Hlavní obsah

Víkendové vaření z jednoho hrnce: Neztrácejte čas u sporáku!

Foto: Natalia Lisovskaya, Shutterstock.com

Foto: Natalia Lisovskaya, Shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nevíte, co vařit, a vlastně se vám ani moc nechce? Nebo jen nemáte náladu na dlouhé stání u sporáku? Tak pro vás jsou recepty z jednoho hrnce či pekáče to pravé. Ať už s masem, či bez něj, české, nebo zahraniční, z našich receptů si zajisté vyberete.

Článek

Není se čemu divit, že jsou recepty na způsob „vše dáme do hrnce a konec“ tolik oblíbené. Nemusíte nic moc hlídat, každých pět minut něco přidávat, ubírat… Prostě jen krátká příprava, dát vařit či péct, občas zamíchat nebo zkontrolovat a poté servírovat. Ať už máte chuť na kuřecí, vepřové či hovězí anebo chcete maso úplně vynechat, vybrali jsme pro vás ta nejlepší jídla.

S kuřecím masem

Je libo prsíčko, stehýnko nebo křidélko? Na nás si nepřijdete. Z kuřete můžete čarovat a recept máme opravdu pro každého.

Z vepřového masa

Na pořádný hlad je potřeba pořádné jídlo. Vepřové hody se o to postarají! Ať s mrkví, cibulí nebo s fazolemi, zajisté si pochutnáte.

Z hovězího masa

I takový gulášek se dá připravit v jednom hrnci. Zkuste silný irský s pivem nebo omáčku nechte na jindy a maso schovejte pod batáty.

Pořádné jídlo bez masa

Jak už věděly naše babičky, maso nemusí být na stole každý den a i tak si pochutnáte. Tyto skvělé recepty to dokazují:

Načítám