Hlavní obsah

Tarotoskop na srpen: Panny čeká horko v práci, zdraví Blíženců je v ohrožení a Býky rozmazlujte

Foto: Svitlana Sokolova, Shutterstock.com

Foto: Svitlana Sokolova, Shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Prázdniny se překlopily do druhé poloviny, ale rozhodně ještě nic nekončí! Je potřeba stále hledat rovnováhu mezi prací a odpočinkem a starat se o sebe. Co přináší předpověď tarotových karet každému znamení horoskopu?

Článek

Srpnové úplňky jsou hned dva. Ten první, 1. 8. ve znamení Vodnáře, už máme za sebou, ovšem jeho následky v podobě zvýšené impulzivnosti a sobectví mohou doznívat ještě během několika příštích dnů. Druhý úplněk přijde na samotném konci měsíce 31. 8. ve znamení Ryb. Čekejte zvýšenou citlivost u sebe i druhých, a to jak po fyzické, tak zejména po psychické stránce, věci vás snadno vykolejí. A co přinese srpen přímo vašemu znamení?

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Vztahy – Královna pohárů: V srpnu je pro vás důležité věnovat se emocionálnímu propojení ve vztazích. Tato karta symbolizuje laskavost, porozumění a podporu. Buďte pozorní k potřebám svého partnera a projevujte city otevřeně a laskavě. Předejdete tak mnoha nedorozuměním.

Zdraví – 4 poháry: Dbejte na rovnováhu mezi příjmem a výdejem energie a braňte se přílišnému vyčerpání. Karta ukazuje potřebu péče o sebe a vyhledání harmonie mezi prací a odpočinkem pro udržení pevného zdraví.

Práce – 3 poháry: V pracovní oblasti se můžete setkat s novými příležitostmi. Čeká vás období sdílení radosti a spokojenosti ve skupině, trávení času s kolegy a vzájemného porozumění. Buďte otevřeni novým projektům a zapojte se do týmových aktivit.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Vztahy – 2 poháry: V tomto měsíci se můžete cítit vnitřně rozpolcení v rámci svých milostných i přátelských vztahů. Cítíte potřebu nalezení rovnováhy a kompromisu. Buďte otevření komunikaci s partnerem i dalšími blízkými a hledejte společné řešení spolu, vyjděte si vstříc.

Zdraví – Královna pohárů: Srpen vám přináší psychickou podporu a emocionální stabilitu. Předpověď naznačuje, že se budete cítit dobře, v souladu se svými emocemi a vaše zdraví bude podpořeno láskou a péčí od blízkých. Nebojte se nechat opečovávat, někdy to potřebuje každý.

Práce – Královna mečů: Je důležité jednat rozhodně a s velmi jasnou vizí. Sázejte na svůj intelekt a komunikaci, řiďte se logikou a rozumem. Buďte hrdí na své schopnosti a nebojte se spolehnout sami na sebe, nenechte se tlačit nikam, kam ve skutečnosti nechcete.

Foto: Prostock-studio, Shutterstock.com

Berani i Býci by se měli soustředit na péči o sebe. Někdy je dobré dovolit ostatním, aby vás mohli chvilku rozmazlovatFoto: Prostock-studio, Shutterstock.com

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Vztahy – 3 poháry: Srpen vám přináší radostné a harmonické chvíle ve vztazích všeho druhu. Před vámi jsou příjemné společné oslavy ve znamení pohody a přátelství. Užívejte si poklidnou atmosféru a čerpejte sílu z lásky svých blízkých.

Zdraví – Věž: Hledejte nové přístupy k péči o své fyzické i psychické zdraví. Tato karta totiž symbolizuje potřebu radikálních změn ve způsobu života, a pokud je neuděláte, s vaším zdravím to půjde od deseti k pěti. Bohužel už není čas věci odkládat.

Práce – Královna holí: Věřte ve své schopnosti a nechte se vést svou vášní a kreativitou. Buďte odvážní a aktivně prosazujte své nápady. Sršíte energií a dobrými podněty, jen to musíte dát vědět i ostatním. Nestyďte se, naopak: Ukažte, co ve vás je.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Vztahy – 4 poháry: V tomto měsíci budete uzavření do sebe a nespokojení ve vztazích, jako by vás od ostatních dělila jakási hradba, kterou se vám nedaří překonat. Snažte se hledat novou perspektivu a ocenit to, co máte kolem sebe.

