Hlavní obsah

Tarotoskop na červenec

Foto: Look Studio, Shutterstock.com

Foto: Look Studio, Shutterstock.com

Reklama

Červenec znamená prázdniny, i když se člověka školní volno už dávno netýká. Co přinesou sluneční paprsky a pohodovější atmosféra do vašeho života? To vám prozradí výklad tarotových karet pro všechna znamení horoskopu.

Článek

Červencový úplněk proběhne 24. ve znamení Vodnáře a to znamená, že si máte dát pozor na achilovky a vůbec na šlachy a svaly na nohou: nepřetěžujte je, protahujte se a choďte opatrně. Letní měsíce jsou pro sport a turistiku jako dělané, ale v období kolem úplňku je zapotřebí extra opatrnost. Znamení Vodnáře vyostří také vaši touhu po svobodě a odpočinku a nejspíš vás to potáhne z práce pryč aspoň na menší dovolenou. Jestli můžete, poddejte se tomu a opravdu si odpočiňte, prospěje vám to.

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Vztahy – 10 mečů: Poslední týdny ukázaly mnoho problémů, které potichu bublají ve vztazích s vašimi nejbližšími. Postavte se jim čelem a vyřešte je, i když to roztříští několikery růžové brýle.

Zdraví – Královna pentaklů: Ukažte svou vyzrálost, a jestli vás trápí nějaký zdravotní problém, řešení neodkládejte. Zaměřte se i na úpravu jídelníčku, najděte rovnováhu mezi zdravím a rozmazlováním.

Práce – Král mečů: Čeká vás práce náročná zejména mentálně, budete muset prokázat schopnost zhodnotit svůj výkon a podat zpětnou vazbu. Ukažte svůj přehled a předvídavost, buďte připraveni.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Vztahy – 9 mečů: Škodíte sami sobě, kladete si za vinu neúspěchy na poli vztahů a mučíte se tím, že hledáte problémy i tam, kde nejsou. Odpusťte si, usmiřte se sami se sebou, jinak se nehnete z místa.

Zdraví – Král mečů: Myslete na svoje duševní zdraví a posilujte mozek – křížovky, sudoku nebo třeba rébusy se postarají o to, že vám to bude pořád skvěle myslet. Tímto směrem zaměřte i doplňky stravy.

Práce – 8 mečů: Máte pocit, že stále čelíte nesmyslným zákazům a příkazům, které si někdo jen tak zbůhdarma vymýšlí. Jako byste neměli pravomoci. To vás frustruje, ale je třeba ještě chvíli vydržet.

Foto: bbernard, Shutterstock.com

Před Berany i Býky leží náročné období v práci či v podnikání. Sice je čekají rozdílné problémy, ale obě znamení budou muset něco vydržet a předvéstFoto: bbernard, Shutterstock.com

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Vztahy – 4 pentakly: Jste velmi opatrní, nechcete riskovat a toužíte po stabilitě, bojíte se osamělosti. Na partnera máte někdy až nepřiměřené nároky, tak pozor! Ale ani přílišná zdrženlivost nikam nevede.

Zdraví – 4 meče: Někdy je potřeba vypnout a dopřát tělu čas na zotavenou. Vyležte to, co vás trápí, doopravdy se vyléčte a nezkoušejte to nějak obejít nebo přechodit – tentokrát to nevyjde.

Práce – Velekněz: Na obzoru je problém, s nímž si sami neporadíte. Spolkněte svou hrdost a najděte si někoho, kdo vám pomůže. Není to slabost, naopak ukážete, že umíte zhodnotit svoje dovednosti.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Vztahy – 5 holí: Čekají vás konflikty, soutěžení a měření sil v rámci několika vašich důležitých vztahů. Nečekejte žádné tragédie, ale spíš vymezování hranic a vyjasňování, co jednu či druhou stranu trápí.

Zdraví – 9 pentaklů: Nemusíte si dělat starosti, karty stojí při vás. Budete zdraví jako řípa, žádný mráček se na obloze nerýsuje, tak jen zbytečně neriskujte v horku a užívejte krásné dny.

Práce – Milenci: Stojí před vámi rozhodování a bude potřeba na to jít diplomaticky. Vaším úkolem bude vybalancovat výsledek tak, aby nikoho vyloženě nerozzlobil. Hledejte kompromisy a smír.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Vztahy – Velekněžka: Nastavte senzory a vnímejte lidi kolem sebe: co říkají, co si přejí, co jim vadí. S empatií nejdál dojdete. Snažte se pochopit druhé, když se vám otevřou, a uchovávejte jejich tajemství.

Zdraví – 7 mečů: Snažíte se zatlouct do země zdravotní problémy, které se hlásí o slovo. Nedělejte to, ony stejně dřív nebo později vylezou na povrch. Postavte se jim čelem a řešte je rozumně a včas.

Práce – 7 pentaklů: Čekejte průtahy a zdržování, vše se potáhne mnohem déle, než jste čekali, jak už to v době dovolených bývá. Bude to zkrátka jedna velká zkouška trpělivosti, připravte si nervy z oceli.

Foto: FotoCuisinette, Shutterstock.com

Raky čeká vyjasňování ve vztazích a Lvi by si měli najít čas a chvíli poslouchat, co jim druzí říkají, a vnímat, jak se cítíFoto: FotoCuisinette, Shutterstock.com

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Vztahy – 9 pohárů: Máte pocit spokojenosti a nasycení, užíváte si klidné štěstí, po kterém všichni touží. Čerpejte z něj radost i do zásoby do budoucna, taková harmonie a klid málokdy vydrží dlouho.

