Hlavní obsah

Milenci podle zvěrokruhu. Štír sází na orální sex, Býk miluje delší předehry a Vodnář se rád dívá

Foto: Iuliia Fadeeva, Shutterstock.com

Hvězdy odhalí, co má v posteli rád!Foto: Iuliia Fadeeva, Shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Než se s vaším vyvoleným ponoříte do peřin, zjistěte, co vás čeká! Hvězdná znamení nepředurčují jen naši povahu, ale i to, zda vás muž dokáže pořádně uspokojit. Zda si rád hraje, anebo při milování myslí především na sebe.

Článek

Natrefit na skvělého milence je výhra v loterii, ale na čele to napsané nemá. Mnohé vám napoví znamení, pod kterým se narodil, protože určité vlastnosti zkrátka dostáváme do vínku. Takže pokud jste právě čerstvě zamilovaná nebo marně přemýšlíte, proč vám to v posteli neklape, z jeho erotického horoskopu mnohé pochopíte. Když totiž poznáte, jak na něj a co právě jeho rajcuje, máte šanci na mnohem intenzivnější milování plné úžasných orgasmů, které vás vystřelí ke hvězdám.

BERAN (21. 3. - 20. 4.)

Pro Berany je podstatná především fyzická přitažlivost, málokdy je jeho náklonnost hlubšího charakteru. Obdivuje všechno hezké, ale původní zapálení pro věc mu zpravidla dlouho nevydrží. Což se bohužel ve větší míře týká i žen. Má rád, když se jde na věc přímo, bez okolků, předehru považuje za zbytečné zdržování. V sexu je náruživý a většinou toho hodně naslibuje. Ale jen do chvíle, než dosáhne svého cíle. Dlouhé mazlení od něj nečekejte, stejně tak i podvolování, neboť má rád věci pod kontrolou a vést se moc nenechává.

Jak ho dostat? Drážděte pomalu jeho fantazii. Nedávejte mu všechno hned, nakrmte ho dávkovanými porcemi vzrušení v podobě milování na netradičních místech. To, co v posteli dokážete, mu klidně ukažte až trochu později. Experimentujte a buďte svolná k jeho přáním. Nechte ze sebe vyzařovat přirozenou ženskost a inteligenci, Beran si na to potrpí. Překvapujte ho iniciativou, ale ne v momentě, když svoji pozornost soustředí na důležitý úkol, mohla byste se dočkat odmítnutí.

BÝK (21. 4. - 21. 5.)

Je výtečný milenec, pro kterého je vaše nastartování výzvou a úkolem. Proto se vám bude při předehře náležitě věnovat tak, jak to máte ráda. On sám si čas před samotným stykem vychutnává. Musí mít ale klid, pohodlí a nenucenou atmosféru. Pokud má všeho dostatek, obdaruje vás dlouhotrvající rozkoší. Nenechte se však mýlit, že myslí jen na jedno. Muž Býk dobře ví, co je pro něj opravdu důležité, dokáže si plně užít každý centimetr vašeho těla. Uspokojení mu přináší už jen pouhé mazlení.

Jak ho dostat? Intimní atmosférou plnou vonných olejů, svíček, krajkového prádla a něžné konverzace. Volte vhodná slova při naznačování, co se vám od něj líbí a nelíbí. Mohl by se totiž urazit, neboť má občas pocit, že sám ví a umí všechno nejlépe. (Klidně ho ale přitom nechte). Strategie pomalejšího tempa svádění se vám vyplatí. Muž Býk má citlivou duši, i když se tak navenek nemusí tvářit.

Foto: oneinchpunch, Shutterstock.com

Muž Býk miluje luxus a rád si ho dopřává. Pokud ho chcete okouzlit, vezměte ho na romantický wellness víkend. Tomu neodoláFoto: oneinchpunch, Shutterstock.com

BLÍŽENEC (22. 5. - 21. 6.)

Potrpí si na milostné předehry, hodně rád se líbá a je vždy otevřený inovacím a nápadům, se kterými přijdete vy sama. Potřebuje velkou dávku inspirace a nových impulzů. Musí být se ženou naladěný na stejnou vlnu i po mentální stránce, jen tak podá uspokojivý sexuální výkon. Při ukojení myslí hodně na sebe. Vyvrcholení partnerky pro něj zase tak velkou roli nehraje, ale vzrušuje ho. Počítejte ale raději s tím, že nebude výjimkou, když si o orgasmus budete muset říct. Rád experimentuje a sní o nezvyklých praktikách.

