Hlavní obsah

Svůdnější na počkání: zrcadlete ho, používejte rtěnku a smějte se

Foto: FXQuadro, Shutterstock.com

Foto: FXQuadro, Shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kdo by nechtěl působit na ostatní atraktivně, přitažlivě a sexy? Ženy po staletí používají různé triky, aby zaujaly a fascinovaly své okolí. A co vy? Znáte snadné způsoby, díky kterým můžete být okamžitě svůdnější?

Článek

Věřte nebo ne, ale smyslnost se dá naučit. Zdají se vám celebrity na červeném koberci neobyčejně svůdné a máte dojem, že se jim nemůžete rovnat? Nezapomínejte, že jsou to normální ženy, které mají na pomoc armádu stylistů a pomocníků, kteří o ně pečují, a to včetně expertů na veřejné vystupování.

Žádný učený z nebe určitě nespadl a i vy můžete být jako VIP. Tedy pokud se budete řídit jednoduchými tipy irského sexuálního kouče Seana Jamesona. Co podle něj dělá z žen sexy svůdnice?

1. Usmívejte se

Když s někým mluvíte, ukažte mu, že víte, jak se dobře bavit. Je to pravděpodobně jeden z nejprostších způsobů, jak muže zaujmout okamžitě a rafinovaně. Díky úsměvu působíte lákavěji a přístupněji. Jen dejte pozor, aby nepůsobil falešně a hraně. Upřímný smích je v tomto případě nejlepší.

2. Zvýrazněte si rty

Rty mohou být jednou z nejsvůdnějších částí těla. „Muži si rtů všímají ze všeho nejdříve,“ popisuje sexuální kouč, s nímž souhlasí i britská sexpertka Tracey Cox. Ta říká, že rty zbarvené dočervena (ideálně zvýrazněné i leskem) pánům svým tvarem připomínají vulvu, proto jsou jimi tak fascinováni. Pečujte o ně a zvýrazňujte je – jsou nástrojem svádění.

Foto: Vikacita, Shutterstock.com

Rudé rty jsou svůdná klasika, ale některé muže příliš nalíčená ústa odpuzují a dávají přednost zdravému objemu a leskuFoto: Vikacita, Shutterstock.com

3. Oblékejte se líbivě

Chcete-li být svůdnější, naučte se oblékat takové kousky, které lichotí vaší postavě a zdůrazňují tělesné partie, kterých si ceníte. Sean Jameson doporučuje vybrat si krátké rukávy, pokud máte vytvarované paže, či prodloužit nohy pomocí podpatků, jež zároveň tvarují hýždě. „Pokud je máte na sobě, vyklene se vaše zadnice v průměru o 25 procent,“ hlásá Tracey Cox.

4. Používejte jméno jako zbraň

Vyslovení jména osoby, s níž se poprvé setkáte, působí magicky hned ze dvou důvodů. Zaprvé, snadněji si ho zapamatujete, zadruhé, je to další neuvěřitelně jednoduchá, ale často přehlížená technika koketování. Lidé rádi slyší svá jména a vždy se na to chytí, ať už jsou svobodní, nebo roky zadaní.

5. Navazujte fyzický kontakt

Sean Jameson je muž, který ví, co s ním dělá přítomnost ženy a její ochota k fyzickému kontaktu. „Vždy, když na někoho zatoužíte udělat dojem, dotkněte se jeho ruky, když vám podává sklenici vody či svetr. Dotýkat se ho je životně důležité, ihned o vás začne fantazírovat,“ popisuje expert s tím, že jakmile s vámi někdo zahajuje „náhodný“ fyzický kontakt, je nanejvýš pravděpodobné, že má zájem.

Foto: Olenka-zmiuchka, Shutterstock.com

Dotyk lehký jako dech stačí... Jestli se mu ale nelíbíte, možná mu to moc příjemné nebudeFoto: Olenka-zmiuchka, Shutterstock.com

6. Napodobujte ho

Napodobování pohybů druhého je nejupřímnější metoda lichocení. Proto se naučte zrcadlit. Ten naproti vám zvedl paži? Za pár vteřin udělejte to samé. Naklonil hlavu na jednu stranu? Až se na vás zadívá, opičte se po něm. Vyvoláte akci a reakci, do podvědomí této osoby se zapíšete jako někdo, kdo k němu chová sympatie. A hned pro něj začněte být zajímavější i svůdnější.

7. Neklopte oči

Při pohledu z očí do očí se uvolňuje dopamin – hormon štěstí a neřesti. Navazuje se na jednotlivé receptory v mozku a ovlivňuje celkový pocit pohody. Muži se rádi dívají ženám do očí, tak toho využijte. Nahoďte udičku a nechte je nahlédnout do svého nitra, ve kterém se ukrývá vášeň. Pamatujte, že ačkoliv ne každá žena má sebevědomí jako raperka Lizzo (33), ale když si budete věřit, zvládnete cokoli.

Související témata:

Načítám