Hlavní obsah

Tarotoskop na listopad: Raci se dočkají zrady od blízké duše, Kozorozi zažijí lásku na první pohled

Foto: New Africa, Shutterstock.com

Foto: New Africa, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Podzim se kolem nás řítí neúprosnou rychlostí a už je tady téměř listopad. Co pro vás jedenáctý měsíc v roce chystá a co přinese vašem znamení? Podívejte se na výklad tarotových karet.

Článek

Osmého listopadu nás čeká úplněk ve znamení Býka a s ním i zvýšená tvrdohlavost a neústupnost. Pokud budete mít pocit, že jsou všichni kolem vás úplně tupí a jen vy máte pravdu, pak si vzpomeňte na úplněk a trošku dupněte na brzdu: stejný pocit totiž budou mít pravděpodobně skoro všichni. Ze zdravotního hlediska pozor na krk a hlasivky, nastydnutí nebude nic příjemného a bude hrozit angínou! Co dalšího listopadové plískanice chystají pro vaše znamení?

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Vztahy – Král mečů: Je čas rozhodování, pravá chvíle si ujasnit, co vlastně chcete, co vám vyhovuje a co naopak ne. Pokud jste s něčím dlouhodobě nespokojeni a už víte, jak to řešit, prostě to teď udělejte, i když to není snadné.

Zdraví – 9 holí: Dlouho odkládáte nějaké vyšetření, ze kterého máte strach? Ukažte, že je ve vás síla, zachovejte se rozumně a prostě do toho skočte po hlavě. Uvědomte si, že čím dřív možný problém začnete řešit, tím lépe.

Práce – 3 pentakly: Potřebujete v tom, co děláte, vidět nějaký smysl, jinak hrnec vaší trpělivosti brzy přeteče. Pátrejte a hledejte to, co vás baví, najděte si svou cestu, která vás bude naplňovat.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Vztahy – Síla: Prožíváte období intenzivní spokojenosti, jste připraveni zdolat všechny výzvy, které vám život předloží, cítíte nekončící energii a nadšení. Užívejte si tenhle okamžik, kdy máte pocit, že zvládnete všechno na světě.

Zdraví – 6 mečů: Ujasněte si priority. Nemůžete dlouhodobě dělat všechno, a pokud se o sebe nezačnete starat a budete stále jen dávat a dávat, brzy to bude mít na vaše zdraví negativní dopad. Naučte se i přijímat.

Práce – 6 pentaklů: Tady se teď naopak rozdat můžete – to, co teď investujete do své kariéry, se vám bohatě vrátí. Budete mít vynikající výsledky a úspěch ve všem, na co sáhnete. A protože jsou jak vztahy, tak práce v pořádku, zaměřte se na řešení problémů v ostatních částech života.

Foto: Goksi, Shutterstock.com

Býky čeká ve vztazích krásné období, zato Berani stojí před těžkým rozhodovánímFoto: Goksi, Shutterstock.com

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Vztahy – 10 mečů: Právě teď je pro vás někdo ve vašem blízkém okolí vyloženě nezdravý, dalo by se možná říct, že se jedná o toxický vztah. Může jít o drahou polovičku, někoho z rodiny i o kamaráda. Zamyslete se, jistě ho odhalíte – a pak se s ním rozlučte.

Zdraví – Věž: V listopadu vám možná hrozí hospitalizace, která tuto kartu často provází. Kromě toho značí také problémy s cévami, vysoký tlak a vůbec choroby spjaté s kardiovaskulární soustavou.

Práce – Poustevník: Kariéra teď pro vás nehraje prim, přece jen je to „jenom práce“. Soustřeďte se na to, co je pro vás nyní důležité, na talíři toho budete mít víc než dost. Na ambice bude čas zase jindy.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Vztahy – 3 meče: Listopad pro vás po stránce vztahů nebude ideální, čeká vás mnoho konfliktů a rozepří, mnohdy zbytečných – jen z podráždění. Někdo, na koho se spoléháte, vás zradí tak, že mu už asi nedokážete odpustit.

Zdraví – 8 pohárů: Příliš se soustředíte na negativitu a na to, co se nedaří, a to může ovlivňovat vaše psychické zdraví a stabilitu. Tato karta naznačuje problémy spojené s úzkostí a depresemi. Nemějte strach požádat o pomoc odborníky.

Práce – 8 pentaklů: Pořádně se připoutejte, čeká vás velká jízda. Vynaložte všechno, co v sobě máte, zapojte své organizační dovednosti, připravte si tabulky a rozpisy a jděte do toho po hlavě. Vyplatí se to!

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Vztahy – Luna: Karta záhad a tajemství – někdo z blízkých před vámi něco skrývá, snaží se cosi utajit, a záleží jen na vás, zda budete vyzvídat. Dejte přitom pozor: co zjistíte, vás možná vůbec nepotěší. Nezapomeňte, že každý má právo na soukromí.

Zdraví – Velekněžka: Tato karta reprezentuje problémy spojené s hormonální nerovnováhou a výkyvy. Naznačuje, že byste svému zdraví měli během listopadu věnovat zvýšenou pozornost.

Práce – 3 pentakly: Klíčem k úspěchu pro vás nyní bude spolupráce – je potřeba naučit se delegovat úkoly, vytvořit si kolem sebe tým, na který se můžete spolehnout a u něhož víte, že práce bude odvedena včas a dobře.

Foto: NDAB Creativity, Shutterstock.com

Raky i Lvy čeká v práci vzrušení a víc úkolů, ale bude to jen k dobrémuFoto: NDAB Creativity, Shutterstock.com

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Vztahy – Eso pohárů: Jasná karta nové lásky a zamilovanosti, toho, že vám někdo padne do oka. Užijte si všechny krásné pocity a růžové brýle, máloco člověka povzbudí a nakopne tolik jako začínající láska.

