Hlavní obsah

Sexuální tříměsíční výzva: zpestříte si milostný život a naučíte se něco nového

Foto: fizkes, Shutterstock.com

Foto: fizkes, Shutterstock.com

Reklama

Aktualizováno

Léto se pomalu, ale jistě blíží. Užijte si ho na maximum, vystupte ze své komfortní zóny a přijměte tříměsíční sexuální výzvu. Nemáte co ztratit, jen nudný, rutinní sexuální život – pokud ho tedy máte. Jak na to podle sexpertky?

Článek

Výzvy mohou mít mnoho podob a tahle je trochu jiná. Připravila ji britská sexpertka Tracey Cox a jejím úkolem vrátit do milostného života víc zábavy a inspirace. Necháte se celé tři měsíce unášet na vlně rozkoše a poznávání? Pokud ano, udělejte tyhle věci!

1. týden

Zakažte si sex v ložnici. Milujte se, kde chcete, ale postel, ve které se mazlíte pravidelně, je tabu. Tohle omezení přidává na rozmanitosti a také vás zbaví zvyku myslet na sex, jen když jdete spát nebo vstáváte. Budete muset měnit nejen místo, ale také čas.

2. týden

Masturbujte jeden před druhým. Jestli se stydíte, zavřete oči, zakryjte je páskou, ztlumte světla… „Má to tolik výhod, že ani nevím, kde začít,“ popisuje Tracey Cox. Dozvíte se, jakou techniku partner preferuje, jak drží penis, v jaké poloze má pohodlí. A to ukážete i vy jemu. „Není to jen cvičení, které hodně vypovídá o vás samotných, ale zároveň i výborná předehra,“ dodává sexpertka.

Foto: Inside Creative House, Shutterstock.com

Máte pocit, že váš současný partner o vás musí nutně vědět všechno? Vzhůru do výzvy!Foto: Inside Creative House, Shutterstock.com

3. týden

Vyzkoušejte nové polohy pro orální sex. Klekněte na kolena a zahrajte si na submisiva... Ideální je, pokud je v místnosti zrcadlo nastavené tak, aby se milenec mohl na celou show dívat. Vzruší se jako nikdy! Aktivní a pasivní roli si pak vyměňte. Požádejte partnera, aby si lehl na záda, a něžně mu svůj rozkrok přitiskněte na ústa. Dělejte cokoli, jen ne to, čím se bavíte normálně!

4. týden

Zjistěte tajemství svého partnera. Tracey Cox tvrdí, že každý člověk má nějaké základní erotické téma, něco, co potřebuje vyjádřit, aby mohl podněcovat nebo cítit touhu. Něco, co ho nikdy nepřestane vzrušovat. Může to být sex na veřejnosti, nošení podpatků do postele, sledování porna při sexu, výprask... Podle sexpertky se nemáte bát a svěřit se partnerovi: „Pár, který tohle překoná, vykazuje velmi vysokou sexuální spokojenost.“

5. týden

Při každém třetím sexu hoďte rychlovku. Vytrhne vás to ze staré a unavené sexuální rutiny a je pravděpodobnější, že se přirozeně vzdáte své oblíbené ložnice. Bonusové body přidejte za možnost přistižení cizí osobou.

6. týden

Vyberte společně novou erotickou hračku. A hned jak balíček dorazí, vyzkoušejte ho. Erotická pomůcka vašim hrátkám dodá na šťavnatosti. (A nezapomeňte přikoupit i nějakou chlípnou deskovou či karetní hru pro dospělé, kterou využijete v osmém týdnu.)

7. týden

Celý týden spěte nazí. Jestli máte malé děti, které k vám chodí do postele bez ohlášení, možná tenhle krok budete muset přeskočit, ale jinak ho vezměte vážně. Pro váš sexuální život to udělá víc, než si myslíte: odhalené tělo partnery povzbuzuje, aby se navzájem dotýkali.

8. týden

Zahrajte si erotickou hru dle vlastního výběru. Párový twister, hrací karty inspirované kamasutrou... Ze široké nabídky si určitě vyberete! Mimochodem, pár, který si hraje, spolu podle sexpertky pravděpodobně i zůstane.

Foto: Roman Samborskyi, Shutterstock.com

Máte volno, prázdný byt k dispozici a jste odpočatí? Věnujte čas chlípným stolním hrám. Některé páry u toho budou mít místo sexu spíš záchvaty smíchu, ale i to se počítáFoto: Roman Samborskyi, Shutterstock.com

9. týden

Po sexu si navzájem řeknete tři věci, které se vám na partnerovi líbí. Každý rád slyší chválu a potřebuje potravu pro svoje sebevědomí…

10. týden

Pomilujte se v jinou denní dobu. Pokud se vždy milujete v noci, vrhněte se na sex ráno. Nebo obráceně. Také prožijte milování v pravé poledne. Možná překvapíte sami sebe!

11. týden

Řekněte ano něčemu, co byste normálně neudělali. Stačí jen jednou. Partner chce, abyste se oblékli jako klaun a cucali mu palec u nohy? V případě, že s tím nemáte problém, dopřejte mu to. A vyslovte svoje přání – na revanš.

12. týden

Nabízejte sex bez námahy. Jeden z vás si lehne a nemusí dělat vůbec nic, jen si užívat. Druhý den se vyměňte. Všichni jsme někdy sobečtí, ale málokdy nám to bez úhony projde. Teď je vhodná příležitost. Bavte se.

Reklama

Načítám