Hlavní obsah

Duben podle horoskopu: Lvům hrozí nečekaný rozchod, Býkům úraz a Štírům, že ztratí hlavu

Foto: Look Studio, Shutterstock.com

Foto: Look Studio, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jaro se ukázalo v plné síle – a i když to tak teď úplně nevypadá, brzy se zase budete moci těšit ze slunečních paprsků a jejich síly. Co vám vnese duben do života?

Článek

Když Měsíc 16. dubna zasvítí v úplňku, bude právě stát ve znamení Vah. To přináší riziko pro ledviny a močový měchýř! Žádné prochládání, pěkně zodpovědně pijte a pečujte o sebe, ať vás nepotrápí žádný nepříjemný zánět.

Po psychické stránce přinesou dny kolem úplňku zejména pochybování a rozhodovací paralýzu – možná vám bude pořádně dlouho trvat, než ráno vyberete správné tričko nebo jakou kávu si dáte. Jaký bude duben pro vaše znamení zvěrokruhu?

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Vztahy – Eso mečů: Získáte příležitost dospět k nečekanému poznání nebo rozhodnutí – na povrch totiž vyplují nová fakta, která vás přimějí poupravit přístup. Nezavírejte před nimi oči, i kdyby to mělo být nepříjemné.

Zdraví – Vůz: Jestliže nyní napnete všechny síly, povede se vám něco změnit – klidně i to, co vás dlouhodobě trápí. Teď je správná chvíle na sobě zapracovat, tak zajděte i k dlouho odkládanému zubaři.

Práce – 2 hole: Nebude všechno růžové, připravte se na třenice, vyjasňování názorů, dlouhé hádky a nutnost přesvědčovat druhé o svých argumentech. Bude to vyčerpávající, proto si pak naplánujte dostatečný relax.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Vztahy – Velekněz: Tato karta představuje silné pouto, které netkví v sexualitě ani přitažlivosti, ale ve vzájemné úctě, respektu a intelektuálním napojení. Jakkoli váš vztah neplane vášněmi, je velmi pevný a obohacující.

Zdraví – 3 meče: Budete se trochu trápit, čekají vás potíže, možná dokonce operace či úraz. Buďte na sebe opatrní a nechoďte tomu naproti, ale jestli dojde na nejhorší, máte v sobě dost síly, abyste vše zvládli.

Práce – 4 poháry: Jste nespokojení, máte pocit, že vaše práce nikam nevede a nic vám nepřináší. Necítíte se naplněně. Třeba se však na obzoru rýsuje šance – jen ji ještě nevidíte. Potlačte rozladěnost a situaci zhodnoťte bez emocí.

Foto: Tero Vesalainen, Shutterstock.com

Býci, dávejte na sebe pozor! Hrozí vám úrazy, zranění i operaceFoto: Tero Vesalainen, Shutterstock.com

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Vztahy – Císař: Čeká vás měsíc upevňování svazků, stability a stavění pevných základů. Váš vztah je vážný a směřuje daleko do budoucna, a i když se na obzoru objeví mraky, nevzdávejte to a pracujte na něm.

Zdraví – 4 pentakly: Jste na sebe až moc opatrní – snad jste si v nedávné době prožili nějaké potíže či úraz, které vám způsobily trauma, proto máte strach. Přestaňte hrát na jistotu, až příliš se tím omezujete a nemáte pak z ničeho radost.

Práce – Eso pohárů: Do vaší kariéry přichází svěží vítr a nové příležitosti. Bude vám přát štěstí, třebaže především na začátku může být situace chaotická. Co děláte, vás opravdu naplňuje a je to pro vás skoro až poslání.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Vztahy – 5 pohárů: Vztah, ve kterém právě jste, měl už dávno skončit – jeden či oba v něm vystupujete nečestně a je plný lží a polopravd. Rozsekněte situaci jednou provždy a neohlížejte se, bude to tak lepší.

Zdraví – 6 holí: Snažíte se o sebe pěkně pečovat a zjistíte, že se to vyplácí. Ačkoli lidé kolem vás marodí, vaše zdraví vydrží všechno, cítíte se dobře a fit. Vykompenzuje to nedostatek pohody v ostatních oblastech života.

Práce – 5 mečů: Duben vás naučí prohrávat. I když jste udělali vše, co bylo ve vašich silách, něco se zkrátka nepodařilo. A to se stává. Berte to jako lekci a přijměte prohru se ctí.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Vztahy – Smrt: Tato karta může označovat rozchod: nečekaný a takový, který zabolí a převrátí život vzhůru nohama. A stejně tak může symbolizovat ztrátu přítele či kamaráda – vaše cesty se jednoduše rozdělí.

Zdraví – Královna mečů: Tahle karta mluví o skrývání slabosti a potíží, které vás trápí. Když před nimi zavřete oči, nevyřešíte je. Připusťte si, že je třeba občas odpočívat a říct si o pomoc. Začněte se o sebe starat.

Práce – Rytíř pohárů: V práci převládne pohodová a uvolněná atmosféra bez stresu, nikdo se nebude přepínat a nikdo se nikam přehnaně nepožene. Užívejte si relativní klid, dokud trvá.

Foto: Dean Drobot, Shutterstock.com

Lvi i Blíženci budou v dubnu v práci velmi spokojení, čeká je pohoda či pocit naplněníFoto: Dean Drobot, Shutterstock.com

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Vztahy – 9 pohárů: Vše je v pořádku, máte pocit spokojenosti a nasycení, užíváte si klidné štěstí, po jakém všichni touží. Čerpejte z něj radost i do zásoby, harmonie a klid málokdy vydrží dlouho.

