Hlavní obsah

Vahám pořádně zalichoťte, Rakům připravte romantiku a Kozorohům klasiku: Rande podle znamení

Foto: Pixel-Shot, Shutterstock.com

Foto: Pixel-Shot, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Valentýn se nezadržitelně blíží, takže se vám jistě honí hlavou důležitá otázka: kam vzít svou drahou polovičku na rande? Znamení zvěrokruhu, ve kterém se narodila, vám poradí, v jakém prostředí jí uděláte největší radost.

Článek

Jak vypadá vaše ideální rande? Pro někoho je to romantická večeře při svíčkách se smyčcovým kvartetem, pro jiného akční výlet do akvaparku, pro dalšího posezení na gauči s deskovými hrami nebo hlubokým rozhovorem, kde s partnerem probere první poslední. Co je klíčem k tomu nejlepšímu rande, které můžete pro svého drahého nachystat? To vám prozradí znamení zvěrokruhu, ve kterém se narodil.

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Berani nejsou velcí romantici a chtějí na rande hlavně něco zažít. Uděláte nejlépe, pokud je překvapíte něčím pořádně zážitkovým – romantická večeře při svíčkách v luxusní restauraci není nic moc originálního, pokud se ale bude odehrávat několik kilometrů nad zemí nebo úplně potmě, je to hned lepší. Stejně tak si užijí třeba únikovou hru nebo návštěvu akvaparku – prostě nic poklidného.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Pro Býky volte klasiku, protože Býci jsou staří romantici. Vyberte hezkou restauraci, nějaký slaďák v kině, procházku zámeckým parkem nebo drahé polovičce ukažte tajné místo, kde je ten nejhezčí výhled. Býci jsou požitkáři a rádi si rande užijí se vším všudy, včetně pugétu růží. Rozhodně nezapomeňte naplánovat nějaké jídlo, protože jestli o někom platí, že láska prochází žaludkem, pak jsou to určitě Býci. Jak je nenakrmíte, bude zle.

Foto: George Rudy, Shutterstock.com

Býci jsou romantici a gurmáni. Vezměte je na večeřiFoto: George Rudy, Shutterstock.com

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Blíženci si chtějí na rande hlavně povídat. Připravte si nějakou slovní hru, třeskutě vtipné poznámky a dvojsmyslné narážky – právě po tom jejich srdce touží. Baví je rafinovanost, ne dlouhé proslovy. Jako společenské znamení, které je rádo ve středu dění, si užijí, když je pozvete na nějakou kulturní akci, ať půjde o koncert, výstavu nebo kino. Specialitka, která nadchne snad každého Blížence? Návštěva oblíbeného knihkupectví či knihovny.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Chcete vzít Raka na rande, které mu vezme dech? Připravte pořádnou romantiku. Pozorování hvězdné oblohy. Bruslení za doprovodu smyčcového kvartetu. Obrovský pugét se sladkým vzkazem. To, co někdo vnímá jako klišé, je pro Raky sen. Na druhou stranu, pokud tohle není váš styl, netlačte se do toho. Raci ocení i romantiku po vašem - jen vám dvěma známé gesto nebo dvojsmyslnou zprávu. Dejte jim zrátka nějak najevo, že jsou pro vás výjimeční.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Ideální rande se Lvem by mu mělo ukázat, že jste naprosto okouzleni jeho šarmem. Rozhodně musíte svému protějšku věnovat plnou pozornost, vždyť je středobodem vašeho vesmíru! Lvi touží po zábavě a akci, kde se můžou sami předvést a také se pochlubit vámi. Vezměte je do společnosti a hezky se upravte – vizuál je jedním ze lvích jazyků lásky. Ocení to.

