Článek
Není se čemu divit, že jsou recepty na způsob „vše dejte do hrnce a hotovo“ tolik oblíbené. Nemusíte nic moc hlídat, každých pět minut něco přidávat, ubírat, vyrábět komplikované přílohy… Prostě jen krátká příprava, pak dát dusit či péct, občas zamíchat nebo zkontrolovat a poté servírovat. Ať už máte chuť na kuřecí, vepřové či hovězí, anebo chcete maso úplně vynechat, vybrali jsme pro vás ta nejlepší jídla z jednoho hrnce, pekáče či pánvičky.
S kuřecím masem
Je libo prsíčko, stehýnko nebo křidélko? Z drůbeže můžete čarovat a z našich receptů z kuřecího masa si to svoje vybere opravdu každý.
Z vepřového masa
Na pořádný hlad je potřeba pořádné jídlo. Vepřové hody se o to postarají! Ať s mrkví, cibulí, nebo s fazolemi, zajisté si pochutnáte. Vynikající je také živáňská pečeně z trouby – k ní nepotřebujete ani jeden pekáč, stačí kus alobalu.
Z hovězího masa
I gulášek se dá připravit v jednom hrnci. Zkuste silný irský s pivem nebo omáčku nechte na jindy a maso schovejte pod batáty. Recepty z hovězího masa opravdu zasytí!
Pořádné jídlo bez masa
Jak už věděly naše babičky, maso nemusí být na stole každý den – a i tak si pochutnáte. Tyto skvělé bezmasé recepty to dokazují: