Hlavní obsah

Tarotoskop na březen: Lvy čeká měsíc vášně, Střelci budou mít zdraví jako na houpačce

Foto: LenaLavr, Shutterstock.com

Foto: LenaLavr, Shutterstock.com

Reklama

Nejkratší měsíc roku únor je skoro u konce a na dveře už klepe březen a s ním i blížící se jaro. Vlije vám do žil novou energii? Přinese sílu? To vám prozradí tarotové karty.

Článek

Březnový úplněk 18. 3. zasvítí na obloze ve znamení Panny. Co to znamená? Přecitlivělost na chaos a nepořádek. Všichni zatoužíme po tom, aby bylo jasně dáno, co a jak se bude dít, aby existoval jasný plán s dalšími kroky a postupy. Zkuste se ve dnech kolem tohoto úplňku nikde nezdržet a nechodit pozdě, neměnit rozhodnutí na poslední chvíli. Ušetříte si tak spoustu konfliktů s ostatními. Po zdravotní stránce dávejte pozor zejména na trávicí soustavu od žaludku až po střeva. Probiotika jsou vaším přítelem a žádné přecpávání. Co přinese následující měsíc vašemu znamení?

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Vztahy – 10 mečů: Bohužel v březnu prožijete něco velmi bolestivého, konec vztahu, který pro vás hodně znamenal. Nebojte se ztrátu oplakat a procítit, otřese s vámi a jen díky tomu, že své emoce prožijete, budete moci jít dál.

Zdraví – 9 pohárů: Zaklepejte na dřevo, březen bude alespoň v této oblasti bezproblémový. I díky předchozí péči jste jako rybička a vaše zdravotní potíže budou minimální. Vychutnávejte si přicházející jaro v plné síle.

Práce – 3 hole: Všechno vypadá velmi příznivě, máte pevnou pozici, místo, které vás podrží. Můžete se spolehnout, že navzdory čemukoli pracovně nehrozí žádné tragédie, pouze jistota, tahle záchranná síť funguje.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Vztahy – Mág: Prokazujte druhým ve vztazích, na kterých vám záleží, víc úcty – to je kvalitní základ, na kterém je možné dále budovat a vztahy rozvíjet. Zapracujte na prohloubení a zkvalitnění pout, která máte.

Zdraví – 9 pentaklů: Nemusíte si dělat starosti, karty stojí při vás. Budete zdraví jako řípa, žádný mráček se na obloze nerýsuje. Stejně ale nezapomínejte na vitaminy a pravidelný pohyb, prevence nikdy není dostatek.

Práce – 3 poháry: Pracovní kolektiv, ve kterém se nacházíte, vám velmi sedí, rozumíte si. Jedete na jedné vlně, podobně přemýšlíte a užíváte si dobré časy, tak si to zapamatujte, až přijdou ty horší.

Foto: Jacob Lund, Shutterstock.com

Berani i Býci budou v březnu v práci ve svém živluFoto: Jacob Lund, Shutterstock.com

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Vztahy – Slunce: Čeká vás nový začátek – ať už to je obnovený vztah s někým z minulosti, nový romantický vztah nebo napravený konflikt v rodině. Samá pozitiva, máte se na co těšit, tak si chvíle štěstí užívejte.

Zdraví – 4 meče: Někdy je potřeba vypnout a dopřát tělu čas na zotavenou, vy musíte zvolnit právě teď. Vyležte to, co vás trápí, doopravdy se vylečte a nezkoušejte to nějak obejít a přechodit, tentokrát to nevyjde.

Práce – 3 pentakly: Utvrdíte se v tom, že pilná práce nese svoje ovoce. Vaše snaha se vám teď vrátí, úspěšně uzavřete kapitolu a sklidíte pochvaly. A budete mít prostor pustit se s vervou zase do něčeho nového.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Vztahy – Velekněžka: Přišel čas upozadit ego a začít poslouchat ostatní. S empatií nejdál dojdete, a to vy, Raci, umíte. Snažte se druhé pochopit, když se vám otevřou, a uchovávejte jejich tajemství. Důvěra je klíčová.

