Hlavní obsah

Nejlepší cviky na krásná ramena a štíhlé paže nejen pro začátečníky. Tohle zvládnete i doma!

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Seriál cvičení pro začátečníky pokračuje. Dnes se můžete inspirovat sérií pěti cviků zaměřených na horní polovinu těla. Chcete pevné tricepsy a bicepsy i krásná ramena? Pusťte se do cvičení!

Článek

Ruce obecně nepatří mezi oblíbené partie, které by ženy rády posilovaly. Nicméně není dobré cvičit jen jednu partii, i když je z vašeho pohledu nejproblémovější, proto se pusťte i do paží. Získáte tak navíc celkově vzpřímenější postoj a rovná ramena.

A protože se jedná o cvičení pro začátečníky, chybějí tu klasické kliky: nejdřív totiž musíte sílu trochu vybudovat. Začnete s jednoduchými tricepsovými kliky s rukama za zády. K dalším cvikům potřebujete činky – a stačí i PET lahve s vodou. Trenérka Kristýna Soukupová vám ve videu ukáže, jak na jejich správné provedení!

Cviky na ruce

  1. Tricepsové kliky -
  2. Dlaně do trojúhelníku -
  3. Činky nad hlavu -
  4. Činky za hlavu -
  5. Kruh kolem těla -

Jak často a co cvičit, abyste zhubli

Pohyb je při hubnutí vaším velkým spojencem! Zjistěte, jak často při hubnutí cvičit. Hubnout se dá nejen ve fitku, ale i během, chůzí či plaváním. Mrkněte na nejlepší videa pro cvičení nejen na hubnutí doma!

Reklama

Související témata:

Načítám