Hlavní obsah

Tarotoskop na srpen: Váhy se dočkají peněz, Býci vztahových trablů a Lvi zatouží po žhavém románku

Foto: Ground Picture, Shutterstock.com

Foto: Ground Picture, Shutterstock.com

Reklama

Vyložili jsme na srpen tarotové karty. Bude vám v druhém prázdninovém měsíci přát štěstí, nebo se vám na paty přilepí smůla? A bude to v oblasti vztahů, práce, nebo zdraví?

Článek

Srpnový úplněk ve znamení Vodnáře rozsvítí oblohu 12. 8. a následky může zanechat hlavně na vašich kotnících. V době kolem úplňku se vyhněte dlouhým procházkám, mohlo by se stát, že budete nějakou dobu poskakovat s podvrknutým kotníkem o berlích. Kromě toho podpoří úplněk sobecké tendence a lidi budou mít sklony k tomu, aby brali na druhé menší ohledy. Myslete na to a vědomě se snažte o ohleduplnost. A jaký bude srpen pro vaše znamení ve třech zásadních oblastech života?

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Vztahy – Královna pentaklů: Zaměřte se na vztah se svou drahou polovičkou a dokažte jí svou věrnost a stálost. Váš partner či partnerka to teď potřebuje. Udržujte dobrou náladu a buďte spolehliví, ať se o vás může opřít, to je přece podstatou vztahu.

Zdraví – Slunce: Žádné zdravotní potíže vás nečekají, tady si můžete oddechnout. Samozřejmě pokud se k sobě budete chovat dobře a celkově zodpovědně a nebudete zbytečně riskovat.

Práce – Eso mečů: Rýsuje se před vámi dlouho očekávaná příležitost uskutečnit  plán, vlastní nápad, který máte už nějakou dobu v hlavě. Musíte se rozhodnout, jestli do toho opravdu jít – a pak tomu věnovat veškerou svou energii a sílu.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Vztahy – 5 pentaklů: Rýsují se velké změny, po kterých se vaše vztahová síť pěkně zatřese. O někoho důležitého přijdete, zabolí to, ale nesmíte se nechat uvrhnout do hlubokých vod deprese. Zkrátka vás čeká přechodné nepříjemné období, které bude třeba překonat.

Zdraví – Ďábel: Do cvičení a péče o vlastní fyzično se vám tenhle měsíc moc nechce, vždyť co se stane, když jeden měsíc vynecháte… Nenechte se zlákat k pohodlnosti! Jak jednou vypadnete z rytmu, bude hodně těžké se ke cvičení vrátit.

Práce – Velekněz: V práci se začínáte ztrácet, objevil se problém, se kterým si sami neporadíte. Požádat o pomoc není ostuda. Spolkněte svou býčí hrdost a najděte si mentora, někoho, kdo vám pomůže věc lépe pochopit.

Foto: Dean Drobot, Shutterstock.com

V srpnu na vás přijde lenost, přemozte ji a nepřestávejte s fyzickými aktivitamiFoto: Dean Drobot, Shutterstock.com

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Vztahy – 2 pentakly: Pozor na přehnanou vrtkavost z vaší strany, která je Blížencům vrozená. Pohráváte si se všemi možnostmi a může se stát, že skončíte s prázdnýma rukama. Je potřeba, abyste našli rovnováhu, stabilní bod, a od toho se odpíchli. Kdo vybírá moc dlouho, přebere.

Zdraví – Velekněžka: Dbejte na prevenci a ochranu zdraví, ať srpen se vším, co se kolem děje, překonáte bez úhony. Zaměřte se i na psychiku – neuzavírejte se v sobě, ve své hlavě, tam jsou problémy vždycky horší než na denním světle. Prosba o pomoc není slabost.

Práce – 10 mečů: Na pracovním poli vás nečeká nic moc příznivého, naopak, srpen bude jako na houpačce. Karty vám neslibují příliš mnoho životních jistot, buďte připraveni na všechno a mějte rezervy.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Vztahy – Královna pohárů: Nacházíte se na bezpečném místě, však jste si ho taky pečlivě vybudovali. Obklopili jste se lidmi, kterým na vás záleží, starají se o vás a vy o ně. Držte si je u sebe, tahle podpůrná síť je nedocenitelná.

