Hlavní obsah

Tarotoskop na září: Váhy ukážou ostré lokty, Býci budou mistři chaosu a Berani, pozor na záda!

Foto: Look Studio, Shutterstock.com

Foto: Look Studio, Shutterstock.com

Reklama

Pomalu přichází podzim a tropické teploty se přehouply lusknutím prstu. Co přinese září vašemu znamení zvěrokruhu? To vám prozradí tarotové karty.

Článek

Ale na začátek již tradičně – kdy bude úplněk a jak nám zasáhne do života? 10. září si měsíc zazáří ve znamení Ryb a postará se tím o pořádné rozjitření emocí. Snažte se na to myslet a neberte si věci příliš k srdci – nejsou tak myšleny, jen na vás sahají dlouhé prsty měsíce. Kromě toho bude působit i na fyzickou stránku, konkrétně na dolní končetiny, a tak pozor na vyvrknuté kotníky, ukopnuté palce i natažené svaly. A co má září připraveno právě pro vaše znamení?

Beran (21. 3.–20. 4.)

Vztahy – Velekněžka: Dejte na intuici. Poslouchejte svůj vnitřní hlas a řiďte se podle toho, co vám říká. Na chvíli vypněte racionální část svého mozku a dost možná rozseknete i problémy, které vás dlouhodobě trápí.

Zdraví – královna mečů: Dávejte pozor, ať netaháte nic příliš těžkého. Hrozí vám problémy s bedry a křížem. Zablokovaná páteř není nic příjemného, tak pozor na to a pořádně protahovat!

Práce – páže pentaklů: Jste sice plní nadšení a energie, se zápalem se chcete vrhnout skoro do všeho kolem sebe, ale potřebujete někoho, kdo vás povede, správně nasměruje a vaše nadšení zmírní. Najděte si mentora.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Vztahy – 8 pohárů: Kdesi hluboko v srdci už dávno víte, že je čas se posunout dál – že vám tento vztah už nic nedává a ani vy v něm nic nedáváte. Loučit se s něčím, co pro vás bylo důležité a na co jste zvyklí, nikdy není snadné, ale u hodně Býků, kterým vztah už nefunguje, bude třeba to udělat.

Zdraví – Věž: V září se u vás projeví symptomy nadcházející nemoci a vaším hlavním úkolem bude je neignorovat, ale hned začít řešit. Odkládáním nic nespravíte, právě naopak. Čím dřív se na zdraví zaměříte, tím lépe pro vás. Takže šup šup na preventivní prohlídku.

Práce – rytíř holí: Nepatříte mezi nejorganizovanější jedince a v září se překlopíte do extrému – kam se pohnete, tam budete zasévat chaos. Jasně, někdy je spontánnost jako svěží vítr, co věci rozhýbe… Ale co je moc, to je příliš.

Foto: Ana Blazic Pavlovic, Shutterstock.com

Býkům se v září nebude dařit ve vztazích. Že by rozchod? Foto: Ana Blazic Pavlovic, Shutterstock.com

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Vztahy – 9 pohárů: Když se vám v životě děje něco dobrého, je potřeba se zastavit a opravdu to docenit, protože nic netrvá věčně. Oceňte své blízké, važte si, co mezi sebou máte, jak moc si rozumíte a že je vám spolu dobře.

Zdraví – Milenci: Po létě vás budou trápit kožní problémy, ekzémy a vyrážky, které se vás delší dobu nebudou chtít pustit. Mějte na paměti, že s kůží je to celé vždycky komplexní a musíte se soustředit na celkovou životosprávu a psychickou pohodu.

Práce – 5 pentaklů: Cítíte se, jako by vás z něčeho vynechali, jako byste byli jediným člověkem stojícím mimo kroužek zasvěcených. Nejspíš to není nic úmyslného, zkrátka jste byli opomenuti. Přihlaste se o pozornost.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Vztahy – 2 meče: v některém z vašich důležitých vztahů jste se dostali do patové situace a nevíte, kudy ven. Klíčem k úspěchu je si dupnout. Řekněte zkrátka na rovinu, co a jak chcete. Září bude váš měsíc!