Zdraví – Věž: Příliš se přetěžujete, fyzicky i duševně, chcete od sebe zkrátka moc. Riskujete, tlačíte sami sebe do extrémní situace. Změňte životosprávu a celkové chování ke svému tělu, než bude pozdě. Mějte se rádi.

Práce – Eso holí: Sršíte byznysovými nápady, jste plní energie po utlumenější zimě a načerpali jste síly na další rozvoj a pokrok. Chopte se příležitosti a realizujte se, začněte něco nového.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Vztahy – Síla: Nic vás nezastaví, a pokud po někom zatoužíte, prostě uděláte první krok – vždyť jste Lvi. Březen se ponese ve znamení vášně a odhodlání, kdy si zkrátka půjdete za svým a zkusíte své šance.

Zdraví – 8 mečů: Zdravotním obtížím se nevyhnete ani vy. Bohužel se můžete neporazitelně cítit, ale ve skutečnosti to není pravda. Nesnažte se předstírat, že se vám nic neděje. Zpomalte, než se vám to vymstí.

Práce – Milenci: Před vámi stojí rozhodování – ale bude potřeba na to jít diplomaticky. Vaším úkolem bude vybalancovat výsledek tak, aby nikoho vyloženě nerozzlobil. Hledejte kompromisy a smír, zahrajte si na diplomata.

Foto: adriaticfoto, Shutterstock.com

Březen je ideální čas pro Lvy udělat první krok k seznámeníFoto: adriaticfoto, Shutterstock.com

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Vztahy – Eso holí: Věříte na lásku na první pohled? Pokud jste zrovna single, právě ta vás nejspíš čeká, když před ní nezavřete oči. Zadaní nově nahlédnou na svůj vztah, dodají mu energii a nakopnou ho novým směrem.

Zdraví – Mírnost: Jak praví název karty, držte se zkrátka a zmírněte všechny škodlivé zlozvyky, odlehčete zátěž, kterou na své tělo vyvíjíte. Buďte na sebe také mírní, pečujte o svou fyzickou stránku i mysl, zaslouží si to.

Práce – 2 meče: Sužují vás pochyby, které vás bohužel zdržují a vážou na jedno místo. Zbavte se „syndromu podvodníka“, vy přece víte, co dělat, jste na svém místě z nějakého důvodu. Rozhodnutí musí padnout a je jen na vás!

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Vztahy – Královna pentaklů: Zapracujte na svém romantickém vztahu, dokažte svou věrnost a stálost, váš partner či partnerka ji teď potřebují. Udržujte dobrou náladu a buďte spolehliví, ať se o vás můžou opřít, vrátí se vám to.

Zdraví – 5 pentaklů: Nebudeme si nic nalhávat, nejste zrovna fit a zadýcháte se i při dobíhání tramvaje. Je čas to změnit a zapracovat na sobě, abyste se vyhnuli horším zdravotním potížím, které už číhají za rohem.

Práce – Královna holí: Na pracovišti se schyluje ke komunikačním problémům, které bude mít na svědomí příliš panovačná a dominantní osoba, která si uzurpuje až moc prostoru. Snažte se věci vyřešit v klidu, ale nebojte se stát za svým.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Vztahy – Páže mečů: Hrozí vám poměrně zbytečné konflikty a hádky způsobené celkovou napružeností a tlakem okolností. Myslete na to a vědomě se kroťte, ať se zbytečně nerozdmýchávají nikam nevedoucí spory.

Zdraví – Královna pentaklů: Zdravotní potíže často odkládáte tak dlouho, až vám přerostou přes hlavu. Ukažte svou dospělost, objednejte se na preventivní prohlídky a začnete řešit to, co vás pálí.

