Hlavní obsah

Dospělé celebrity, které randily s teenagery

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Mnohé páry po celém světě, celebrity nevyjímaje, jsou důkazem, že pokud jde o lásku, věk je jenom číslo. Jenže nejde vždy pouze o věkový rozdíl, někteří slavní skočili do vztahu s protějškem, který ještě neoslavil ani dvacáté narozeniny.

Článek

Randit s teenagerem může na osobu, která je ve vztahu starší, působit jako elixír mládí. Pro tu mladší to zase může být třeba jistá prestiž a pocit rychle nabyté dospělosti. Zároveň mohou být takové vztahy problematické, protože náctiletí ještě nebývají vyzrálí. Přečtěte si o celebritách, které randily s velmi mladými protějšky. Soudy, zda je to správné, či nikoli, necháme na jiných. 

Doug Hutchison (61)

Pětatřicet let. Takový věkový rozdíl byl mezi americkým hercem, který si zahrál ve filmu Zelená míle (1999), a jeho dnes už exmanželkou modelkou Courtney Stodden (26). Když se v roce 2011 po několikaměsíční známosti vzali, jemu bylo 51 a jí pouhých 16. V začátcích si několik měsíců dopisovali, ale potom už si nemohli udržovat odstup. Jejich kontroverzní vztah všechny šokoval, ale manželství nevydrželo. Několikrát se snažili dát vztah dohromady, v roce 2016 byla Courtney dokonce těhotná, ale potratila. V roce 2020 se rozvedli.

Foto: Profimedia.cz

Rozvod kontroverzního páru se mimo jiné táhnul proto, že modelka opakovaně špatně vyplnila rozvodové papíryFoto: Profimedia.cz

Milo Ventimiglia (43)

Herec, známý jako průšvihář Jess ze seriálu Gilmorova děvčata (2000–2007), před lety chodil s herečkou Hayden Panettiere (31). Jemu táhlo na třicet a jí bylo sedmnáct let. Herečka v rozhovoru prozradila, že to není tak, že by chtěla randit jen se staršími muži, ale je ráda, když ji někdo vede a když může vzhlížet k někomu zkušenějšímu.

Foto: Profimedia.cz

Herci si společně zahráli v seriálu Hrdinové (2006–2010)Foto: Profimedia.cz

Joel Madden (42)

Zamilovaný příběh slavné dvojice se začal psát v roce 2004. Pětadvacetiletý americký zpěvák tehdy randil se zpěvačkou Hilary Duff (33), které bylo šestnáct let. Vydrželi spolu tři roky, ale první rok vztah tajili, nesjpíš i kvůli věkovému rozdílu, který by se nemusel každému líbit. Po letech zpěvačka popsala jejich vztah jako velmi intenzivní.

Foto: Profimedia.cz

Vztah byl prý intenzivní, ale nevydržel. Zpěvačka na něj nicméně nevzpomíná ve zlémFoto: Profimedia.cz

Prince (✝57)

Slavný hudebník se s tanečnicí Mayte Garcia (47) seznámil při práci. Jemu bylo při prvním setkání jedenatřicet a ona měla po oslavě šestnáctých narozenin. Krátce poté, co se potkali, prý Prince prohlásil, že tohle je jeho budoucí žena. Několik let měl být jejich vztah spíše na přátelské úrovni. V devatenácti letech ovšem zpěvák po Mayte chtěl, aby začala brát antikoncepci. V roce 1996 se stali manželi, ale rozvedli se v roce 2000. Přispěla k tomu i skutečnost, že jejich jediný syn zemřel šest dnů po porodu v důsledku genetického onemocnění.

Foto: Profimedia.cz

Smrt miminka dvojici odcizilaFoto: Profimedia.cz

Elvis Presley (✝42)

Mladičká Priscilla Ann Wagner (76) se s oblíbeným zpěvákem seznámila na večírku v Německu, když jí bylo čtrnáct let. Král rock 'n' rollu, který tehdy sloužil jako voják, byl o deset let starší. Ve své autobiografii později herečka prozradila, že se jí osm let dvořil, až nakonec podlehla. Svatba se konala v roce 1967, když jí bylo jedenadvacet let, a zanedlouho se jim narodila dcera Lisa Maria (53). V roce 1973 se pár rozvedl.

Foto: Profimedia.cz

Jako mladí byli velmi zamilovaní, ale manželství nevyšloFoto: Profimedia.cz

Fergie (46)

Nejsou to ovšem jen muži, kteří mají zkušenost s mladšími partnerkami. Občas je to i naopak. Americká zpěvačka kdysi dávno randila se zpěvákem Justinem Timberlakem (40). V té době jí bylo třiadvacet a jemu šestnáct. Fergie ovšem v rozhovoru uvedla, že nešlo o nijak vážný vztah, ale spíše o takové povyražení. Vyšli si spolu a trochu se muchlovali.

Foto: Profimedia.cz

U zpěváků šlo jen o krátkodobé povyraženíFoto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám