Hlavní obsah

O dvacet let starší ségra aneb Celebrity, které mají velké věkové rozdíly mezi dětmi

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Zatímco mezi některými sourozenci je věkový rozdíl jen pár let, mezi jinými může být i desetiletí a více. Rodiče, kteří mají děti hodně let od sebe, se najdou i mezi celebritami. Jejich důvody jsou různé, je mezi nimi i léčba neplodnosti.

Článek

Dva až tři roky, takový bývá nejčastěji věkový rozdíl mezi sourozenci, výjimkou ovšem nejsou i rozdíly mnohem a mnohem vyšší. Některé starší děti tak zaujímají v životě svých mladších sourozenců role druhých rodičů. V jiných případech se sourozenci moc často nevídají, protože nemají mnoho společného. Které celebrity mají mezi dětmi velké věkové rozdíly?

Liv Tyler (44)

Americká herečka se v posledních letech trochu stáhla a naplno se věnuje svým třem dětem. Nejstaršímu synovi Milovi je sedmnáct, prostřednímu Sailorovi sedm let a nejmladší dceři Lule je pět, což znamená, že mezi porodem prvního a zatím posledního potomka uběhlo dvanáct let. Herečka před lety v rozhovoru uvedla, že si děti nepořídila proto, aby je strkala chůvám a měla od nich klid. Proto se jim s partnerem maximálně věnují i na úkor toho, že kariéra šla trochu stranou.

Foto: Profimedia.cz

Herečka na procházce s nejmladším potomkem –⁠ dcerou LulouFoto: Profimedia.cz

Reese Witherspoon (46)

Mít děti s větším věkovým rozdílem skýtá určité výhody, o čemž promluvila například další americká herečka. Její nejstarší dceři Avě, která vypadá jako kopie své matky, je dvaadvacet let. Potom má ještě osmnáctiletého syna Deacona a devítiletého syna jménem Tennessee. Vzhledem k tomu, že mezi nejmladším a nejstarším potomkem je třináct let, Ava se o svého bratra i částečně starala. Herečka dokonce uvedla, že je tak trochu jako jeho druhá matka, a když byly Tennesseemu čtyři roky, dokonce své sestře popřál všechno nejlepší ke Dni matek, protože byl trochu zmatený.

Foto: Profimedia.cz

Dcera Ava je mamince velmi podobnáFoto: Profimedia.cz

Jan Kraus (68)

Moderátor a herec byl ve svém životě docela plodný. Dokonce si dlouho myslel, že má syny jen tři, ale před lety se k němu přihlásil nemanželský syn Marek Blažek (46), který je také nejstarším z bratrů. Kromě něj má moderátor ještě dvaačtyřicetiletého Davida, devětatřicetiletého Adama a s partnerkou Ivanou Chýlkovou (58) zplodili ještě nejmladšího Jáchyma (23). Lékař přitom herečce před lety řekl, že děti mít nemůže. Třiadvacet let, to už je pořádný věkový rozdíl mezi sourozenci. Mezi všemi však podle všeho panují přátelské vztahy, i když se asi moc často nevídají. Jáchym totiž studuje v zahraničí.

Foto: Profimedia.cz

Moderátor se svým nejmladším potomkem JáchymemFoto: Profimedia.cz

Nicole Kidman (54)

Americká herečka je maminkou čtyř dětí a klidně by měla i další, protože odjakživa toužila po velké rodině. Jenže její cesta k mateřství byla velmi trnitá. Dlouhá léta se léčila s neplodností a prodělala několik potratů. S Tomem Cruisem (59) se nakonec rozhodli pro adopci a domov u nich našli Isabella (29) a Connor (27). Se současným manželem hudebníkem Keithem Urbanem (54) se herečce konečně podařilo otěhotnět a odnosit dceru Sunday Rose (13), další dítě páru odnosila náhradní matka – šlo o dceru Faith Margaret (11). Mezi hereččiným nejmladším a nejstarším potomkem je osmnáct let. O svých adoptovaných dětech, které zůstaly po rozvodu s otcem a vybraly si scientologii, herečka moc nemluví a zřejmě se s nimi ani moc nevídá.

Foto: Profimedia.cz

Herečka s jednou ze svých vymodlených dcer Sunday RoseFoto: Profimedia.cz

Vendula Pizingerová (50)

Jaké to je otěhotnět a porodit ve věku, kdy se mnohé její vrstevnice stávají babičkami, si vyzkoušela ředitelka nadace Kapka naděje. Její prvorozená dcera Klára by letos oslavila už šestadvacáté narozeniny, ale bohužel v roce 2000 zemřela na leukémii. S Karlem Svobodou (✝68) měli následně syna Jakuba (17) a před necelými dvěma lety Vendula porodila potřetí dítě – syna, který dostal jméno Josef po tatínkovi Josefu Pizingerovi (34). Jak často se nevlastní sourozenci vídají není jasné, ale Kuba bude mít jako středoškolák zřejmě trochu jiné zájmy, než je péče o batole.

Foto: Profimedia.cz

Vendula se synem Jakubem před čtyřmi letyFoto: Profimedia.cz

Kris Jenner (66)

Zdá se, že soudržnost by mohli mnozí rodině Kardashianů a Jennerů leda tak závidět. Podnikatelka a televizní osobnost je matkou šesti dětí – Kourtney (43), Kim (41), Khloé (37), Roba (35), Kendall (26) a Kylie (24). Nejmladší a nejstarší od sebe tedy dělí osmnáct let, takže Kris měla nejspíš o hlídání postaráno, když byly její nejmladší dcery ještě malé. Přestože si mnohdy sourozenci vjedou pořádně do vlasů, brzy si to vyříkají a po bouřce následuje klid. Všichni se pohybují ve stejném odvětví a spojují je podobné zájmy.

Foto: Profimedia.cz

Se svými děti tráví Kris Jenner hodně času, protože s nimi i pracuje. Na fotce je s KimFoto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám