Hlavní obsah

Tarotoskop na duben: Váhy čeká láska, Střelce nové začátky

Foto: simona pilolla 2, Shutterstock.com

Foto: simona pilolla 2, Shutterstock.com

Reklama

Duben se blíží a s ním i nová předpověď tarotových karet pro každé znamení zvěrokruhu. Co čeká v tomto měsíci právě vás v oblasti zdraví, vztahů a práce?

Článek

Až koncem měsíce, 27. 4., zazáří na nebi dubnový úplněk, tentokrát ve znamení Štíra. Ze zdravotního hlediska to znamená hlavně zátěž pro vylučovací soustavu a pohlavní orgány, zvláště u žen pozor na prostydnutí a nejrůznější infekce. Celkově úplněk ve Štíru přináší vzedmutí vášní všeho druhu – jak těch milostných, tak i zápal pro koníčky nebo prostě jen vlnu rozbouřených pocitů, které bude těžší udržet na uzdě. Pozor na horkou hlavu, ať si zbytečně nezavaříte! Co čeká právě vaše znamení v oblasti vztahů, zdraví a práce?

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Vztahy – Eso pentaklů: Objeví se před vámi šance na nový vztah, zamilovanost, případně váš vztah současný zažije období, které ho obohatí a stabilizuje. Nastává měsíc rozkvětu a harmonie.

Zdraví – Síla: Pozitivnější kartu si v této oblasti lze sotva představit: jste zdraví jako řípa, pokud se o vás nějaké nemoci pokusí, se zlou se potážou. Máte tuhý kořínek a nic si na vás nepřijde.

Práce – 3 hole: Všechno vypadá velmi příznivě, máte pevnou pozici, je od čeho se odpíchnout. Můžete se spolehnout, že navzdory době v tomto ohledu nehrozí žádné tragédie, pouze jistota, tahle záchranná síť funguje.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Vztahy – Královna mečů: Karty vám věští osamělost, která však nemusí být negativní. Znamená totiž taky osamostatnění a emancipaci, uvědomění si vlastní hodnoty. Naučíte se fungovat jako samostatná jednotka, najdete svoji sílu.

Zdraví – Císař: Chovejte se zodpovědně a opatrně a vaše zdraví vám to vrátí. Objednejte se na prohlídky, které dlouho odkládáte, jakkoli je to nepříjemné. Jedině tak můžete předejít vážnějším problémům.

Práce – 7 holí: Čekají vás situace, kdy se budete muset obhájit, zachovat se asertivně a stát si za svým. Je to zkouška, ukažte, že víte, co děláte, že se rozhodujete z konkrétních důvodů. Nenechte se zviklat.

Foto: Branislav Nenin, Shutterstock.com

Býci, objednejte se na dlouho odkládané prohlídkyFoto: Branislav Nenin, Shutterstock.com

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Vztahy – 7 holí: Před sebou máte hádky a konflikty, které nepůjde jen tak odmávnout rukou. Nějakou dobu se s vámi potáhnou. Nepůjde o nic dramatického, spíš potřebu se vzájemně vymezit.

Zdraví – 8 holí: Hýbejte se, zaměřte se na rozvoj zdravého životního stylu a začněte sportovat. Je čas dostat se do formy a zbavit se získaných kil, která vám pomalu začínají dělat problémy.

Práce – Eso mečů: Rýsuje se příležitost uskutečnit nějaký váš dlouhodobý plán, vlastní nápad, který v sobě dlouho nosíte. Musíte se rozhodnout, jestli do toho opravdu jít – a pak tomu věnovat veškerou svou energii a síly.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Vztahy – Rytíř pohárů: Období dobývání a získávání jeden druhého je ve vztazích to nejhezčí. A právě to máte před sebou. Kromě toho pro vás bude duben láskyplný, smířlivý a harmonický, žádné problémy na obzoru.

Zdraví – Ďábel: Chce se vám na všechno vykašlat, hodit za hlavu cvičení, zdravou stravu i jakoukoli psychohygienu, zkrátka přichází okamžik slabosti. Nedělejte to, právě tyhle věci vás drží při smyslech.

Práce – 7 mečů: Snažíte se něco obejít, zašvindlovat, trochu si ulehčit. Nedělejte to, vůbec se vám to nevyplatí. Lsti nejsou správným řešením, vyčítali byste si je a radost z úspěchu by nebyla taková.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Vztahy – Rytíř holí: Setkáte se s někým, kdo vám rozbuší srdce, zatoužíte po divokém, žhavém románku. Mějte na paměti, že s touhle osobou klid rozhodně nezažijete, bude to jedno velké drama.

Zdraví – 9 mečů: Nemoci vás v dubnu docela potrápí, váš zdravotní stav nebude stoprocentní a pořád se z toho nebudete moct vyhrabat. Nevzdávejte se, nepanikařte, nakonec to porazíte. Řekněte si o pomoc, pokud potřebujete.

Práce – Eso mečů: Konečně dostanete příležitost ukázat, co ve vás je. Je šance zrealizovat vizi nebo projekt, který dlouho nosíte v hlavě. Bude to vyžadovat mnoho úsilí. Pusťte se do toho, je to trochu všechno, nebo nic.

Foto: gpointstudio, Shutterstock.com

Lvi dostanou příležitost v práci ukázat, co v nich jeFoto: gpointstudio, Shutterstock.com

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Vztahy – Viselec: Věci příliš zaběhly do zajetých kolejí a vy se nudíte. Vaše vztahy stojí na místě, není v nich žádný nový impulz, žádné vzrušení. Buďte jeho nositelem, než vaše vazby uhnijí. A to přece nechcete.