Jak ho dostat? Jak ho začnete nudit - končíte. Musíte udržovat stálou hladinu napětí, vzrušení a jakési nejistoty, s čím že to přijdete zítra. Takže se nebojte zapojit fantazii, po večerech mu šeptejte, co byste s ním ráda dělala, a kochejte se tím, jak se mu líbí vám naslouchat. Občas se nebojte ho odmítnout, bude se tvářit uraženě, ale ve skutečnosti ho to ještě víc nažhaví. Miluje, když se na vás může dívat, takže při sexu určitě nezhasínejte a nechte ho, ať se kochá vaším tělem. A ta nejdůležitější věc, zbožňuje orální sex, tak mu ho dopřejte. Už nikdy neodejde.

RAK (22. 6. - 22. 7.)

Moc rád se mazlí a vede romantické řečičky. Bývá galantní, jemný a citlivý. Je takovým novodobým rytířem. Hodně sní, ale většinou své představy nedotáhne do konce, nemusíte se tedy obávat řečí o análním sexu a fistingu. Spíš ho jenom eroticky nabíjejí, dávají průchod neškodným fantaziím, což ničemu a nikomu neškodí. K vyvrcholení bude chtít dovést nejdřív vás, vlastní potřeby jsou u něj až na druhém místě, zkrátka ve všem zastává řád. Pokud vy sama milujete „nevinné“ mazlení, jste na správné adrese. Muž Rak vás jím zahrne ke spokojenosti obou.

Jak ho dostat? Navnaďte ho jemnými a nenásilnými náznaky smyslnosti. Pomůže vám v tom romantická večeře, tichá hudba, příjemná vůně a svíčky. Muž Rak preferuje něhu a obklopení se přírodou, takže si také nachystejte piknikový košík s dobrým vínem, deku a vyrazte na odlehlé místo vstříc jemnému milování za doprovodu ptačích sonát a hřejivých slunečních paprsků.

LEV (23. 7. - 22. 8.)

Hlavu vám zamotá něžnými slůvky a někdy až roztomile dětskou rozpustilostí. Pokud mu žena skutečně vyhovuje, dokáže být náruživým milencem. Potřebuje však stále slyšet chválu na své ego, touží být obdivován a ve středu všeho dění. Rád si hraje na učitele a bude vás chtít zasvětit do umění milování, což někdy považuje za svoji povinnost. Vaše potřeby sice vezme na vědomí, ale to bude asi tak vše. Pro dosažení vašeho uspokojení se budete muset nechat ovládat momentálními požadavky. Respektovat jeho vynalézavost, aby si přes opakované upozornění vůbec všiml, že vy máte o plnohodnotném sexu zcela jiné představy…

Jak ho dostat? Nabijte ho sluneční energií při milování v přírodě. Jako král všech zvířat k ní má vřelý vztah. Dávejte mu najevo své vzrušení vzdycháním a „ubezpečovacími“ slovy, jak moc po něm toužíte. To slyší obzvlášť rád. Vždy se chovejte jako dáma na úrovni a investujte do luxusního spodního prádla a parfému. Přepych ho vždy zaujme, má pro něj slabost, ostatně jako pro bohatství všeobecně. A nezapomínejte, že sex si rád dopřává pravidelně, takže buďte připravená kdykoli a kdekoli.

Foto: Dmytro Voinalovych, Shutterstock.com

Milování v přírodě je pro Lva naprosto přirozené a ani mu nebude vadit, pokud vás někdo při romantické chvilce zahlédne. Naopak ho to ještě víc vzrušíFoto: Dmytro Voinalovych, Shutterstock.com

PANNA (23. 8. - 22. 9.)

Muž Panna je v milostném životě velmi přizpůsobivý, chápavý a ohleduplný. Musí vám ovšem důvěřovat, aby ze sebe vydal všechno, co má na srdci a v mysli. Potrpí si na ženskou něhu a náklonnost. Líbání ani orální sex nejsou jeho nejsilnější disciplínou, ale styl a tempo styku nasadí takové, jaké si budete přát vy. Sama musíte přijít s iniciativou a ledabylým vyzývavým pohledem. Muž Panna je totiž lehce ovlivnitelný okolními vlivy, jako je stres, obavy či špatná nálada, a pak nemá na sex chuť. Pokud ho řádně nažhavíte, očekávejte vášnivou noc, ve které budete za hlavní hvězdu večera. Když už se do nálady dostane, bez ohledu na sousedy, zpravidla s ním postelové hrátky stojí za to.