Zdraví – Kolo štěstí: Celý měsíc bude plný nepředvídatelných situací – dobrých i špatných. Obrňte se a příliš se nestresujte tím, co nemůžete ovlivnit, ale rozhodně přitom nezanedbávejte prevenci.

Práce – Hvězda: V poslední době jste trochu tápali, začíná se však blýskat na lepší časy. Konečně se zase budete cítit dobře, plni nadšení a zápalu. Práce vás bude opět naplňovat – a co víc si může člověk přát.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Vztahy – Rytíř pentaklů: Tato karta symbolizuje dynamický vývoj situace správným směrem. Ve vašich vztazích bude hrát hlavní roli majetek a věcné starosti, ale vše se vám podaří zdárně překonat a vyřešit.

Zdraví – Slunce: Po zdravotní stránce budete naprosto fit, cítíte se dobře, ba přímo skvěle. Jestli vás trápí nějaké dlouhodobé problémy, jste na nejlepší cestě k plnému uzdravení.

Práce – Ďábel: Jste v pokušení ulehčit si cestu a něco ošidit, abyste mohli minimalizovat svoje úsilí. Můžete sice využít zkratku, ale nebudete pak mít vůbec dobrý pocit. A k čemu pak takové šplhání vpřed je?

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Vztahy – Rytíř holí: Setkáte se s někým, kvůli komu ztratíte hlavu a zatoužíte po divokém, žhavém románku. Mějte však na paměti, že se k téhle osobě váže až přehnané drama a klid vám rozhodně nepřinese.

Zdraví – 2 poháry: Tato karta představuje dobré znamení. Máte-li nějaký zdravotní problém, začnete se uzdravovat, všechny větší i menší potíže se vyřeší. Smiřte se s vlastním tělem, teď je na to správná chvíle.

Práce – Císařovna: Plodná a tvořivá karta naznačuje, že jste připraveni odvést dobrou práci, hlavu máte plnou nápadů a všechno vám hraje do ruky. Nezastavíte se, ale přesto vás to nádherně nabije.

Foto: NDAB Creativity, Shutterstock.com

Panny si užijí harmonický vztah plný souzněníFoto: NDAB Creativity, Shutterstock.com

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Vztahy – Páže pentaklů: Od jedné osoby se k vám dostávají dost smíšené signály, které si neumíte jasně vysvětlit. Sice se snažíte vybudovat smysluplný vztah, ale zatím se nezdá, že jste na správné adrese.

Zdraví – Mírnost: Jak praví název karty, držte se zkrátka a zmírněte vše, co děláte. Vrhněte se do sportu, ale nijak dramaticky, spíš se dejte na kondiční cvičení. Ozdravte jídelníček, ale rozhodně se netrapte hlady!

Práce – Páže pohárů: Čeká vás pochvala, lichotivá zkušenost, která vás pohladí po duši a na chvíli zažene všechny pracovní chmury a nepohodu. Ze strany starších a zkušenějších kolegů se vám dostane větší důvěry.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Vztahy – Královna pohárů: Váš milostný vztah najede na příjemnou vlnu souznění a spříznění, jako byste si snad četli myšlenky. Vystačíte si jen spolu, nikoho dalšího nebudete potřebovat a budete se cítit skvěle.

Zdraví – 5 mečů: Problematickou partií pro vás budou nohy, konkrétně pozor na problémy s křečovými žilami. Kompresní punčochy jsou skvělý pomocník, také hodně choďte a neseďte příliš často v jedné pozici.

Práce – 10 holí: Navalí se na vás hromada restů, které si žádají vaši pozornost. Klasická situace, kdy všechno hoří, ale vy to zvládnete s přehledem díky své organizovanosti a tabulkám.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vztahy – Páže pohárů: Po poněkud bouřlivějším období, kdy jste si nebyli jistí, kdo vlastně nese vinu, se dočkáte vstřícného, ba dokonce omluvného gesta ze strany protějšku. Přijměte ho velkoryse.

Zdraví – Blázen: Nechováte se sami k sobě zodpovědně a dobře to víte. Hřešíte v jídle, zanedbáváte pohyb, zbytečně riskujete. Neprospívá to ani vaší psychice. Teď vás to třeba nepálí, ale pozor, časem vás to dožene.

Práce – Královna holí: Velmi dobře se znáte, víte všechno o svých přednostech i chybách. Zaměřte se v práci na to, jak to dobré prodat a odpoutat pozornost od toho… ne tak dobrého. Více si věřte, budou vám věřit i ostatní.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Vztahy – Královna mečů: Soustředíte se hlavně na sebe a strávíte spoustu času jen sami se sebou. Ano, je to možná trochu osamělé, ale sebepoznání je zásadní pro navazování jakýchkoli dalších vztahů.

Zdraví – Rytíř mečů: Ačkoli v dubnu často marodíte, jak se mění počasí, letos vás čeká po zdravotní stránce příjemné období a vyřešení i dlouhodobějších potíží. Jste plní sil, tak si užívejte jaro velkými doušky.

Práce – Hvězda: Je klíčové vyčistit si hlavu. O Velikonocích si udělejte opravdové volno, zapomeňte na všechny povinnosti a pak začněte s čistým štítem. Nová energie, která vás zaplaví, vás kariérně posune.

Reklama

Načítám