Hlavní obsah

Dietní jídelníček na celý den. A hubnutí bude chutnat

Foto: Just Life, Shutterstock.com

Foto: Just Life, Shutterstock.com

Rozhodli jste se letos konečně zatočit s vašimi kilogramy navíc, a nevíte, jaká jídla jíst? Pak jste tu správně! Sestavili jsme pro vás hubnoucí jídelníček, se kterým budete vědět, co si dát ke snídani, svačině, obědu i věčeři.

Článek

Hubnout bude už jen radost! Máme pro vás skvělé dietní recepty, které vám budou chutnat a skvěle podpoří vaše úsilí shodit nadbytečná kila. Vybírejte z našich tipů na snídaně, svačiny, obědy i večeře. (Dá se zhubnout po menopauze? Ano, poradíme vám, jak na to a Jak rychleji hubnout? Jezte jen 8 hodin denně)

Snídaně

Nesnídáte? Možná změníte názor a začnete. Z našich receptů na odlehčená, ale vynikající jídla si vybere každý. A nejen dietářky budou nadšené z hitu zvaný mug cake – dokonalé snídaně z hrnečku, která je hotová do třech minut.

Dopolední svačina

Není nad lehkou svačinku, kterou jste si přichystali doma. Dáte přednost slaným, nebo sladkým variacím?

Dietní oběd (nejen) do krabičky

Odteď už nemusíte na obědy chodit do restaurace, nejen že tam mnohdy nenajdete jídla, která se hodí do hubnoucího režimu, ale navíc jsou drahá. Nechte se inspirovat některým z receptů, které si můžete přichystat v klidu doma. Ostatně, je to vlastně taková forma krabičkové diety. (Domácí krabičková dieta: Způsob, jak zhubnout i ušetřit). V nich najdete spoustu inspirace pro vaše hubnoucí odhodlání.

Odpolední svačina

Nezapomínejte na odpolední svačinu. Vzpruží vaše myšlení (Zapomínáte? 7 triků, jak nastartovat mozek, 7 chyb v jídelníčku, které ničí váš mozek i psychiku!), a navíc si pochutnáte.

Dietní večeře

Poslední jídlo, večeře, jak důležité! Chybí vám inspirace, co si uvařit? Máme tipy. A pokud váháte, kdy si ji dát , tak zkoukněte článek Večeře nejpozději v pět? Víme, kdy naposledy jíst a hubnout, budete mít hned jasno.

Chystáte si rádi saláty? Pak by vám neměla uniknout domácí dietní zálivka, se kterou každý salát získá skvělou chuť. A jak jistě víte, příklady táhnou, a tak nahlédněte do článků Jak hubnou obyčejné ženy? 4 naše čtenářky shodily 100 kilo, Proměna Michaely (37): Zhubla téměř 20 kilo a 30 cm v pase!, tyhle dámy prostě inspirují!

Reklama