Zdraví – Blázen: V září vás bohužel čeká nečekané – náhlá nehoda či úraz. Následky sice nebudou nijak vážné, ale na nějakou dobu vás vyřadí z provozu a donutí vás dát hlavě volno. Tak poslechněte!

Práce – 3 poháry: Jakkoli vás práce poslední dobou nijak zvlášť nenaplňuje, velmi oceňujete kolektiv, který se v ní vytvořil. I to může být motivací každé ráno vstát a dát se do díla. Neberte báječné kolegy jako samozřejmost!

Lev (23. 7.–22. 8.)

Vztahy – královna mečů: Přišel čas zaměřit se na sebe. Samota není škodlivá a někdy je potřebná k tomu, abyste zjistili, kým vlastně jste a co se ve vás skrývá. Najděte svou nezávislost a udělejte si čas sami pro sebe. Hned se vám projasní, koho si v životě nechávat a koho už nepotřebujete.

Zdraví – 8 pohárů: Objeví se u vás typické podzimní nachlazení a pronásledovat vás budou věčně ledové nohy, které nepůjdou zahřát. Ačkoli máte pocit, že to přechodíte, i tahle rýmička si zaslouží pozornost doktora, mohl by se z ní vyklubat zánět.

Práce – 10 holí: Práce vás v současné chvíli hodně naplňuje a drží nad vodou, v tom, co děláte, jste se vážně našli a všechno teď běží jako na drátkách. Držte se této kreativní vlny a vytřískejte z ní, co to půjde. Vložte do práce maximum a maximum se vám vrátí.

Foto: Dean Drobot, Shutterstock.com

Lvi se povezou na vlně pracovní energieFoto: Dean Drobot, Shutterstock.com

Panna (23. 8.–22. 9.)

Vztahy – 7 holí: Svoje bitvy si musíte pečlivě vybírat a určit si priority – někteří lidé vám za boj stojí, jiní ne a musíte je nechat jít. Tak to je. Kvůli nikomu byste neměli slevovat ze svých principů, nikdo není tak důležitý. Buďte ve všech vztazích sví.

Zdraví – Spravedlnost: Až se zima zeptá, co jste dělali v létě… Přichází čas zúčtování za uplynulé prázdniny. Všechno, co jste odložili na později, včetně preventivních návštěv zubaře a jiných specialistů, teď klepe na dveře, tak nezavírejte oči.

Práce – Svět: Karta začátku i konce může naznačovat mnohé, včetně ukončení jednoho pracovního poměru a začátku druhého. Nebojte se toho, co má přijít, všechno jednou končí, aby mohlo něco nového začít. Ano, ve vašem pracovním životě se budou dít změny, ale nikoli k horšímu – zkrátka změny.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Vztahy – Síla: Zaměřte se na to, co pro svůj romantický vztah můžete udělat vy, jak ho můžete posunout změnami, které provedete sami na sobě. Soustřeďte se na seberozvoj a budete se divit, jak moc se váš osobní posun projeví i na vztazích s vašimi blízkými.

Zdraví – 5 pentaklů: Chladné a lezavé počasí dá pořádně zabrat vašemu močovému měchýři, zvlášť pokud trpíte na záněty, připravte se, že to zase přichází. Nasaďte všechny páky a brusinky a čaje, ať se tomu vyhnete.

Práce – Císař: Toužíte po vůdcovské pozici, chcete se prosadit, chcete dát prostor svým ambicím – a září na to bude jako dělané. Ukažte, že máte ostré lokty a jen tak něco vás nezastaví. Opřete se do toho a vybojujte si místo, které si zasloužíte.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Vztahy – 8 holí: Udělejte to. A udělejte to hned, rychle, bez dalšího promýšlení, kujte železo, dokud je žhavé. Chopte se té myšlenky, která vás trápí už několik měsíců, a zkrátka jednejte. Je to ta správná cesta a teď je čas konat.

Zdraví – eso pohárů: Eso pohárů se pojí s psychickými problémy, celkovou skleslostí a depresí. Nenechte se využívat a ubíjet lidmi okolo, ne všichni mají na srdci to nejlepší pro vás, někteří právě naopak!