Zdraví – Císařovna: Neumíte říkat ne, a ještě vás vaše perfekcionistická povaha nutí k dokonalosti. To na vás vyvíjí enormní stres, který nemůžete dlouho vydržet. Zaměřte se na celkové ozdravení vašeho životního stylu.

Práce – 6 mečů: V oblasti kariéry vás čekají změny: může jít o přestup jinam nebo třeba jen přemístění kanceláří. Přistupujte ke změnám s otevřenou myslí, budou se vám tak snadněji snášet.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Vztahy – 10 pentaklů: Libujete si v síti vztahů, kterou jste si kolem sebe vytvořili. Obklopili jste se jedinci, kteří vás dovedou podpořit za každé situace, což vás naplňuje hlubokou vděčností. Nebojte se o ně opřít.

Zdraví – 7 mečů: Vaše okolí vás stresuje a vyvíjí na vás enormní tlak, což v listopadu povede k velmi nekvalitnímu spánku a s ním spjatou únavou a sklony k depresi a melancholii. Zkuste kompenzovat únavu relaxem.

Práce – Rytíř pohárů: Na pracovišti vás dlouhodobě něco trápí a tíží – a je čas s tím něco udělat. Řekněte pěkně od srdce, co vás trápí. Jinak vás to stejně dostane. Vaše upřímnost je možná to, co je ve vaší práci právě teď potřeba.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Vztahy – 2 poháry: Ideální karta naplněného a hlubokého vztahu – a je jedno, jestli se vztahuje k partnerovi či kamarádovi. Hýčkejte si ty, kdo naplňují vaše srdce štěstím, a ukazujte jim, že vám na nich také záleží.

Zdraví – Císař: Karta ukazuje na problémy spjaté se svaly a oběhovou soustavou. Zaveďte do denní rutiny cvičení, které vám rozproudí krev a s potížemi pomůže. Celkově to povznese váš zdravotní stav na daleko vyšší úroveň.

Práce – Vůz: Čeká vás ohromné odhodlání a zápal pro věc, v listopadu budete mít neobvyklý drajv a energie na rozdávání. Využijte to do poslední kapky!

Foto: Olesya Kuznetsova, Shutterstock.com

Panny i Váhy by měly zapracovat na svém životním stylu a vnést do života trochu víc zdravého pohybuFoto: Olesya Kuznetsova, Shutterstock.com

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Vztahy – Císařovna: Toto je karta, která často ohlašuje těhotenství. Kromě toho ale může znamenat celkově se rozrůstající rodinu i v přeneseném smyslu slova: okruh vašich nejbližších se pravděpodobně rozroste.

Zdraví – Hvězda: Sice možná ještě nepřijde námraza a kluziště na ulicích, přesto vám hrozí úrazy nohou, zejména kotníků. Dívejte se, kam šlapete, ať podzim neskončíte s nohou v sádře.

Práce – 10 pentaklů: Nebojte se o své vědomosti a znalosti podělit i s ostatními. Není to tak, že uspět může jen jeden. Sdílený úspěch bude možná daleko větší, než kdybyste si všechno sobecky syslili jen pro sebe.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Vztahy – Eso holí: Věříte na lásku na první pohled? Jste-li zrovna sami, právě ta vás nejspíš čeká, pokud před ní nezavřete oči. Zadaní nově nahlédnou na svůj vztah, dodají mu energii a posunou ho novým směrem.

Zdraví – Slunce: Sychravo vám nedělá dobře na duši, vzbuzuje ve vás chmurné nálady – a možná i nedostatek vitaminu D. Jestli si nemůžete naordinovat cestu za sluncem, dopřejte si aspoň vitaminy, které potřebujete.

Práce – 10 pentaklů: Daří se vám velmi dobře, jste spokojení s tím, kde jste a co děláte. Jedná se o kartu harmonie a klidu, která naznačuje, abyste si užívali poklidnou jízdu a přitom nesundávali nohu z plynu.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vztahy – 9 pohárů: Vše je v pořádku, máte pocit spokojenosti a nasycení, užíváte si přesně to klidné štěstí, po kterém všichni touží. Čerpejte z něj radost i do zásoby, harmonie a klid málokdy vydrží navždy.

Zdraví – 2 poháry: Karta smíření, v tomto kontextu také léčení. Buď se s tím, co vás trápí, vyrovnáte a přijmete věci takové, jaké jsou, nebo se vám podaří z potíží, které vás dlouhodobě pronásledují a sužují, úplně vyléčit.

Práce – 2 hole: Čeká vás vzdělávání, budete na sobě muset zapracovat a dozvědět se něco nového, posunout se. Také jde o kartu služebních cest a výletů do terénu, odkud si přivezete nejednu zkušenost.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Vztahy – 10 holí: Ve vztazích se nutíte do situací, které vám nejsou vlastní ani příjemné. Přestaňte se tolik přizpůsobovat, naslouchejte sami sobě a netlačte se tam, kde vám není dobře.

Zdraví – 4 meče: Potřebujete si odpočinout a je nutné, abyste tuto potřebu konečně přestali ignorovat, jinak to špatně dopadne. Zásoby energie nejsou bezedné a dobít úplně „vytlučené“ baterky je dost náročný úkol.

Práce – Eso pentaklů: Objeví se skvělé příležitostí, které mohou být vaše, pokud najdete odvahu po nich skočit. Tak ji najděte, kouká z toho pro vás něco pěkného, ať už mluvíme o zvýšení platu, povýšení nebo posunutí k práci, o které jste vždy snili.

Co vás čeká každý den? Hvězdy nelžou, proto se podívejte na svůj horoskop!

Reklama

Načítám