Hlavní obsah

Tarotoskop na srpen: koho čeká románek a koho povýšení?

Foto: Dima Aslanian, Shutterstock.com

Foto: Dima Aslanian, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Srpen se blíží a s ním tu je i další tarotová předpověď pro všechna znamení zvěrokruhu. Kdy nás čeká úplněk a co to znamená pro zdraví? A co vztahy, je tu šance na pravou lásku? Přečtěte si, na co se těšit a kde si dát naopak pozor.

Článek

Srpnový úplněk ve znamení Vodnáře rozsvítí oblohu 22. 8. a po fyzické stránce bude rizikový hlavně pro vaše kotníky. Kolem něj vynechte větší túry, protože by se mohlo stát, že budete nějakou dobu hopkat s podvrtnutým kotníkem o berlích. Kromě toho podpoří tento úplněk sobecké tendence, lidé budou mít sklony k tomu, aby na druhé brali menší ohledy a cpali vpřed své zájmy. Myslete na to a vědomě se snažte o ohleduplnost. Co přinese srpen vašemu znamení v oblasti vztahů, práce a zdraví?

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Vztahy – Luna: V jednom z vašich důležitých vztahů se objevila přetvářka, kterou je potřeba prohlédnout, abyste mohli pokračovat vpřed. Zbavte se nejistoty a klamu, bez iluzí se vám bude žít lépe.

Zdraví – Síla: Silnější a zdravější kartu si v této oblasti lze sotva představit – jste zdraví jako řípa, pokud se o vás nějaké nemoci pokusí, se zlou se potážou. Vy máte tuhý kořínek a nic si na vás nepřijde.

Práce – 10 mečů: Na pracovním poli vás nečeká nic příznivého, naopak, srpen bude velmi turbulentní. Předpověď karet vám neslibuje příliš mnoho životních jistot, buďte připraveni na všechno a mějte rezervy.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Vztahy – královna pohárů: Citově se nacházíte na velmi dobrém, bezpečném místě. Obklopili jste se lidmi, kterým na vás záleží, starají se o vás a vy o ně. Držte si je u sebe, tahle podpůrná síť je nedocenitelná.

Zdraví – Ďábel: Do cvičení a péče o vlastní kondici se vám tenhle měsíc moc nechce, protože co se stane, když jeden měsíc vynecháte… nenechte se zlákat! Jak jednou vypadnete z rutiny, bude o dost těžší se do ní vrátit.

Práce – Hvězda: V poslední době jste v práci trochu tápali, začíná se však blýskat na lepší časy. Konečně se zase budete cítit dobře a oplývat nadšením a zápalem. Práce vás bude opět naplňovat.

Foto: UfaBizPhoto, Shutterstock.com

Býci, nenechte se zlákat tím, že o prázdninách se cvičit nemusí. Snadno tak vypadnete z rutiny a návrat bude boletFoto: UfaBizPhoto, Shutterstock.com

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Vztahy – král holí: Někdo vás v tomto měsíci okouzlí a naprosto vám vezme dech. Pozor ale, tahle osoba přes vlastní ego nevidí. A ačkoli se bude zdát, že je tu jen pro vás a vaše dobro, nenechte se oklamat.

Zdraví – Svět: Dopadnou na vás stesky spojené se stárnutím. Zapomeňte na to, není proč si dělat vrásky, stárnutí je zkrátka přirozeným procesem a vy ho musíte přijmout. Nestresujte se kvůli tomu příliš.

Práce – Eso pentaklů: Život vám předhodí do cesty nové šance a je jen na vás, zda je zvládnete využít. Impulzů a nápadů je kolem i ve vaší hlavě dost, tak naberte síly a hurá do toho. Může se to vyplatit.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Vztahy – 7 pohárů: Kolem vás se v této chvíli rýsuje vícero potenciálních nápadníků či nápadnic, máte to rozehráno na více frontách. Nehoňte se za iluzí dokonalosti, je to skutečně jen iluze. Volte srdcem, to bude vědět.

Zdraví – 2 poháry: Tato karta předpovídá problémy s trávicí soustavou – snad jste to přehnali s přecpáváním nebo přílišným ochutnáváním dovolenkových dobrot. Odlehčete jídelníček a brzy vám bude lépe.

Práce – 9 mečů: V následujících dnech se moc nevyspíte, čeká na vás kopec stresu a bohužel i problémů, které bude třeba vyřešit a napravit. Snažte se zachovat chladnou hlavu, jinak se začnou chyby a katastrofy řetězit.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Vztahy – Rytíř holí: Setkáte se s někým, kvůli komu úplně ztratíte hlavu a zatoužíte po divokém, žhavém románku. Mějte však na paměti, že se k téhle osobě váže až přehnané drama a klid vám rozhodně nepřinese.

Zdraví – 5 holí: Vaše zdraví bohužel utrpí a čeká vás výzva, se kterou se budete muset popasovat a vynaložit veškeré síly. Nevzdávejte to, zachovejte optimismus a energii, brzy budete jako rybička.

Práce – 3 pentakly: Pracujete pilně a odhodlaně a výsledky se začínají sice pomalu, ale jistě dostavovat. Získané znalosti a kvalifikace vám přinesou odměnu, pochvalu či povýšení, jen tak dál!

Foto: Harbucks, Shutterstock.com

Lvy čeká vášnivý románek, s ním ale také chvíle dramat a turbulencíFoto: Harbucks, Shutterstock.com

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Vztahy – Kolo štěstí: Stát se může vlastně cokoli. Věci se budou vyvíjet naprosto nepředvídatelně. Kolo štěstí je kartou náhody a osudu. Možná vám někoho ze života vezme, ale možná vám taky někoho nového přivede do cesty.