Zdraví – 5 pohárů: Budete se muset vyrovnat s psychickými problémy v podobě depresí nebo úzkostí. Dokud na tom budete psychicky špatně, nepodaří se vám najít řešení žádných vašich problémů. Vyhledejte pomoc, neodkládejte to.

Práce – Poustevník: Máte pocit, že se vy a vaše kariéra vydáváte jinými cestami, že nevíte, kudy dál. Dejte si chvíli pohov. Vyčistěte si hlavu, všechno si srovnejte. Nikam se netlačte, okamžik zastavení zkrátka potřebujete.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Vztahy – Ďábel: Čeká vás měsíc smyslnosti, flirtu, vábení a svádění. Užijte si tohle dobrodružné období plné napětí a nejistoty. Jestli půjde o něco trvalého, nebo jen chvilkové povyražení, to záleží na vás.

Zdraví – Svět: Přepadnou vás smutky spojené se stárnutím. Zapomeňte na to, je to přirozený proces a vy ho musíte přijmout. Nestresujte se kvůli tomu příliš, berte život s nadhledem tak, jak je.

Práce – Císař: Udělejte si ve věcech pořádek. Dejte svým dnům nějakou strukturu a řád, všechno si rozplánujte a hlavně se svého plánu držte. Žádná rozlítanost a splývající dny, buďte organizovaní a produktivní.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Vztahy – 5 pentaklů: Přicházejí velké změny, po kterých nezůstane kámen na kameni. O někoho důležitého přijdete, zabolí to, ale nesmíte se nechat srazit na kolena. Nepříjemné období, které bude třeba překonat.

Zdraví – Rytíř pentaklů: Zapracujte na své imunitě, začněte se otužovat a zvyšte dávku vitaminů. Makejte na sobě, cvičte, nenechávejte své zdraví v rukách druhých. Doktoři pomůžou tehdy, když je problém, vy mu předcházejte.

Práce – Král mečů: Bude od vás vyžadována především intelektuální práce, schopnost zhodnotit svůj výkon, podat zpětnou vazbu, hodit na něco kritické oko. Ukažte svůj přehled a předvídavost, buďte připraveni.

Foto: Prostock-studio, Shutterstock.com

Štíři, zapracujte na své imunitě třeba cvičenímFoto: Prostock-studio, Shutterstock.com

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Vztahy – Eso pohárů: Budete se cítit naplnění, zvláště co se týká vztahu milostného. Karty ukazují i na početí dítěte, pro nezadané začátek nového a důležitého vztahu, který váš život nově nasměruje.

Zdraví – Eso mečů: Zaměřte se na své duchovno a práci, kterou je potřeba odvést uvnitř. Psychohygiena není sprosté slovo, fyzické zdraví vyvěrá z toho duševního. Nepodceňujte ho, naopak. Jasnou mysl!

Práce – Kolo štěstěny: Přichází poměrně zásadní změna – ať už se rozhodnete změnit kariérní směřování, investovat nebo vám nabídnou povýšení, jděte do toho! Půjde o změnu k lepšímu.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Vztahy – 6 pentaklů: Klíčem k úspěchu je harmonie mezi braním a dáváním. Nenechte se lidmi kolem vás vysávat, ale ani vy jen neberte. Nabízejte pomoc a nebojte se si o ni říct. Ukažte zranitelnost i laskavost.

Zdraví – Smrt: Udělejte radikální změny ve vaší životosprávě, jinak vás čekají problémy. Opřete se konečně do toho, co si už dlouho slibujete, začněte cvičit, lépe jíst, pečujte o sebe. Tělo máte jen jedno.

Práce – 8 holí: Nepodléhejte unáhleným impulzům. Budete sice muset reagovat rychle, ale všechno si promyslete. Flexibilita bude na prvním místě, ukažte, že se umíte přizpůsobit.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vztahy – 9 holí: Byli jste zrazeni a teď se cítíte ublíženě, odtahujete se od svých blízkých a uzavíráte se před nimi. Vzdejte se toho ochranného krunýře – buďte bdělí, ale ne paranoidní. Bez důvěry vztahy nefungují.

Zdraví – Velekněžka: Dbejte na prevenci a ochranu zdraví, ať duben překonáte bez úhony. Zaměřte se i na psychiku – neuzavírejte se v sobě, ve své hlavě, tam jsou problémy vždycky horší než na denním světle. Prosba o pomoc není slabost.

Práce – Páže pentaklů: Dostanete realistickou, dobře ukotvenou nabídku, která vám může změnit život. Připravte si konkrétní podněty a návrhy, buďte si jisti tím, co děláte. Sebevědomí bude v této záležitosti klíčové.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Vztahy – 4 pentakly: Budete velmi opatrní, nechce se vám riskovat, toužíte po stabilitě, bojíte se opuštěnosti. Neduste svou drahou polovičku svými nároky, mohli byste ji odehnat.

Zdraví – 8 holí: Sport a pohyb je klíčem k úspěšnému měsíci. Využijte přicházející příjemné počasí, vyrazte aspoň pravidelně na procházku, nebo se dokonce proběhnout. Tělo a imunita vám poděkují.

Práce – 10 holí: Nyní se vám vrátí všechny resty a to, co jste předtím z lenosti nebo nedostatku času odložili. Připravte se na stres a tlak, bude toho hodně, tak neztrácejte hlavu! Máte na to, musíte jen prakticky a úsporně jednat.

Reklama

Načítám