Hlavní obsah

Běžné chyby, které v posteli dělá skoro každá žena

Foto: LightField Studios, Shutterstock.com

Foto: LightField Studios, Shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Z dobrého ještě lepší? Milování se nikdy nestane prvotřídním zážitkem, když se budete stále dokola dopouštět stejných chyb. Čemu byste se měly vyhnout, aby byl partner spokojený?

Článek

Fyzický akt je spojením těl dvou lidí, tedy aspoň většinou. Každý z nich do sexu něco přináší, a proto to v posteli funguje – za ideálního stavu. Máte do toho daleko? Sex začal skřípat? Jestli se poznáváte v těchto čtyřech přešlapech, tak se ani není čemu divit!

1. Nejste pružná milenka

On se chce milovat obden, vy jednou týdně. Prima. Kompromis se dá najít vždycky. Partner s vyšší sexuální potřebou by se měl přizpůsobit tomu, kdo sex tolik nevyžaduje. Rychlejší zpomalí, zatímco pomalejší mírně přidá do kroku. Sex se tak odehraje dvakrát týdně a všichni jsou spokojení. Podobně to ale funguje i v jiných oblastech milostného života. Aby partnerství a milenecké vztahy fungovaly na jedničku, neměla by být ochota sprosté slovo.

Váš muž přišel s tím, že by strašně, ale opravdu strašně rád vyzkoušel anální sex, což se vám příčí? Pošlete ho do háje, ale fantazii v něm stejně neutlučete. Možná jeho zájem o danou praktiku ještě víc vzroste. Vždy tedy zvažte, zda není lepší mu aspoň v náznacích vyjít vstříc. Do ničeho, co sama nechcete, se nenuťte. Nikdy. Spíš zařiďte, aby se vlk nažral a koza zůstala celá. Partner může ztopořeným penisem klouzat mezi vašimi naolejovanými půlkami, aniž by vstoupil do temnějších míst. Bingo!

2. Máte zaslepené oči

Tentokrát páska přes oči nepředstavuje vítané zpestření sexu. Jde o to, že máte úzké zaměření, všímáte si stejných oblastí partnerova těla, opakujete se v chování a býváte monotónní. K milenci přijdete, dvakrát ho políbíte, pošimráte v rozkroku a už mu rozepínáte kalhoty. V pondělí i v pátek to samé. Nic kromě genitálií neexistuje. Jak předvídatelné a nezábavné! Hlavní chod je pro vás důležitější než předkrm.

Probuďte se, pořádně otevřete oči a začněte být kreativnější, hravější a zvídavější. Rozdíl mezi postelovým amatérem a profesionálem je v zapálení pro věc. To nadšení z prozkoumávání různých postupů, technik a erotogenních zón je vzrušující. A taky nikdy neomrzí.

Foto: Kaspars Grinvalds, Shutterstock.com

I když dvě třetiny českých žen nedosahují pokaždé orgasmu, přesto by se měly snažit co nejlépe uspokojit muže. Nebo je to trochu jinak?Foto: Kaspars Grinvalds, Shutterstock.com

3. Všechno necháváte na partnerovi

No jo, tak jsi mě ukecal. Lehnete si na záda, dáte nohy od sebe a v duchu viktoriánské éry „zavřete oči a myslíte na Anglii“. Partner má všechno ve své režii. Což o to, jistě ho baví být predátorem, který dobývá, ale i on občas potřebuje jiný stimul. Vzdát se zodpovědnosti, neřešit, že jeho noha tlačí proti té vaší, máte vlasy přiskřípnuté pod rukou, taky je těžký a vy kvůli jeho hmotnosti nemůžete moc dýchat, nehledě na to, že chcete orgasmus, tak by se měl víc snažit…

Ačkoli se říká, že v multitaskingu vynikají jen ženy, opak je pravdou. V posteli to žádný chlap nemá jednoduché. Skutečně toho zvládá hodně, tak mu někdy ulevte, začněte ho svádět a provokovat. Až mu vyskočíte do klína a předvedete pořádnou jízdu, připomenete mu, proč jste královnou jeho postele zrovna vy.

4. Nevěnujete pozornost dohrám

Fyzické napětí a vzrušení opadává, přichází romantická chvíle, kdy jeden druhého můžete pohladit a schoulit se mu v náruči. Leckdy stačí pouhý polibek jako stvrzenka, že milování bylo hezké a uspokojivé. Jenže vy, jakmile partner vyvrcholí, utíkáte na toaletu a následně do sprchy. Taky chyba. I muži milují dohru, tedy která posiluje pouto mezi milenci a vytváří příležitost pro párové zklidnění a relaxaci. Myslete na to, že když se kdokoli z vás ihned po pohlavním styku zvedne a odejde, případně se přetočí na bok a „nastaví záda“, magický moment skončí. Není to škoda?

Načítám