Jak ho dostat? Jelikož je trošku ostýchavý a prchlivý, má rád milování v noci (nebo při ztlumeném světle). Také ho vzrušuje sledování erotiky u jiných. Proto mu pusťte lehce neslušný film a nechte si ledabyle spadnout dolů ramínko od podprsenky, jeho fantazie se postará o zbytek. Pozor, jasnými a okatými projevy chtíče u něho ničím nedosáhnete. Nesnáší u žen lacinou vulgárnost!

VÁHY

VÁHY (23. 9. - 23. 10.)

Muž Váha miluje harmonii ženského těla. Nejvíc vyhledává partnerky, které na sebe hodně dbají, voní a jsou od pohledu velmi sexy. A když jsou k tomu ještě inteligentní, je navždy ztracen. Při milování si většinou oblíbí jednu polohu, kterou pak praktikuje stále dokolečka. Změny moc rád nemá a ani s hračkami na něj nechoďte, je stará škola. Když ho ale správně navedete, dokáže být velmi pozorný a pečlivý milenec, pro kterého je vaše uspokojení cílem nejvyšším.

Jak ho dostat? Pohodlím, vkusným parfémem, přítmím a inteligencí. Rád cítí, že žena o sebe dbá, chce se jejím pěstěným vzhledem chlubit před kamarády. Předehra mu není cizí, proto na něj jděte zvolna. Působte velmi žensky - zdůrazněte na sobě to, co považujete za krásné, ladné křivky vašeho těla ho nenechají chladným. Jakmile se mu dostanete pod kalhoty, odstartujete vzrušující jízdu, kterou budete chtít brzy opakovat.

ŠTÍR (24. 10. - 22. 11.)

Milostné řádění u něj hraje velmi důležitou roli, vyhledává dlouhé a časté milování a miluje orální sex. Rád jej přijímá i praktikuje. Na ženu klade vysoké nároky - ve vztahu i v sexu. Preferuje dobrodružství, je však plný extrémů. Jednou vás drze pomiluje na pračce, i když vám v obýváku sedí návštěva. Jindy je krotký jako beránek, člověk by ho ani nepoznal. V sexuálních praktikách je někdy agresivní, ve své bujaré náladě by nejradši všechny existující vyzkoušel. Jestliže vás mistrovsky uspokojí, bude to samé očekávat od vás, je ovládán chtíčem a jinak to prostě neumí.

Jak ho dostat? Buďte trochu perverzní, ale žensky smyslná. Držte s ním krok. Oddejte se jeho požadavkům a nápadům, probuďte v sobě hravost, vymýšlejte stále nové praktiky a dobrodružství. Střídejte polohy a jděte přímo na věc, něha a romantika nejsou jeho oblíbené pojmy, ale když se opravdu zamiluje, snese vám modré z nebe. Včetně neuvěřitelně povznášejícího a silného orgasmu.

Foto: NDAB Creativity, Shutterstock.com

Pokud si chcete užít sex v „plné výbavě“ a lákají vás i méně obvyklé techniky, najděte si Štíra. Nebrání se vůbec ničemu a rád vyzkouší i lehké BDSMFoto: NDAB Creativity, Shutterstock.com

STŘELEC (23. 11. - 21. 12.)

Sex ovládá jeho život, rád se stává lovcem. Právě tato činnost ho velmi uspokojuje - vzrušení před bouří, adrenalin z honu. Ovšem někdy jen řeční, ale na činy nedojde, s tím je potřeba počítat. V sexu je impulzivní, někdy i hodně vášnivý. Předehru moc v oblibě nemá. Rád jde rovnou k věci, bez potřebné něhy a líbání, chce se dostat k meritu hned, aby neztrácel čas. Bude vás chtít dobýt okamžitě, zákoutí vašeho těla si neužije, protože ho moc nezajímají a ani je vlastně nepovažuje za důležité. Jde mu opravdu jen o samotný akt. Nevěru považuje za něco zcela lidského, přirozeného a běžného. Byl by nejradši, kdyby se oficiálně legalizovala, aby mohl beztrestně využívat toho, co mu život nabízí. Rád před svými věrnými kamarády rozebírá svoje sexuální zážitky, cítí se tak více zajímavý.

Jak ho dostat? Musíte ho převálcovat a být dravější než on. Zaměstnávejte neustále jeho fantazii, vymýšlejte a aktualizujte si sváděcí techniky. Hodně čtěte a vzdělávejte se, abyste rozluštila, o čem to bude příště mluvit, a mohla ho ve vědomostech trumfnout. Nesmíte ho nechat vychladnout ani na okamžik, nebo se začne poohlížet po jiné, vynalézavější a dravější milence. Udržíte-li ho ve střehu, začne vám plnit všechna přání. Ale na rovinu: Je to obtížné, dokáže to vyčerpat.