Zdraví – 9 pohárů: Zaklepejte na dřevo, srpen bude v tomto ohledu bezproblémový. I díky předchozí péči jste jako rybička a vaše zdravotní potíže budou minimální. Vychutnávejte si dlouhé letní dny i večery v plné síle.

Práce – Hvězda: V poslední době jste v práci trochu tápali, začíná se však blýskat na lepší časy. Konečně se zase budete cítit dobře, plni nadšení a zápalu. Práce vás bude opět naplňovat a najdete v ní ztracený smysl.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Vztahy – Rytíř holí: Setkáte se s někým, kvůli komu úplně ztratíte hlavu a zatoužíte po divokém, žhavém románku. Myslete ale na to, co románky do života skutečně vnáší – chaos a rozklad toho, co jste si vědomě a poctivě budovali.

Zdraví – 4 hole: Dlouhodobější potíže, které vás v poslední době provázejí a nutí obíhat doktory, se konečně dají na ústup a vy pocítíte neskutečnou úlevu a uvolnění. Žádné nové zdravotní problémy nejsou v dohledu.

Práce – 3 pentakly: Pracujete velmi pilně a odhodlaně a výsledky se začínají sice pomalu, ale jistě dostavovat. Získané znalosti a kvalifikace vám přinesou odměnu, pochvalu či povýšení, konečně dostanete příležitost zazářit, kterou si už dlouho zasloužíte.

Foto: Nattakorn_Maneerat, Shutterstock.com

V práci budete po zásluze oceněniFoto: Nattakorn_Maneerat, Shutterstock.com

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Vztahy – 5 mečů: Čekají vás zbytečné konflikty, protože jste podráždění a přetažení a hádáte se na potkání, což pro lidi narozené v Panně není zrovna typické. Myslete na to, že vítězství v uměle vyvolané hádce vám nic nepřinese, jen stres navíc. Oprostěte se od špatné nálady a nevybíjejte si ji na druhých.

Zdraví – Král holí: Nesnažte se předstírat, že jste nezničitelní. Každý má svoje limity, a když je přešvihnete, můžete to pěkně odstonat. Neriskujte a nehazardujte se svým zdravím, ačkoli k tomu léto svádí.

Práce – 6 pohárů: Čerpejte z minulých zkušeností, pomůžou vám vyřešit současné problémy. I když přijde selhání, je důležité ukázat, že se z těch minulých dovedete poučit, i to je schopnost, která se v práci cení.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Vztahy – 10 pentaklů: Přichází pro vás období návratu do náruče rodiny a k času strávenému s vašimi nejbližšími. Pokud však chcete ve svých vztazích udělat nějakou zásadnější změnu, teď je ta správná chvíle, kdy se do ní pustit.

Zdraví – Vůz: A podobná situace je i na poli zdraví: pokud nyní napnete všechny síly, povede se vám něco změnit nebo vyřešit – klidně i zdravotní problém či zlozvyk, který ho způsobuje. Teď je ta správná chvíle na sobě zapracovat, tak zajděte i k tomu odkládanému zubaři.

Práce – 9 pentaklů: Srpen pro vás bude měsícem přitékajících peněz a velkých výdělků. Dopřejte si luxusní dovolenou, máte na to a zasloužíte si ji. Materiálně vám zkrátka nebude nic chybět.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Vztahy – Mírnost: Vaše vztahy budou v neobvyklé rovnováze a harmonii, užijete si období, kdy nikdo nedělá z ničeho žádný problém. Dělejte kompromisy, pokud je to třeba, přizpůsobení se není projevem slabosti, ale naopak dospělosti.

Zdraví – 3 pentakly: Tato karta značí kožní potíže, dbejte tedy na to, ať se pečlivě mažete na sluníčku i proti nejrůznějšímu hmyzu a taky pozor na alergeny. Zkrátka opatrně na pokožku, bude v tomto čase citlivá.