Zdraví – 6 pohárů: Radost a uspokojení hledejte v každodenním životě, přispěje to k vašemu fyzickému i duševnímu blahu. Budete se cítit šťastní a plní energie, pokud budete klást důraz na pozitivní aspekty života a neutápět se v tom, co zrovna nevyšlo.

Práce – 8 pohárů: Ačkoli se vám daří dosahovat svých cílů, naplnění bohužel necítíte. Potřebujete začít hledat novou cestu a zaměřit se na své vnitřní uspokojení, které nemusí souviset s výkonem a plněním celoročních výzev. Buďte odvážní a rozhodujte se srdcem, ne logikou.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Vztahy – Milenci: Ve vztahu vás čeká rozhodnutí. Chcete se vázat? A chce to, co chcete vy, i váš partner? Stojíte na křižovatce, kdy je potřeba rozhodnout, kterou cestou se vydáte. Tak si se svou polovičkou sedněte a popovídejte si, kudy se vydáte dál.

Zdraví – 9 mečů: Čekají vás výzvy, které mohou ovlivnit vaše psychické zdraví. Budete se muset vyrovnávat se stresem a hledat pozitivní způsoby, jak se popasovat s obtížnými situacemi. Bude-li třeba, nebojte se vyhledat odborníka, nebuďte na to sami.

Práce – Rytíř mečů: Přichází dynamické a náročné období rychlých změn, kdy bude potřeba uplatnit cílevědomost, energii a rozhodnost. Na dlouhé zvažování bohužel není čas, teď musí všechno jít jako na drátkách. Soustřeďte se na práci, vyplatí se vám to.

Foto: Ground Picture, Shutterstock.com

Lvi se musejí v srpnu soustředit plně na práci, vyplatí se jim toFoto: Ground Picture, Shutterstock.com

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Vztahy – Kolo štěstěny: Některé situace či události ovlivnit nemůžete a není dobré si je klást za vinu. Osud hodil kostkami a vy se teď musíte vypořádat s tím, co přišlo, a nepomůže vám, když se budete vztekat nebo nesouhlasit. Setrvejte v přítomném okamžiku, vše tak přestojíte snadněji.

Zdraví – 3 poháry: Srpen je pro vás období radosti a spokojenosti. Tato karta symbolizuje dobré zdraví a spokojenost s vlastním tělem. Měli byste si vážit svého zdraví a pečovat o sebe s láskou, kterou si vaše schopné a silné tělo zaslouží.

Práce – 9 holí: Na cestě srpnem se budete muset postavit výzvám a překážkám, ale nevzdávejte se. Musíte v sobě najít odhodlání, vytrvalost a sílu zatnout zuby a vydržet to, co bude třeba. Ne každý měsíc je příjemný a úspěšný, a tenhle pro vás takový nebude. Vy to ale zvládnete.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Vztahy – 6 pentaklů: Nedostáváte tolik, kolik dáváte, žijete v nevyrovnaném, jednostranném vztahu. Máte pocit, že musíte o všechno prosit, a to vás vysává. Ukažte, že nejste žebrák, že vaše náklonnost není samozřejmá. Klidně a asertivně vyložte, co vás trápí. A pokud se nic nezmění? Odejděte. Nestojí vám to za to.

Zdraví – 3 pentakly: Získáte možnost zapojit se do zdravého a aktivního životního stylu. U vás je nutná podpora okolí, která může přispět k vašemu většímu zájmu o zdraví. Připojte se k tréninkovým skupinám nebo spolupracujte s osobním trenérem. Spíš si tak udržíte motivaci a dosáhnete svých zdravotních cílů.

Práce – Císař: Tato karta zdůrazňuje potřebu struktury, disciplíny a vedení. Vezměte do rukou směřování svého profesního života a buďte rozhodní v prosazování svých cílů a ambicí. Vaše organizační dovednosti a odhodlání vás dovedou k úspěchu.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Vztahy – Královna pentaklů: V oblasti vztahů se můžete těšit na stabilitu a podporu blízkých, kteří vám věnují pozornost, jakou si zasloužíte. Nebojte se prokázat laskavost a pečující povahu, není to slabost, naopak tím ukazujete, že vám na druhých záleží.

Zdraví – Královna mečů: Tento měsíc je pro vás čas sebepoznání a odvahy. Potřebujete si ujasnit myšlenky a emoce pro dosažení duševního klidu a psychické pohody. A právě to povede ke zlepšení celkového zdravotního stavu.