KOZOROH (22. 12. - 20. 1.)

V projevech lásky je tichý, skromný, nejradši má klasické milování. Závratné změny jsou mu proti srsti. Dá se říct, že má rád své „jisté“. Šlechtí ho, že nestřídá často partnerky, je praktický, sex není středem jeho vesmíru. Když už dojde na věc, projevuje se vášnivě, ač o sexu se ženou hodně přemýšlí, každý krok si musí ujasnit dopředu. Pokud po něm vyžadujete krásné milování, i vy se připravte, nejlépe už odpoledne, je potřeba se s ním psychicky sehrát. Nechte mu vzkaz v peněžence, napište erotickou zprávu, přibalte krajková tanga do pracovní tašky. Pak už máte vyhráno - neuspokojená neodejdete.

Jak ho dostat? Pochvalte mu jeho mužství, bez obalu mu povězte, co se vám v sexu s ním líbí. Kozoroh má rád otevřenost a upřímnost. Buďte mu oddanou a vášnivou milenkou připravenou kdykoliv se mu podvolit, když o to projeví zájem. Při předehře mu věnujte pohlazení a intenzitu polibků a stisků zvolna zvyšujte. Do ničeho ho netlačte, potřebuje si myslet, že spousta nápadů se zrodila v jeho hlavě, i když tomu ve skutečnosti tak není.

VODNÁŘ (21. 1. - 20. 2.)

K životu i lásce potřebuje neustálé vzrušení. Nejdřív přemýšlí, pak koná a je plný rozporů. Jeden den je vášnivý, druhý den zas chladný. Sex má rád, i když ho k němu provází delší cesta, počítejte s jeho romantičností. Abyste si ho získala, komunikujte s ním a ve všem ho chápejte, i kdyby to mělo být jen naoko. Až z něj opadne možná trochu hraná stydlivost, předvede vám pořádné rodeo. Pamatujte, že pro Vodnáře je velmi důležitá vizuální stránka. Proto se nejraději miluje za denního světla. Také rád experimentuje. Je dost možné, že s ním vyzkoušíte i polohu, o které jste dosud neměla ani tušení. Když je ve správném rozpoložení, dokáže v sobě probudit dravce.

Jak ho dostat? Buďte nápaditá, komunikativní a nenucená. Hlavně si jeho pozornost nežádejte násilím, protože byste docílila pouze nezájmu. Právě vaše předstíraná lhostejnost ho dokáže vyburcovat k činům. Také sledujte zprávy, mějte všeobecný přehled o dění ve světě - kultura, politika, dějiny… Ohromte ho svým intelektem, který ho tolik vzrušuje. Všechno okatě vulgární je mu proti srsti, proto experimentujte s rozvahou. Nicméně dráždivá slovíčka na škodu nebudou, nemusíte s nimi šetřit.

RYBY (21. 2. - 20. 3.)

Muž, jenž má výdrž a dokáže trpělivě čekat na vítězství. Zbožňuje mazlení, líbání a pronášení sladkých slovíček. Je vášnivý, smyslný a sex je velmi důležitou součástí jeho osobnosti. Rád vyzkouší nové věci, žene ho k tomu jeho fantazie. Pohraje si s vámi, nažhaví vás a celou pohltí - je prostě vynikajícím milencem. Vzrušení potřebuje k životu jako vodu. Klidně mějte nad ním navrch, ocení to, obdivuje totiž divošky, které se nestydí o sexu a věcech okolo něj otevřeně hovořit, proto mu bez obalu přiznejte, jakým způsobem doma masturbujete, a přizvěte ho na představení.

Jak ho dostat? Výzvou, smyslností a zároveň romantikou. Lehce průsvitná košilka na něj jistě zapůsobí, jeho fantazie nezná mezí, není tedy potřeba vyzývavějších prostředků. Pokud se přizná, že touží po striptýzu - zkuste mu ho splnit. Při milování ještě více zaboduje, když své společné hrátky nějak spojíte s vodou, protože ta mu dodává nekonečnou energii. Objednejte vířivku a chlazené šampaňské a užijte si nekonečně dlouhé erotické chvilky. Upozornění pod čarou. Speciálně muž Ryba se může milovat pořád, vaši případnou nechuť k sexu si tak může špatně vyložit.

Načítám