Zdraví – Rytíř pentaklů: Zapracujte na imunitě, otužujte se, meditujte. Zvyšte přísun vitaminů a cvičte, zkrátka pro sebe něco dělejte. Doktoři pomůžou, až když je problém, vy mu předcházejte.

Práce – Císař: Udělejte si v pracovních věcech pořádek. Dejte svým dnům pevnou strukturu a řád, všechno si rozplánujte. Pak vás čeká produktivita, věci vám půjdou od ruky, že se nebudete stačit divit.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Vztahy – Páže holí: Pociťujete optimismus a novou naději. Něco se rýsuje a mohlo by to pro vás být velmi přínosné a obohacující, tak se nebojte a vrhněte se do nového přátelství či vztahu po hlavě.

Zdraví – 2 pentakly: Začne se projevovat to, jak na svém zdraví pracujete: jestli pro sebe něco děláte, bude to změna pomalá, ale pozitivní. Pokud však na zdraví kašlete, věci vezmou opačný směr.

Práce – Král pentaklů: Práce bude hrát v tomto měsíci první housle a bude potřeba jí podřídit mnoho ostatních věcí a investovat čas i energii. Zaměstnavatel na vás spoléhá, tak ho nezklamejte.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Vztahy – Rytíř holí: Setkáte se s někým, kvůli komu málem ztratíte hlavu a zatoužíte po bláznivém románku. K této osobě se ale váže až přehnané drama a klid vám nepřinese. Zachovejte si odstup.

Zdraví – 6 mečů: Prospěla by vám cesta k moři nebo do přírody, na které by si ulevily vaše nervy. Nakopne vás to správným směrem a psychicky se vám velmi uleví, stres vás teď příliš zpomaluje.

Práce – Velekněžka: Dejte na intuici a řiďte se vnitřním hlasem. Zaměřte se na sebevzdělávání, posune vás významně kupředu. Teď jsou všichni zbrzdění dovolenými, vy investujte do sebe.

Foto: Antonio Guillem, Shutterstock.com

Panny by měly začít meditovat a Štírům prospěje cesta k moři. Každý potřebuje vypnout a dopřát si chvíli kliduFoto: Antonio Guillem, Shutterstock.com

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Vztahy – 4 pentakly: Budete velmi opatrní, nechce se vám riskovat a bojíte se samoty. Neduste drahou polovičku přílišnou organizovaností a nalajnovaností všeho, to nikoho dlouho nebaví.

Zdraví – Páže holí: Karta naznačuje problém se zády, takže se protahujte a opatrně cvičte. Kromě toho vás nejspíš čeká horečka, ale nenechte se polekat, půjde o rychlou jednodenní záležitost.

Práce – Ďábel: Jste v pokušení něco ošidit, abyste mohli minimalizovat úsilí a přitom maximalizovat výsledek. Vrátí se vám to, zapomeňte na lži a prostě zamakejte, žádné zázračné řešení není.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Vztahy – Kolo štěstí: Náhoda je vaše slovo tohoto měsíce. Možná vám někoho ze života vezme, ale třeba vám někoho nového přivede do cesty. Buďte připraveni na vše, mějte srdce i mysl otevřené.

Zdraví – Luna: Než se začnete starat o druhé, postarejte se o sebe. Zvolte si nějaký způsob duševní hygieny a nenechte na sebe věci tolik dopadat. Najděte si terapeuta, žádost o pomoc není slabost.

Práce – Rytíř pohárů: V práci převládne velmi pohodová a uvolněná atmosféra bez stresu, nikdo se nebude přepínat a nikdo se nikam přehnaně nepožene. Užívejte si relativní klid, dokud trvá.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vztahy – 9 mečů: Nezatěžujte se problémy, které jste nezpůsobili. Vyčítáte si i rozhodnutí jiných, ale takhle ke vztahům přistupovat nelze. Mezi lidmi to není vždycky hezké – ale vše není jen vaše chyba.

Zdraví – 3 pentakly: Tato karta značí kožní potíže, tedy se pečlivě mažte krémem s UV filtrem, stejně tak pozor na hmyzí bodnutí, klíšťata i alergeny. Zkrátka opatrně na pokožku, je teď citlivá.

Práce – 5 holí: Čeká vás tvrdě konkurenční prostředí a boj o místo. Napněte síly, tento měsíc bude opravdu důležitý, tak se nedržte zpátky a ukažte světu všechno, co ve vás je. Odpočinete si jindy.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Vztahy – 2 pentakly: Pozor na přehnanou vrtkavost. Pohráváte si s více možnostmi, tak aby vám nakonec neprotekly mezi prsty. Najděte stabilní bod a odpíchněte se, nebo budete dál stát na místě.

Zdraví – 5 pohárů: Budete se muset vyrovnat s psychickými problémy v podobě depresí nebo úzkostí. Vyhledejte pomoc, neodkládejte to. Od duševního zdraví se odvíjí všechno ostatní, nepodceňujte ho.

Práce – Rytíř mečů: Na pracovišti se objeví „nová krev“, někdo plný nápadů, kdo půjde trochu proti vám: konflikty budou na denním pořádku. Je to pro vás ale vítaný růst a příležitost pohnout se vpřed.

Reklama

Načítám