Foto: Kamil Macniak, Shutterstock.com

Pro Lva se krásně upravte, i to je pro něj dárekFoto: Kamil Macniak, Shutterstock.com

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Na ideální rande s Pannou se musíte dostavit včas. Ještě líp s předstihem, protože Panny chodí vždycky dřív, a když je předběhnete a budete čekat vy na ně, zahřeje je to u srdce. Na romantických schůzkách bývají nervózní, zkuste tedy vymyslet něco, kde nebude váš vztah to jediné, oč jde – co je vzít třeba do zoo, kočičí kavárny nebo na procházku se psy? Zvířata jsou báječným rozptylovačem. Ideální rande se pro Panny odehrává ve známém prostředí, vůbec tedy nevadí, když proběhne doma u vlastnoručně uvařené večeře.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Na rande jsou Váhy ve svém živlu, takže jim uděláte radost jen tím, že je na nějaké pozvete. Navíc žijí komplimenty, takže jimi na schůzce rozhodně nešetřete. Pokud chcete svou Váhu na Valentýna opravdu potěšit, dopřejte jí rozmazlování, po kterém se bude cítit krásná – návštěva wellness je značka ideál. Společné rozmazlování na masáži, sauna, zkrášlovací procedury a nakonec příjemný večer na plese? Nádhera.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Potěšit a nadchnout Štíry není nic jednoduchého, budete muset napnout všechny síly. Získat byste si je mohli honbou za pokladem – připravte pro ně cestu městem z jednoho podniku do druhého podle nápověd. Ať jsou pořád napjatí a neví, co je bude čekat dál. Důležitým prvkem ideálního rande je pro Štíry rozhodně pocit smyslnosti a intimity, postarejte se o to, ať to mezi vámi jiskří. Překvapte je něčím novým večer v ložnici.

Foto: Ground Picture, Shutterstock.com

Pro smyslného Štíra vymyslete nějakou sexuální pikanteriiFoto: Ground Picture, Shutterstock.com

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Se Střelci bezpochyby zažijete skvělé rande, protože se umí nadchnout pro všechno. Pokud jim ale chcete opravdu kápnout do noty, naplánujte dobrodružné objevování, výlet nebo sport. Nadchnete je i rande prodlouženým, tedy když je vezmete někam přes noc, ať už to bude na lyže (kolem Valentýna ideální!), nebo za hranice do zajímavé metropole. Ukažte Střelcům něco nového a nebojte se odvázat, to je ten správný recept!

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Pokud Kozorohy pozvete na rande, budou čekat něco tradičního, žádnou divočinu. Dobrá večeře, film, přemýšlejte v těchto hranicích. Obecně ale Kozorozi randění jen proto, že je Valentýn, moc nemusí. Rozmazlujte je spíš doma, připravte na večer pěkný film nebo jim napusťte voňavou vanu. Mezi lidi vyrazte někdy jindy, když to nebude „povinné“. Anebo co se vytasit s lístky na koncert klasické hudby?

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáře tradicemi a klasikou rozhodně nenadchnete. Mají rádi bláznivé zážitky a nespoutanost. Zkuste vsadit na adrenalin - skok padákem, bungee jumping nebo aspoň let balonem. Každopádně pravda je, že pro Vodnáře bude rande ideální tehdy, když si ho sami zorganizují. Nikdo neví tak dobře jako oni, na co se zrovna cítí a co by je bavilo. Předejte jim opratě a uvidíte, že vás zahrnou vděčností. A zábavu si užijete i vy.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryby si rande nejvíc užijí, když je budete okouzlovat – zkrátka zařiďte, ať jsou hýčkány, ať už je to výlet do spa a wellnessu, kde si budou moct vybrat procedury podle libosti, nebo jen to, že jim uvaříte večeři. Většinou jsou to ony, kdo se starají o druhé, proto pro ně bude tahle výměna více než vítaná. Rande posunete do kolonky ideální, pokud budete naslouchat a ptát se víc než sami hovořit. Pak už je vlastně jedno, kam vyrazíte, protože dokud budou mít pocit, že tu jste pro ně, budou nadšené.

Reklama

Načítám