Zdraví – Vůz: Pokud nyní napnete všechny síly, povede se vám něco změnit – klidně i zdravotní problém či zlozvyk, co vás dlouhodobě trápí. Teď je ta správná chvíle na sobě zapracovat, tak zajděte i k tomu odkládanému zubaři.

Práce – Páže holí: Do cesty se vám připlete zajímavý návrh, který ve vás vyvolá nadšení. Projevte odvahu i svůj upřímný zájem a pusťte se do díla, mohlo by předurčovat úspěchy klidně na celý další kvartál.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Vztahy – 4 pentakly: Ve všem jste velmi opatrní, dlouho zvažujete, nechce se vám riskovat a toužíte po stabilitě, bojíte se opuštěnosti. Neduste svou drahou polovičku svými nároky, mohli byste ji odehnat, což rozhodně nechcete.

Zdraví – 4 hole: Dlouhodobější potíže, které vás v poslední době provázejí, se konečně dají na ústup a vy pocítíte neskutečnou úlevu a uvolnění. Žádné nové zdravotní problémy zatím nejsou v dohledu.

Práce – 9 pentaklů: Srpen pro vás bude měsícem peněz a velkých výdělků. Dopřejte si klidně krásnou dovolenou, máte na to a zasloužíte si ji. Materiálně vám zkrátka nebude chybět vůbec nic.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Vztahy – Mírnost: Vaše vztahy budou v neobvyklé rovnováze a harmonii, užijte si tohle období, kdy nikdo tzv. „neprudí“. Dělejte kompromisy, pokud je to třeba, přizpůsobení není projevem slabosti, ale naopak dospělosti.

Zdraví – Velekněžka: Dbejte na prevenci a ochranu zdraví, ať konec prázdnin překonáte bez úhony. Zaměřte se i na psychiku – neuzavírejte se v sobě, ve své hlavě, tam jsou problémy vždycky horší než na denním světle. Prosba o pomoc není slabost.

Práce – 4 poháry: Jste nespokojení, máte pocit, že vaše práce nikam nevede a nic vám nepřináší. Necítíte se naplněně. Může se však stát, že na obzoru se rýsuje šance – jen vy ji ještě nevidíte. Potlačte rozladěnost a nejprve situaci zhodnoťte bez emocí.

Foto: Stokkete, Shutterstock.com

Štíři, nebojte se, změna k lepšímu je za rohem, jen vy ji ještě nevidíte. Zůstaňte ale ve střehu!Foto: Stokkete, Shutterstock.com

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Vztahy – Hvězda: Vaše vztahy se dlouhodobě vyvíjí velmi příznivě a tento stav bude nadále pokračovat. Máte dobré vyhlídky a na obzoru není nic, co by je mělo v dohledné době jakkoli narušit, užívejte si klidnou plavbu.

Zdraví – 3 pentakly: Tato karta značí kožní potíže, dejte tedy pozor na to, ať se pečlivě mažete na sluníčku, rizikový může být i hmyz, klíšťata a taky alergeny. Zkrátka opatrně na pokožku, je citlivá.

Práce – 2 meče: Sužují vás pochyby, které vás bohužel zdržují a vážou na jedno místo. Zbavte se „syndromu podvodníka“, vy přece víte, co dělat, to není žádné předstírání. Rozhodnutí musí padnout a je jen na vás!

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Vztahy – 2 hole: Karta konfliktu, která znamená, že vaše vztahy nebudou v tomto měsíci žádnou pohádkou, bohužel. Musíte učinit rozhodnutí, do kterého se vám nechce. Rozsekněte to, uleví se vám!

Zdraví – Královna pentaklů: Ukažte, že jste skutečně dospělí, a pokud vás něco zdravotně trápí, neodkládejte to – řešte problémy, když nastanou. Zaměřte se taky nad úpravou jídelníčku, najděte balanc mezi rozmazlováním a fitness stylem.

Práce – Síla: Budete muset ukázat, že na práci stačíte také fyzicky – připravte svaly, čeká vás makačka. Ukažte svou vytrvalost i pevnou vůli, nenechte se jen tak něčím odradit, výsledek bude stát za to.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vztahy – Spravedlnost: Současný partnerský vztah sice možná nepřekypuje vášní, což vás občas trápí, ale oceňte jiné kvality – cítíte se v něm dobře, je velmi harmonický a dostáváte v něm dostatek prostoru. To se rozhodně počítá.

Zdraví – Hvězda: Tato karta mluví o těhotenství, pokud je to u vás na pořadu dne, zbystřete. Kromě toho je však také kartou uzdravení a zklidnění situace, na srpen máte rozhodně pozitivní vyhlídky.

Práce – 7 pohárů: Máte nepřiměřená očekávání – od sebe i od pracovního kolektivu, v němž se pohybujete – a to vás ve výsledku paradoxně brzdí. Stůjte nohama na zemi a snažte se přistupovat k práci realisticky.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Vztahy – Svět: Začátek něčeho nového. Srpen bude plný šťastných událostí a radosti, nové energie, kterou budete sdílet s vašimi blízkými. Máte před sebou tolik možností a vlijete energii do žil mnoha svým vztahům.

Zdraví – Císařovna: Překypujete zdravím a cítíte se nejlépe za dlouhou dobu. Veškerá únava, útlum, bolesti, to všechno je pryč, jako by neduhy rozpustilo letní slunce. Budete zkrátka plni síly.

Práce – 7 pentaklů: Tento měsíc se bohužel neobejde bez průtahů a zdržování, všechno bude trvat mnohem déle, než jste čekali. Zčásti za to můžou dovolené a nedá se s tím nic dělat – jen se zkrátka obrňte a zatněte zuby.

Reklama

Načítám