Práce – 10 pentaklů: Září bude pracovně velmi poklidné, budete sklízet plody svojí předchozí práce a postaráte se o to, abyste byli materiálně zabezpečení a v klidu. A tahle jistota se bude hodit, když se pak vlny proženou ostatními oblastmi života.

Foto: SB Arts Media, Shutterstock.com

Štíři by si měli udělat čas na relaxaci, hrozí jim úzkostné stavyFoto: SB Arts Media, Shutterstock.com

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Vztahy – 6 pentaklů: Bude potřeba, abyste ve vztazích projevili jistou velkorysost. Je k ničemu lpět na starých chybách, křivdách a přešlapech. Nikomu to nepřinese nic dobrého. Projevte se jako velkorysý člověk a udělejte první smírný krok.

Zdraví – 6 holí: Co se týká zdraví, je načase, abyste začali používat zdravý rozum. Nebuďte příliš opatrní a neběhejte za lékaři s každou maličkostí, stejně tak ale neodkládejte to, z čeho by se mohly vyklubat vážné potíže!

Práce – 3 hole: Abyste dosáhli svých cílů, potřebujete mít plán. Už ho máte? Pokud ne, je čas si ho udělat. Opravdu si sedněte a vypracujte si sami pro sebe, jak se krok po kroku dostanete tam, kde chcete být. A pak se toho držte.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Vztahy – 7 pohárů: Nenechte se držet zpátky tím, co od vás čekají ostatní. Otevřete se lidem kolem sebe, sdílejte s nimi své sny a představy, mluvte s nimi o svých plánech a představách. Nepřizpůsobujte se věčně všem kolem, na to je život moc krátký.

Zdraví – Mág: V tomto měsíci se nebudete cítit psychicky úplně dobře, to se poté projeví i na vašem zdravotním stavu. Vyrazit k psychologovi není žádná ostuda, pokud potřebujete pomoc, zkrátka si o ni řekněte.

Práce – 7 mečů: Někdy je zkrátka potřeba zachovat se trochu sobecky, nebo ne úplně férově. Nenabádáme vás k ničemu špatnému, jen připomínáme, že když můžete získat výhodu, proč to odmítat? Berte příležitosti, které se vám naskytnou.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Vztahy – 2 pentakly: Snažíte se vybalancovat hromadu věcí, máte pocit, že ve vzduchu právě teď udržujete tak milion míčků. Řešením je některé pustit. Soustřeďte se jen na ty lidi, kteří vám za to opravdu stojí. Ne všichni jsou k vám upřímní a pro vás dobří.

Zdraví – král mečů: V září hrozí potíže s ledvinami, které dlouhodobě zanedbáváte. Špatný pitný režim není jen strašák z internetu nebo maminčina kárání. Zaměřte se na to, abyste pili pravidelně a dostatečně, uvidíte, že vám bude daleko lépe.

Práce – 4 poháry: Nabízejí se vám nové možnosti – snad je to projekt, nebo dokonce celá nová pozice. Je však otázka, jestli o ni opravdu stojíte. Promyslete si to, ale nevrhejte se bezhlavě kupředu jen proto, že nové věci bývají blýskavější než ty staré. Je úplně v pořádku být spokojení tam, kde jste.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Vztahy – 2 poháry: V první řadě může tahle karta značit svatbu – čeká vás snad zářijová veselka? A pokud ne veselka, pak možná nový vztah? Dojde zkrátka ke spojení dvou lidí, které vám přinese velkou radost a pohodu.

Zdraví – 10 mečů: Pozor na to, v září vám hrozí vyhoření. Už moc dlouho se přepínáte a dáváte do práce víc než sto procent. Teď se vám to vrátí jako bumerang a nebudete schopní pracovat vůbec. Relaxujte a starejte se o sebe, dokud je ještě čas.

Práce – Věž: A tady máme příčinu – věci se vám zkrátka začaly sypat pod rukama. Snažíte se tomu zuby nehty zabránit, a ono to nejde a nejde. Budete se s tím muset smířit. Zdraví, včetně toho psychického, je přednější. A každý neúspěch se dá přežít.

Reklama

Související témata:

Načítám