Hlavní obsah

Dovolená podle slavných: Kate s Williamem odpočívají v Karibiku, Xindl X na Tenerife

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Slavní mají ty nejlepší předpoklady k tomu, aby poznali vekou část světa. Umělci kvůli své práci často cestují, také jim většinou nechybí peníze, aby se poznávat svět vydávali i ve volném čase. Tohle jsou podle nich ty nejlepší dovolenkové destinace.

Článek

Jestliže přemýšlíte o letní dovolené, ale pořád jste ještě nevymysleli, kam se letos vydat, možná pro vás budou inspirací oblíbená místa celebrit. České republice jsou bližší i vzdálenější, ale hlavně jsou otestované lidmi, kteří hodně cestují a často tak žádají něco extra.

Chrissy Teigen (36)

Modelka má spolu se svým manželem zpěvákem Johnem Legendem (43) velmi v oblibě jedno speciální místo. Jde o oblast kolem Lago di Como, což je jedno z nejkrásnějších jezer v Itálii a zároveň také třetím největším jezerem v této zemi. Nachází se v Lombardii a podél jeho pobřeží leží romantická městečka i překrásné promenády a svou vilu tam má dokonce i herec George Clooney (61). Modelka, která měla u jezera v roce 2013 i svatbu, na tomto místě nejvíc miluje, že je velmi tiché a vypadá jako nakreslené. I když tiché bude asi jak kdy a jak kde.

Foto: Profimedia.cz, JohnKruger - Shutterstock.com

Modelka si Lago di Como tak zamilovala, že se tam i v roce 2013 vdávalaFoto: Profimedia.cz, JohnKruger - Shutterstock.com

Jennifer Aniston (54)

Hvězda Přátel (1994–2004) nedá dopustit na mexické letovisko Cabo San Lucas, které se nachází na jižním cípu poloostrova Baja California. Ráda si tam užívá se svými přáteli a vzala tam třeba i svou hereckou kolegyni a dlouholetou kamarádku Courteney Cox (58). Jde o oblíbenou turistickou destinaci, a to zejména díky průzračné vodě a nádherným plážím. Tamní hotely navíc ví, jak se postarat i o ty nejnáročnější zákazníky. Toto místo má v oblibě i její herecký kolega Matthew Perry (52).

Foto: Profimedia.cz, Frederick Millett - Shutterstock.com

Jennifer Aniston bere do své oblíbené dovolenkové destinace i své přáteleFoto: Profimedia.cz, Frederick Millett - Shutterstock.com

Xindl X (42)

Pokud byste chtěli navštívit oblíbenou destinaci českého písničkáře, museli byste se vydat na jeden z Kanárských ostrovů, konkrétně na Tenerife. Ostrov věčného jara se mu natolik zalíbil, že tam s rodinou koupil byt. Původně tam chtěli trávit asi tři měsíce v roce, ale první covidová vlna a zavřené školy jim na pár týdnů vzaly důvod se vracet, a tak tam nakonec strávili mnohem víc času. Tenerife se tak stalo zpěvákovým druhým domovem.

Foto: Profimedia.cz, Balate Dorin - Shutterstock.com

Kdyby písničkář neměl v Česku pracovní povinnosti, asi by se celý rok jen slunil na KanárechFoto: Profimedia.cz, Balate Dorin - Shutterstock.com

Pavlína Pořízková (57)

Jedna z nejznámějších supermodelek československého původu žije dlouhá léta v New Yorku. Ráda si ale dopřeje dovolenou u moře či oceánu, kde může vystavit své štíhlé tělo v plavkách a ukázat, že je pořád v top formě. Obzvláště ráda má pobřeží středoamerické republiky – Kostariky. Na svém Instagramu dokonce doporučila vilu svých přátel s výhledem na džungli i na oceán, kam se sama podle svých slov jezdí opakovaně uzdravit, respektive uklidnit a zbavit se stresu.

Foto: Profimedia.cz, David Varga - Shutterstock.com

Pavlína Pořízková vám poradí, kam jet, když se chcete vyzenovatFoto: Profimedia.cz, David Varga - Shutterstock.com

Václav Kopta (57)

O českém herci je známo, že v létě rád zavítá do dovolenkové destinace, kterou si vybírá velká část Čechů. Líbí se mu v Chorvatsku, konkrétně na ostrově Lošinj v městečku Mali Lošinj. Během let prý zjistil, že nepotřebuje adrenalinové pobyty v džungli, ale raději se uchýlí do jemu dobře známého jadranského státu, kde mu prý nic nechybí.

Foto: Profimedia.cz, Phant - Shutterstock.com

Václav Kopta je fanouškem ChorvatskaFoto: Profimedia.cz, Phant - Shutterstock.com

Dara Rolins (49)

Několik let po sobě byla slovenská zpěvačka zvyklá sbalit oblečení a dceru Lauru (14) a vyrazit se během zimních měsíců ohřát na Bali. Tento indonéský ostrov si doslova zamilovala, a dokonce si tam i dlouhodobě pronajímala vilku. Návštěvy jí ovšem v posledních dvou letech zhatila pandemie covid-19 a přísná opatření. Letos v lednu tak vyrazila s partnerem Pavlem Nedvědem (49) na Maledivy, kde nebyla opatření tak přísná. A podle fotek na sociálních sítích se zdá, že i tam si to parádně užila.

Foto: Profimedia.cz, Cocos.Bounty - Shutterstock.com

Na Bali jezdí slovenská zpěvačka už řadu letFoto: Profimedia.cz, Cocos.Bounty - Shutterstock.com

Vévodkyně Kate (40) a princ William (40)

Přestože jejich pracovní diář je velmi nabitý a cestování mají v popisu práce, i členové královské rodiny si někdy udělají čas na dovolenou bez formálních povinností. Rádi navštěvují vilu na soukromém ostrově Mustique, který se nachází v Karibiku a může se mimo jiné pochlubit krásnými korálovými útesy. O královský páreček je tam vždy skvěle postaráno a mají k dispozici ten nejlepší servis.

Foto: Profimedia.cz, Aeryon - Shutterstock.com

Na ostrově jsou slavným připravení poskytnout prvotřídní servisFoto: Profimedia.cz, Aeryon - Shutterstock.com

Načítám