Práce – Císař: Udělejte si ve věcech pořádek. Dejte svým dnům nějakou strukturu a řád, všechno si rozplánujte a hlavně se svého plánu držte. Žádná rozlítanost, buďte organizovaní a produktivní a na cestě k úspěchu.

Foto: Stock-Asso, Shutterstock.com

Preventivní prohlídku u praktického lékaře hradí dospělému člověku pojišťovny každé dva roky. Kdy jste na ní byli naposledy, Štíři?Foto: Stock-Asso, Shutterstock.com

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Vztahy – 10 pentaklů: V březnu se uchýlíte hlavně ke své rodině a k času strávenému s vašimi nejbližšími, na těch nyní záleží. Pokud však chcete ve svých vztazích udělat nějakou zásadnější změnu, teď je ta správná chvíle, kdy se do ní pustit.

Zdraví – 2 hole: S vaším zdravím to bude trochu jako na houpačce, jeden den se budete cítit skvěle, druhý už tolik ne. Teď není čas na velké sportovní výkony, ale na posílení organismu. Zapracujte na imunitě i posílení středu těla.

Práce – Páže holí: Do cesty se vám připlete zajímavý návrh, který ve vás vyvolá nadšení. Projevte odvahu i svůj upřímný zájem a pusťte se do díla, energie a nadšení jsou vždycky dobrým hnacím motorem a motivací.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Vztahy – Rytíř holí: Jakkoli je vám většinou flirtování dost cizí, v březnu potkáte někoho, kdo vám pořádně zamotá hlavu – a zvlášť proto, že na to nejste zvyklí, byste snadno mohli učinit chybu. Pobavte se, ale pozor, nic vážného z toho nekouká.

Zdraví – Král mečů: Myslete na svoje duševní zdraví a posilujte mozek – křížovky, sudoku nebo třeba rébusy se postarají o to, že vám to bude pořád skvěle pálit. Tímto směrem zaměřte i doplňky stravy.

Práce – Blázen: Otevřou se vám nové možnosti, skočte do nich spontánně, rovnýma nohama, ačkoli vám to není přirozené. Nebojte se být trochu nekonvenční či jiní, příležitosti na nikoho nečekají. Tak si nedělejte přílišné starosti a hurá do toho. Překonejte se.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vztahy – Král mečů: Došli jste k přesvědčení, že je načase jednat a na poli vztahů rozseknout něco, co vás dlouhodobě trápí. Myšlenky už máte dávno utříděné, teď je ta pravá chvíle se podle toho zachovat. Nebuďte však necitelní.

Zdraví – Luna: Než se začnete starat o druhé, postarejte se o sebe. Je potřeba, abyste najeli na nějaký způsob duševní hygieny a nenechali na sebe věci tolik dopadat. Řešte svoje problémy s psychologem, koučem či terapeutem, není na tom nic divného.

Práce – Poustevník: Máte pocit, že se vy a vaše kariéra vydáváte jinými cestami, že nevíte, co a jak, kudy dál. Dejte si chvíli pohov. Vyčistěte si hlavu, všechno si srovnejte. Nikam se netlačte, okamžik zastavení zkrátka potřebujete.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Vztahy – 3 poháry: Březen pro vás bude měsícem přátelství a posilování vztahů – mimo ty milostné. Máte kolem sebe skupinu lidí, o které se můžete opřít, znovu si to potvrdíte a zažijete s přáteli mnoho hezkých chvil. Važte si toho.

Zdraví – 2 pentakly: Tato karta znamená určité oslabení, v tomto případě tedy zejména imunity. Nejspíš vás čeká nějaká viróza či chřipka. Možná vám jen tělo hlásí, že na ně příliš tlačíte a měli byste si dát pohov.

Práce – 6 mečů: V práci vás čekají změny – nové místo nebo třeba jen fyzické stěhování do nových kanceláří. Zbavte se obav, jde jen o narušení vaší komfortní zóny, ne o žádnou krizi ani tragédii. Stačí zatnout zuby.

Reklama

Načítám