Práce – 6 pentaklů: Je třeba, abyste našli rovnováhu mezi braním a dáváním – odevzdávejte ze sebe minimálně tolik, kolik přijímáte, raději o něco víc. Velkorysost se vám vrátí, až to budete nejvíc potřebovat. Neveďte si skóre, tak skutečný život nefunguje, jen se nesmíte v práci vydat úplně ze všeho.

Foto: fizkes, Shutterstock.com

Štíry čeká po stránce vztahové harmonický srpenFoto: fizkes, Shutterstock.com

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Vztahy – Kolo štěstí: Stát se může cokoli. Věci se budou vyvíjet naprosto nepředvídatelně, protože Kolo štěstí je kartou náhody a osudu. Možná vám někoho ze života vezme, ale možná vám přivede někoho nového do cesty.

Zdraví – Král mečů: Myslete na svoje duševní zdraví a posilujte mozek – křížovky, sudoku s různé rébusy se postarají o to, aby vám to pořád skvěle pálilo. Tímto směrem zaměřte i doplňky stravy, zkuste třeba ginkgo bilobu – podporuje mozkovou činnost.

Práce – 2 meče: Trápí vás pochyby, které vás zdržují a vážou na jedno místo. Zbavte se syndromu podvodníka: vy přece víte, co dělat, jste skutečně schopní, není to žádné předstírání! Je to jen vaše vnitřní nejistota. Rozhodnutí, které je potřeba udělat, musí padnout a je jen na vás.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Vztahy – Spravedlnost: Váš současný partnerský vztah sice nepřekypuje vášní, což vás občas trápí, ale oceňte jeho jiné, mnohem důležitější kvality – cítíte se v něm dobře, je harmonický a dostáváte dostatek prostoru. Tyhle věci jen tak nenajdete.

Zdraví – 5 pentaklů: Nebudeme si nic nalhávat, nejste zrovna ve formě a zadýcháte se i při dobíhání autobusu. Je čas to změnit a zapracovat na sobě, abyste se vyhnuli mnohem horším zdravotním potížím, které už číhají za rohem. Začněte cvičit, nebo aspoň chodit pěšky.

Práce – Milenci: Stojí před vámi delikátní situace, kdy bude třeba chodit po špičkách. Vaším úkolem je vybalancovat výsledek tak, aby nikoho vyloženě nerozzlobil. Hledejte kompromisy a smír, zahrajte si na diplomata.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vztahy – Síla: Nic vás nezastaví, a pokud po někom zatoužíte, uděláte první krok a skočíte do toho po hlavě. Srpen se ponese ve znamení vášně a odhodlání, kdy si zkrátka půjdete za svým. A nejspíš uspějete!

Zdraví – Královna pentaklů: Ukažte, že jste skutečně dospělí, a pokud vás něco zdravotně trápí, neodkládejte to – řešte problémy, když nastanou. Zaměřte se taky na úpravu jídelníčku, najděte rovnováhu mezi rozmazlováním a fitness stylem, od každého trochu.

Práce – 7 pentaklů: Srpen se bohužel neobejde bez průtahů a zdržování, všechno se potáhne mnohem déle, než jste čekali. Zčásti za to můžou dovolené a nedá se s tím nic dělat – jen se zkrátka obrňte trpělivostí a zatněte zuby.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Vztahy – 9 pohárů: Na poli vztahů je pro vás vše v pořádku, máte pocit spokojenosti a nasycení, užíváte si klidné domácí štěstí, po kterém většina touží. Čerpejte z něj radost i do zásoby, harmonie málokdy vydrží navždy.

Zdraví – Královna mečů: Tahle karta mluví o skrývání potíží, které vás trápí. Tím, že před nimi zavřete oči, je však nevyřešíte. Připusťte si, že je potřeba občas odpočívat nebo si říct o pomoc. Začněte se o sebe lépe starat a nepředstírejte nezničitelnost.

Práce – 5 mečů: Srpen vás naučí prohrávat. I když jste udělali maximum, co bylo ve vašich silách, něco se prostě nepodařilo. A to se stává. Berte to jako lekci, upozaďte své ego a skloňte hlavu, prohrajte se ctí.

Reklama

Související témata:

Načítám