je její šatník plný černé, bílé, šedé, béžové… Nevyhýbá se ani výrazný barvám, jak dokazuje tento veselý kabát, v němž před pár lety vyrazila do nahrávacího studia. Něco takového by rozhodně slušelo i českým podzimním a zimním ulicím plným šedi a plískanic. A když ho doplníte právě takovým zářivým úsměvem, rozsvítíte den každému, koho potkáte.

Foto: Profimedia.cz

Zářivé barvy a klasický střih… Úžasný model na přechodné obdobíFoto: Profimedia.cz

Rafinovaně sexy

Také slavnostní filmové premiéry představují velkou módní výzvu, ale i s nimi si umí herečka poradit na jedničku. Na premiéru dramatu Ben Is Back (2018), kde měla hlavní roli, vyrazila v jednoduchých a na první pohled nijak extra zajímavých černých šatech. O velkou parádu se ale postarala zvýrazněná ramena – siluetu dotvářejí úžasně. A průstřihy v oblasti pasu? Rozhodně nijak vyzývavé, ale neskutečně rafinované!

Foto: Profimedia.cz

Chytře zvolené průstřihy a přiměřeně zdůrazněná ramena dokážou zázrakyFoto: Profimedia.cz

Záplava růžové

Na nedávné filmové premiéře snímku Vstupenka do ráje, kde Julia Roberts hraje po boku George Clooneyho (61), se poněkud odvázala. Jindy barevně umírněná vyrazila na červený koberec v dlouhých, zářivě růžových šatech s volánovou sukní, balonovými rukávy a hlubokým výstřihem. A byla to dokonalá volba, která korespondovala i s tématem filmu a výzdobou na akci. Takže je to další důkaz, jak dokonale promyšlené to v módě herečka mívá. A jak vidíte, výrazně růžové se nemusíte bát ani v 55 letech! A navíc: hot pink je nejpopulárnější barva podzimu!

Foto: Profimedia.cz

Sytě růžový model s volány? Sluší i zralým ženám!Foto: Profimedia.cz

Na každý den

Toto je ukázkový model na běžný pracovní den v kanceláři, ve škole, na jednání, na večeři s partnerem i na vyzvedávání dětí ze školy. Móda v tomto stylu je trendy a také nesmírně pohodlná, praktická a slušivá. A snoubí hned několik aktuálních trendů: široké kalhoty, pánský styl, jemné pastelové barvy a klasické polobotky.

Foto: Profimedia.cz

Oversized kalhotový kostým je in a jeho využití je univerzálníFoto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám