Hlavní obsah

Vlasové proměny slavných v roce 2022: Lepší, nebo šlápli vedle? Morávková, Kuchařová i Lambora

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Vlasy bývají často předmětem experimentů, kterých se není třeba bát. I když zvolíte střih, který vám moc nesedne, hříva zase doroste. V letošním roce se ke změně účesů odhodlaly mnohé celebrity. Co myslíte, vypadaly lépe před, nebo po?

Článek

Krátké, delší, s ofinou nebo bez. Následující slavné dámy a pánové se letos rozhodli ke změně účesu. Nicolas Cage (58) překvapil růžovou hlavou a Taťána Kuchařová (34) odstřihla s vlasy i nevydařené manželství.

Markéta Děrgelová (35)

Českou herečku jsme v minulosti mohli vídat s delšími kudrnatými vlasy. Na konci léta se ovšem rozhodla uskutečnit svůj dávný sen a vlasy si nechala radikálně zkrátit svým dlouholetým kadeřníkem Michalem Zapomělem (45), který se stará o účesy nejedné celebrity. Na hlavě herečce vytvořil šik rozcuch a ona po proměně zářila spokojeností.

Foto: Profimedia.cz

Česká herečka si nechala vlasy opravdu výrazně zkrátitFoto: Profimedia.cz

Dana Morávková (51)

Českou herečku vídáme už léta ve stejném účesu. Před nedávnem i ona přistoupila ke změně, i když ne tak radikální. Hnědá barva i délka asi do půli zad jí zůstaly, nechala si ovšem střihnout ofinu. Z její hlavy to ale nebylo, herečka prozradila, že to bylo kvůli nové roli. Prý si ji zřejmě nechá, protože skvěle zakryje vrásky a nemusí chodit na botox.

Foto: Profimedia.cz

Ofina Daně Morávkové moc sluší. Co říkáte?Foto: Profimedia.cz

Taťána Kuchařová (34)

Šmikla to i česká modelka. Ne tedy ofinu, ale délku. V mikádu se ukázala letos v květnu a prozradila, že důvodem byla práce. Pro focení kampaně na Mallorce se prý hodil svěží look. Vzhledem k tomu, že to bylo v době, kdy se rozebíral její rozvod s Ondřejem Brzobohatým (39), uvedla, že odstřihává nejenom vlasy a že změna vizáže tak trochu souvisela s celkovou změnou v jejím životě.

Foto: Profimedia.cz

Česká modelka vypadá skvěle v obou účesechFoto: Profimedia.cz

Marek Lambora (27)

V seriálu Slunečná (2020–2022) ho mohli diváci vídat s jeho pověstnou patkou dozadu. Už letos v květnu ovšem herec přemýšlel o změně. Kvůli práci ale nemohl nějakou dobu experimentovat, a tak k tomu došlo až v červenci. Patku poslal do věčných lovišť a vlasy si nechal zkrátit. Výsledkem je účes à la vrabčí hnízdo, který hercova maminka okomentovala slovy: na rošťáka.

Foto: Profimedia.cz

Lamborova patka už je minulostíFoto: Profimedia.cz

Nicolas Cage (58)

Americký herec rozhodně není z těch, kteří by se svým vzhledem nějak zásadně experimentovali. Svoje fanoušky ale letos v srpnu šokoval, protože byl v obchodě v Las Vegas viděn s vlasy obarvenými na výraznou tmavě růžovou. Není jasné, jestli se pro takto výstřední barvu rozhodl sám, anebo musel barvení podstoupit kvůli roli.

Foto: Tsuni-USA - Shutterstock.com, Profimedia.cz

S růžovým čírem se herec opravdu odvázalFoto: Tsuni-USA - Shutterstock.com, Profimedia.cz

Halle Berry (56)

Americká herečka už měla na hlavě ledasco. V tomto ohledu svou image ráda a často mění. Mimo jiné nosila zvlněné kadeře po ramena, měla krátký pixie střih, patku a další. Stranou se nedržela ani s barvami. Mohli jsme na ní vidět platinovou i zrzavé odlesky. A letos se dokonce předvedla ve fialové. Ta už je teď minulostí a herečka má zpět svou platinovou patku.

Foto: Tinseltown - Shutterstock.com, Profimedia.cz

Herečka mění účesy velmi častoFoto: Tinseltown - Shutterstock.com, Profimedia.cz

Kristen Stewart (32)

Nebojí se toho ani americká herečka, která si zahrála princeznu Dianu (✝36) ve snímku Spencer (2021). Zatímco v něm vystupovala jako uhlazená dáma, v soukromí je tak trochu rebelka, což dává najevo i svým vzhledem. V minulosti měla vlasy ostříhané i na ježka a některé její vlasové kreace vypadaly, jako by si je snad vytvořila doma tupými nůžkami. V tomto duchu se nesl i účes, v němž se ukázala na přehlídce Chanel v říjnu. Říká se mu vlčí pixie.

Foto: Tinseltown - Shutterstock.com, Profimedia.cz

Vlevo dáma, vpravo rebelkaFoto: Tinseltown - Shutterstock.com, Profimedia.cz

Reklama

Načítám