Práce – 3 meče: Srpen přináší mnoho konfliktů a rozporů, ve kterých nemáte sebemenší touhu hledat kompromis, ale nezbyde vám nic jiného. Trucování, urážení ani vzteklé odcházení z místnosti vám nepomohou, musíte si vyjasnit stanoviska, jedině tak se v práci posunete.

Foto: Antonio Guillem, Shutterstock.com

Panny i Štíry čeká v práci či v podnikání perný měsíc…Foto: Antonio Guillem, Shutterstock.com

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Vztahy – Velekněz: Tato karta symbolizuje tradice, vzdělání a sdílení hodnot, což bude i základní kámen druhého prázdninového měsíce. Zaměřte se na to, abyste vztah obohacovali a rozvíjeli novým směrem, ale nezaváděli zbytečné novoty. Držte se s protějškem na jedné vlně, tak všechno zvládnete.

Zdraví – 8 mečů: Snažte se zamezit nadměrnému stresu a pocitu omezení. Pro vaše fyzické a psychické zdraví je klíčový odpočinek a relaxace. A i když někdy v klidu být nemůžete, měli byste zapracovat alespoň na meditačních a uvolňovacích technikách.

Práce – 6 mečů: Pravděpodobně vás čeká přechod nebo změna, možná i odchod z problémové situace a hledání nových výzev. Buďte otevření novým možnostem a nenechte se odradit nepříjemnostmi minulosti, nová šance může být nakonec výhra.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Vztahy – Eso pohárů: Srpen je měsíc nových začátků – tato karta symbolizuje lásku, radost a nové emoce, které vás možná překvapí, ale mohou být počátkem i něčeho jedinečného a nedostižného. Otevřete své srdce novým možnostem a dejte šanci novým vztahům nebo rozvoji stávajícího.

Zdraví – Hvězda: Věnujte pozornost svému duševnímu zdraví a podpořte své sebevědomí. Přijetí pozitivního pohledu na život a důvěra v sebe sama přispějí k celkovému zlepšení vašeho zdravotního stavu.

Práce – 7 pentaklů: Budete si muset projít obdobím hodnocení svého úsilí a také svých výkonů. Cítíte potřebu zhodnotit svou dosavadní práci a rozhodnout, jak se chcete dál posunout. Dejte si čas na zvážení a investujte do svého osobního rozvoje. Stejně tak vás ale možná čeká i hodnocení externí.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vztahy – 9 pohárů: Velmi pozitivní karta radosti a naplnění, které se projeví zejména ve vztazích. Těšte se na harmonii, sdílení hezkých okamžiků s blízkými a na důležité milostné chvíle, které vztah posunou. Užijte si tuto pozitivní fázi a oslavte lásku i přátelství.

Zdraví – 2 poháry: Začněte hledat rovnováhu ve svém životě. Tato karta naznačuje, že péče o sebe a udržování harmonie mezi fyzickým a duševním zdravím bude klíčová pro vaše blaho.

Práce – 6 pentaklů: Čekají vás nečekané finanční potíže. Musíte se naučit efektivně spravovat své zdroje a investovat do dlouhodobé stability. Buďte obezřetní a hledejte cesty, jak zlepšit svou finanční situaci, a to ideálně s předstihem, ne až se věci pokazí.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Vztahy – Věž: Připravte se na nečekané změny v milostném vztahu: Staré struktury se zřítí a negativní vzorce se očistí. Buďte otevřeni transformaci svého vztahu a hledejte nové způsoby komunikace. Možná vás čeká rozchod a možná pozitivní restart.

Zdraví – 6 pentaklů: Věnujte pozornost fyzické kondici a vyhněte se přílišnému vyčerpání. Pravidelný cvičební režim a správná výživa vám pomohou udržet energii a vitalitu. Důležitá je pro vás i péče o duševní zdraví. Meditace, jóga nebo relaxační aktivity vám pomohou najít vnitřní klid.

Práce – 9 pohárů: Čeká vás období úspěchu a naplnění, kdy se vám splní dlouhodobá přání a vaše potřeby budou uspokojeny. Buďte vděční za to, čeho jste dosáhli, a oslavte své úspěchy, neodmávněte je jako něco samozřejmého

Horoskop na každý den pro vaše znamení najdete na Proženy.cz.

Načítám