Hlavní obsah

Tady něco nehraje! Tihle slavní snad objevili elixír mládí

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Geny, péče o pleť nebo kouzla a čáry či krev panen? Jak je možné, že někteří lidé na svůj věk vypadají, a některým hádáte o deset let méně? Tihle slavní se téměř nezměnili a není to tím, že by měli věrnostní kartičku u plastického chirurga.

Článek

Ve filmech a seriálech nebo na koncertních pódiích je vídáte už dlouhé roky. A zatímco do některých se zub času zakousne leckdy předčasně, jiní jako by nestárli. Mají mladistvé kukuče a vedle svých dětí vypadají jako starší sourozenci.

Paul Rudd byl zvolen nejvíc sexy mužem v pravidelné anketě časopisu People a my si nemůžeme pomoct, ale od dob, kdy mu Phoebe v seriálu Přátelé  (1994–2004) řekla ano, se moc nezměnil. Kdo jsou další šťastlivci?

Paul Rudd (52)

Nejvíc sexy muž světa podle časopisu People vypadá jako vysokoškolák, a přitom je padesátník. Manžel seriálové Phoebe a představitel Ant-Mana z avengerské filmové série porazil v anketě sympatické krasavce, jako jsou například Penn Badgley (35) nebo Jason Sudeikis (46). A protože v souvislosti s ním filmoví fanoušci často řeší, jak vypadá mladě, vysloužil si přezdívku hollywoodský Benjamin Button (podle filmu Podivuhodný případ Benjamina Buttona z roku 2008). On sám řekl, že nemá žádný originální recept, ale že se mimo jiné vyhýbá sluníčku.

Foto: Profimedia.cz

Paul Rudd na filmové premiéře Poznáš, až to přijde (2010) a Krotitelé duchů: Odkaz (2021)Foto: Profimedia.cz

Pharrell Williams (48)

Populární zpěvák, úspěšný producent a mnohonásobný držitel cen Grammy se pravidelně umísťuje v anketách o nejvíc sexy muže. I u něj se neustále řeší, jak je možné, že vypadá roky stejně. Dokonce se ho před pár lety otevřeně zeptali, zda není upír. Vtipně odpověděl, že krev opravdu není jeho oblíbený drink, ale svůj trik na mladistvý vzhled má: čištění pleti. Nedá dopustit na produkty doporučené mu dermatoložkou (to mu zase doporučila modelka Naomi Campbell, 51), peeling a pitný režim. Ano, výsledkem používání peelingových (exfoliačních) produktů je, že se v podstatě svléká z kůže, ale stojí to za to.

Foto: Profimedia.cz

Za chvíli mu bude padesát, ale evidentně přišel na to, jak nestárnoutFoto: Profimedia.cz

Reese Witherspoon (45)

Když na svůj istagramový účet vloží fotku s dcerou Avou (22), mají fanoušci problém je rozeznat. Představitelka filmové pravé blondýnky (ke které se po letech opět vrátila a vy se můžete těšit na třetí díl) vypadá jako maturantka. Hvězda seriálu Sedmilhářky (2017–2019) nebo The Morning Show (2019–2021) už roky prakticky nemění vzhled jižanské krásky, který jí sedí. Mimo to je ale pověstná svým zdravým životním stylem: udržuje se v kondici, jí hodně zelených potravin, vyhýbá se pohybu na sluníčku, pije hodně tekutin a na péči o sebe sama si vždy najde čas.

Foto: Profimedia.cz

Ve hře Najdi deset rozdílů mezi Reese v roce 2010 a 2021 jsme neuspěli. Má jiné šaty, trochu jiný účes a dvě vrásky, to je tak všechnoFoto: Profimedia.cz

Mila Kunis (38) & Ashton Kutcher (43)

Tohle je páreček k pohledání. Poznali se při natáčení seriálu Zlatá sedmdesátá (1998–2006), když jim teprve táhlo na dvacet, chvíli kolem sebe kroužili, pak se na pár let vzdálili, a nakonec se zamilovali, založili rodinu a... vzhledově se téměř nezměnili. Hvězda filmů Černá labuť (2010) nebo Matky na tahu (2016) vypadá i s dětmi po boku jako jejich mladá chůva. A její muž, který zářil v seriálech Dva a půl chlapa (2003–2015) nebo Ranč (2016–2020), zrovna tak. V poslední době se o nich mluvilo v souvislosti s hygienou, patří totiž k lidem, co se nemyjí každý den, aby neoslabovali přirozenou obranyschopnost pokožky. A lékaři s nimi souhlasí.

Foto: Profimedia.cz

Na veřejnosti se spolu objevují málo a je pak velmi snadné snímky zaměnit. V tomto případě by fotka vlevo měla být z roku 2013 a vpravo letošní, ale kdo ví...Foto: Profimedia.cz

Michelle Williams (41) & Busy Philipps (42) 

Herečky, které se proslavily seriálem Dawsonův svět (1998–2003) a staly se nejlepšími kamarádkami, se evidentně o recept na věčné mládí dělí. Vysoká blondýnka s největším hollywoodským úsměvem svůj komediální talent potvrdila i v dalších seriálech, např. v Město žen (2009–2015), její kamarádka a vdova po herci Heathu Ledgerovi (†28) získala v minulém roce Zlatý glóbus za film Fosse/Verdon. Na červeném koberci bývají často k vidění právě spolu a fanoušci tak mají srovnání. Ne, ty dvě se skoro nezměnily, Michelle jen občas experimentuje s účesy. Obě vsází na přirozenost a velmi se jim to vyplácí.

Foto: Profimedia.cz

Michelle (vlevo) měla v roce 2011 jiný odstín vlasů a v roce 2020 šly dámy do výrazně barevnějších a mladistvějších barev outfitu. Jinak jsou to stále Jen a Audrey z populárního seriáluFoto: Profimedia.cz

Reklama

Související témata:

Načítám